Şimdi Ara

Gösteri Faciayla Bitti; 8 Ölü! [video]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Gösteri Faciayla Bitti; 8 Ölü! [video]

Meksika'da geçtiğimiz günlerde kanlı bir olay yaşandı. Extreme Aeroshow kapsamında "Monster Truck" olarak adlandırılan büyük tekerlekli dev araç gösteri sırasında izleyicilerin arasına daldı. İzleyiciler ile gösteri alanı arasında hiç bir güvenlik önlemi olmaması faciaya davet çıkarttı. Teknik bir sorun nedeniyle son hız izleyicilerin arasına dalan araç 70'den fazla insanın yaralanmasına, 8 kişininde hayatını kaybetmesine neden oldu. 3 gün sürmesi planlanan organizasyon olayın ardından iptal edildi.

Video ve Kaynak

• Ölüm geliyorum demiş
  • yıllr önce türkiyede de benzer bi facia yaşamıştı. hatırlayanlar olur belki...
  • Videoyu seyrettim. Seyirciler parkura çok yakın durmuşlar. Resmen faciaya davetiye göndermişler.

Bizde bu arabanın uzaktan kumandalı oyuncak olanı var. Meretin çıkmadığı kaldırım yok. Kaldı ki gerçeği.....
  • Böyle şovlarda ölüm haberleri artmaya başladı.
  • meksika deyince aklıma jetta geliyor,,, böylesine premium bir araç ( hiroshi nakamuranın makam aracı) böyle ilkel bir ülkede neden üretilir anlamak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1511

yıllr önce türkiyede de benzer bi facia yaşamıştı. hatırlayanlar olur belki...

hatırlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

meksika deyince aklıma jetta geliyor,,, böylesine premium bir araç ( hiroshi nakamuranın makam aracı) böyle ilkel bir ülkede neden üretilir anlamak zor

passat gibi premium bir araç böylesine ilkel bir ülkede neden çok satılıyorsa aynı sebepten
  • antalyada olmustu. drag yarisinda arabalardan biri spin atip seyircilerin arasina dalmisti. 3 kisi ölmustu. 2005 yada 2006 galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bariyer var ne bir güvenlik elemanı. Kaza değil resmen katliam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

meksika deyince aklıma jetta geliyor,,, böylesine premium bir araç ( hiroshi nakamuranın makam aracı) böyle ilkel bir ülkede neden üretilir anlamak zor

passat gibi premium bir araç böylesine ilkel bir ülkede neden çok satılıyorsa aynı sebepten

• diğer konudada yazmıştım burayada yazayım.
    Hiçbir koruma yok bu gosterıyı duzenleyen şirketın sucu. Zamanında Antalyada meydana gelen drag yarısındada korumasız pistte yolcan çıkan 1000hp opet aracı seyırcılere dalmıştı 3 kişinin parçalarını tek tek etraftan toplamışlardı. Bilinçsizce yapıldığı taktırde bu tur işlerin olması çok normal. Zararı keşke sadece şirkete dokunsa ama ateş orda masum 6 kişinin ailesine düştü işte. Yazık.
  • TV8'de sabah haberinde sarhoş daldığı için diyordu ?! Bu nası bi haberciliktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

TV8'de sabah haberinde sarhoş daldığı için diyordu ?! Bu nası bi haberciliktir

Faturayı alkole kesmisler!

• quote:

quote:

varsa yoksa alkol çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

quote:

varsa yoksa alkol çünkü

• haberlerde izledim yazık olmuş gerçekten, gereksiz tüketim ve israf nedeniyle motor sporlara karşıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

haberlerde izledim yazık olmuş gerçekten, gereksiz tüketim ve israf nedeniyle motor sporlara karşıyım

Bilinçli yapıldığı sürece dünyanın en zevkli şeyi.

• Çok dengesiz bir alet
  • Kontrolsüz bir gösteri olmuş, böyle bir sonucun yaşanmasına şaşırmamak lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.