Şimdi Ara

GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
7
Favori
10.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu oyun steam başarımlarını tamamlayacağım ilk oyun olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 16 Haziran 2026; 22:55:54 >

GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU]

Unbelievable

• 60 saat sonunda bitirdim, konusuda son ana kadar sürükleyiciydi. Acayip detay seviyesi var her mekanda. Oyunun nereden nereye geldiğine inanamıyorsunuz.

Piyasada benzer temada çok oyun var ama türü belirleyen orjinal oyunun kendisi olduğunu iyi gösteriyor. Bundan önce Crimson Desert bitirdim devasa haritaya rağmen 80 saat sürmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Haziran 2026; 20:1:10 >

Çok karışık olan, gideceğin yeri notlarla vs kendin bulman gereken ve zor rpgleri sevmiyorum. Bu duruma göre önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan-Winters -- 19 Haziran 2026; 1:35:13 >

yok o zaman pek bulaşma ama rpg nin doğası alışılmadık olmaktır tabi yani bu gerçekten iyi bir rpg

Notlarla kendin bulma durumu yok konser notu dışında not okuduğumu hatırlamıyorum. 3 kamp var bu 3 kampın ilkine zaten kolayca varıyoruz diğer ikisine yine bu geldiğimiz yerdeki 2 ayrı npc bizi götürüyor yoldaki yaratıklarıda onlar temizliyor size hangi kampa katılacağınızı seçmek kalıyor. Tabi başta Diego nun isteklerini yapın herşey npc lerin isimlerinde ve haritadaki konumlarında bitiyor. Quest menüsü var oradan takip edilebilir bazen gidilecek yerin işaretli olduğu haritalar veriliyor ilk kampta girdiğimiz kapının hemen sağında Graham var harita satar. Oyunu açıp saveyi yüklerken yaptıklarınızı hikaye gibi anlatan bir ekran çıkıyor bir görevde nerede kaldığımız hatta sonraki adımın ne olması gerektiğine dair ipucu verdiği bile oluyor.

Hiç rehber, video vs. bakmadan bitirdim ihtiyaç olmuyor. Görevi verenin söylediği isimleri ve nerede bulunabileceği bilgilerini iyi dinlemek fazlasıyla yeterli.

Oyunun başında kafanızın estiği yere gidemezsiniz çünkü ancak molerat öldürebilirsiniz o da tekte yakalayıp genelde üçlü dolanirlar. İlk amaç Diego nun dediklerini yapıp seviye atlayıp yine Diego dan yetenekleri yükseltmek ve güçlü bir kılıç kullanır hale gelebilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Haziran 2026; 3:54:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olaylar sarpa sarıp anahtar deliğinden bakma fırsatı bulamayanlar için.GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Haziran 2026; 20:42:0 >

• Oyun tam eski nesile hitap eden bir oyun olmuş.gorev yerlerini kendiniz çoğunlukla keşfederek buluyorsunuz,harita çok yüzeysel ve satın almanız gerekiyor. Ben tam da böyle bir oyun arıyordum,ilaç gibi geldi.

bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
    ve ben buna, layığım!
  • PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt

Hocam neler diyon.GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU] Ben gerci daha Risenlari bitirecegim oncesinde de, gunumuzde boyle bir oyun cikarilmasi muthis olay. Belki uc bes seneye sira gelir buna.

Aynen hocam ,gencligimize geri götürdü resmen bizi.

bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
    ve ben buna, layığım!
  • GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU]

• DLL dosyası ile fsr 4 native AA kullanıyordum 9 fps düşürüyor ama görüntü çok daha iyi oluyordu şimdi resmi sürücü desteğiyle gelen fsr 4.1 de 2 fps düşüyor. Amd harika iş çıkarmış.GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Haziran 2026; 20:41:52 >
  • Oyunu bitirdim ama bağımlılık yaptığı için oynamaya devam ediyorum başarımları yapıyorum Mercy Over Madness başarımı benim ilk oynayışta yapılamadı çünkü Gomez'in zırhını erkenden çalmıştım sırf onu yapmak için baştan açtım.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Uriziel ve 5 taşı aldıktan sonra kılıcın gücünü tekrar kazanması için yeni kapmtaki ore yığınını kullanmadan önce bir şekilde Gomez'in yanına gidip konuşmanız lazım ben Xardas'ın batık kulesinden 2 teleport taşı buldum biri fire mage mekanına diğeri batık kuleye zaten Gomez'de sizden batık kule taşını isteyecek zırhına karşılık bu şekilde başarım tamamlanıyor Gomez'in yanına ise önce fire mage mekanına teleport olup ordan hızlıca Gomez'e gittim peşime takılsalarda Gomez ile anlaşınca bıraktılar. Batık kuledeki su altındaki taş kapıyı bulunca kapıya buz, ateş ve en sonda yere storm fist büyülerini yapmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Haziran 2026; 4:1:13 >

• GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU]

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.