|
Milten'i Todd Howard'a benzetiyorum. Bu oyun steam başarımlarını tamamlayacağım ilk oyun olacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 16 Haziran 2026; 22:55:54 > |
|

|
Milten'i Todd Howard'a benzetiyorum. Bu oyun steam başarımlarını tamamlayacağım ilk oyun olacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 16 Haziran 2026; 22:55:54 > |
|
60 saat sonunda bitirdim, konusuda son ana kadar sürükleyiciydi. Acayip detay seviyesi var her mekanda. Oyunun nereden nereye geldiğine inanamıyorsunuz. Piyasada benzer temada çok oyun var ama türü belirleyen orjinal oyunun kendisi olduğunu iyi gösteriyor. Bundan önce Crimson Desert bitirdim devasa haritaya rağmen 80 saat sürmüştü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Haziran 2026; 20:1:10 > |
|
Oyun nasıl arkadaşlar tavsiye eder misiniz, alınır mı? Çok karışık olan, gideceğin yeri notlarla vs kendin bulman gereken ve zor rpgleri sevmiyorum. Bu duruma göre önerir misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan-Winters -- 19 Haziran 2026; 1:35:13 > |
|
| _____________________________ |
|
Notlarla kendin bulma durumu yok konser notu dışında not okuduğumu hatırlamıyorum. 3 kamp var bu 3 kampın ilkine zaten kolayca varıyoruz diğer ikisine yine bu geldiğimiz yerdeki 2 ayrı npc bizi götürüyor yoldaki yaratıklarıda onlar temizliyor size hangi kampa katılacağınızı seçmek kalıyor. Tabi başta Diego nun isteklerini yapın herşey npc lerin isimlerinde ve haritadaki konumlarında bitiyor. Quest menüsü var oradan takip edilebilir bazen gidilecek yerin işaretli olduğu haritalar veriliyor ilk kampta girdiğimiz kapının hemen sağında Graham var harita satar. Oyunu açıp saveyi yüklerken yaptıklarınızı hikaye gibi anlatan bir ekran çıkıyor bir görevde nerede kaldığımız hatta sonraki adımın ne olması gerektiğine dair ipucu verdiği bile oluyor. Hiç rehber, video vs. bakmadan bitirdim ihtiyaç olmuyor. Görevi verenin söylediği isimleri ve nerede bulunabileceği bilgilerini iyi dinlemek fazlasıyla yeterli. Oyunun başında kafanızın estiği yere gidemezsiniz çünkü ancak molerat öldürebilirsiniz o da tekte yakalayıp genelde üçlü dolanirlar. İlk amaç Diego nun dediklerini yapıp seviye atlayıp yine Diego dan yetenekleri yükseltmek ve güçlü bir kılıç kullanır hale gelebilmek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Haziran 2026; 3:54:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
ve ben buna, layığım! |
|
Hocam neler diyon. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynen hocam ,gencligimize geri götürdü resmen bizi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
ve ben buna, layığım! |
|
DLL dosyası ile fsr 4 native AA kullanıyordum 9 fps düşürüyor ama görüntü çok daha iyi oluyordu şimdi resmi sürücü desteğiyle gelen fsr 4.1 de 2 fps düşüyor. Amd harika iş çıkarmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Haziran 2026; 20:41:52 > |
|
Oyunu bitirdim ama bağımlılık yaptığı için oynamaya devam ediyorum başarımları yapıyorum Mercy Over Madness başarımı benim ilk oynayışta yapılamadı çünkü Gomez'in zırhını erkenden çalmıştım sırf onu yapmak için baştan açtım. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Haziran 2026; 4:1:13 > |
|