< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Çıktığı 2001 yılında oynayan birileri yoktur heralde forumda ama odaya posteri asılacak oyun. 2013 de forumda bir konusu açılmış ana konu diye. Oyunu geliştirmeye başlamadan önce tüm geliştiriciler orjinal oyunu oynayıp bitirmek zorunda bırakılmış. Oyun UE5 in 5.4 versiyonunu kullanıyor ama 5.7 nin shader cache sistemini kullanıyor. Demek bu yüzden stalker 2 gibi 8 saat sürmedi işlem. Ama motor etkileyici anlar yaşatıyor oyunda iyiki varsın UE dedirten bir oyun. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 8 Haziran 2026; 22:37:9 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
2013 deki gothic konusunda bir yorum var gothic, risen in babasıdır diye o oyunla alakalı sadece bunu biliyorum. Vurkaç mevzusu dualsense de R1 ile hafiften kendini geri atıyor ama asıl olay yeni kampa gidip akrobasi öğrenmek o zaman baya geri çekiliyor yerde takla atıyor yüksekten atlayınca hasarı azaltmak içinde takla atmaya başlıyor. Başlarda yaratıkları tek yakalamak lazım ona göre birbirinden uzaklaşmalarını beklemek. Tek fareler zorlamadı ama fazlaysa olmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Haziran 2026; 15:8:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Haziran 2026; 15:16:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Haziran 2026; 17:9:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
RDNA 3 de stabil ama nvidia gözünü EKG cihazlarına dikmiş. Baş, göz ağrısı, bulantı, kusma hatta cırcır bile yapabilir bu nvidia. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Haziran 2026; 19:33:59 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Haziran 2026; 19:30:31 > |
|
Risen müthiştir forumda konusu varsa orda yorumlarım vardır kesin çok eski :) Zaten aynı mantık oynanış falan onu hatırlattı direk abana ama onun konusu daha muazzam... evet eğitimle bu işin rayına oturacağını tahmin etmiştim bende |
|
Konser duyurusu notunu aldığımı hatırlıyorum ama okumadım öylesine boş bir nottur diye düşündüm en başta. Şuanki oyuna gömülmüş halimde denk gelsem inanırdım bu oyun bu türde oynadığım en dolu oyun 35gb ye nasıl sığdı ilginç. Sonraki konser 11 hazirandaymış bugün neden görmedim acaba yeni kapmta takıldım hep o yüzden heralde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Haziran 2026; 23:0:15 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 10 Haziran 2026; 9:30:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|