Şimdi Ara

Gösterge Paneli nasıl olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gösterge panelimin görüntüsü nasıl duruyor arkadaşlar. sizin tercihiniz nasıl acaba. . .

• ÇOK BEĞENDİM . BENİM GÖSTERGELERLE AYNI. SEN LED DÖŞETMİŞSİN SANIRIM... BENİM ARACI ALDIĞIMDA MAVİ YANIYORDU .. YANİ YANMIYORDU DESEM DAHA DOĞRU OLUR :) BEYAZ IŞIK TAKTIRCAKTIM BULAMADIM SARI TAKTIRDIM AMA O DA GÜZEL OLDU AKŞAM FOTOSUNU EKLERİM.. ARACINIZ NE KADAR YAKIYOR?
  • Yakıt sorma yaa 1litre gazla 8km anca gidiyo oda normale göre çok yakması demek oluyo normalde 10km gitmesi gerekiyormuş .. Senin kisi ne kadar yakıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Kentli -- 8 Mayıs 2014; 23:37:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bendede beyaz led var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sturmgeist kullanıcısına yanıt
    Beyaz led gözünü almıyor mu yolda benim dayımın 93 model şahini var oda beyaz led döşetmiş arabayı aldım akşam önümü göremedim sonra da gösterge paneline yelekle kapattım öyle gittim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya bi sıkıntı olmuyo aldığımda vardı

• Gözü almıyorsa iyi o zaman .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi ayarı ne olmalı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HOCAM GAZI ALIYORUM .. GAZ DEPOSUNDAKİ GÖSTERGE ÇİZGİNİN ALTINA DÜŞÜNCE Bİ DAHA ALIYORUM HESAPLARIMA GÖRE 40KR YAKIYOR .. DÜN BAKIMLARINI YAPTIRDIM BUJİLERİ YAĞINI DEĞİŞTİRDİM. SİBOP AYARI BOZUKTU ONU YAPTIRDIM BAKALIM DEĞİŞEN BİŞEY OLUCAKMI..
  • Ben hiç gazı bitirmedim :) tüpte tek çizgi kalıyo git al bi 10 20 :D
  • canyilmaz0 kullanıcısına yanıt
    HESAPLAMAYI BIRAKTIM BENDE NASILSA 35KURUŞUN ALTINA İNMİYOR TOFAŞLAR HA 35 YAKMIŞ HA 40 KURUŞ
  • Benimde 94 bi şahinim var gösterge paneline vatandaş 3-5 cm mavi led döşemiş akşamları hıç görünmüyordu. Kendim elektrikcitim bina elektriği söktüm paneli getirdim dükkana kırtasıyeden 2 renk fosforlu kalem aştım tabandaki mavi ledi söktüm yerine 4 parca 4-5 cm lik 3 çip mavi led yağıstırdım görüntü mükemmel oldu resimlerini çektim yüklemeye çalışacağım soru sormak isteyene ysrdımcı olurum. Resimi telefondan uğraştım fakat yollayamadım akşam pc den atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe Kentli

HESAPLAMAYI BIRAKTIM BENDE NASILSA 35KURUŞUN ALTINA İNMİYOR TOFAŞLAR HA 35 YAKMIŞ HA 40 KURUŞ

Bence aracını ustaya götür yada ayagını gazdan biraz çek benim 94 şahin uzun yolda 4 kez hesapladın 175-180 kuruş şehir içi 200-210 kuruşu geçmiyor. Ha benzindede sürdüm o km de inan ferrariyi aratmiyor 800 kuruş

• quote:

Orijinalden alıntı: cnryldry

Benimde 94 bi şahinim var gösterge paneline vatandaş 3-5 cm mavi led döşemiş akşamları hıç görünmüyordu. Kendim elektrikcitim bina elektriği söktüm paneli getirdim dükkana kırtasıyeden 2 renk fosforlu kalem aştım tabandaki mavi ledi söktüm yerine 4 parca 4-5 cm lik 3 çip mavi led yağıstırdım görüntü mükemmel oldu resimlerini çektim yüklemeye çalışacağım soru sormak isteyene ysrdımcı olurum. Resimi telefondan uğraştım fakat yollayamadım akşam pc den atarım

resmi atabilir misin bakalım bizde yaralanabiliriz
  • quote:

quote:

Bence aracını ustaya götür yada ayagını gazdan biraz çek benim 94 şahin uzun yolda 4 kez hesapladın 175-180 kuruş şehir içi 200-210 kuruşu geçmiyor. Ha benzindede sürdüm o km de inan ferrariyi aratmiyor 800 kuruş

ne yaptıysam olmadı benim bıktım sanayiye gidip gelmekten .. şahinlede doğanı kısaylayamayız buda bi gerçek çünkü kime sorarsan sor şahin doğandan az yakıyo
  • quote:

quote:

Benimde 94 bi şahinim var gösterge paneline vatandaş 3-5 cm mavi led döşemiş akşamları hıç görünmüyordu. Kendim elektrikcitim bina elektriği söktüm paneli getirdim dükkana kırtasıyeden 2 renk fosforlu kalem aştım tabandaki mavi ledi söktüm yerine 4 parca 4-5 cm lik 3 çip mavi led yağıstırdım görüntü mükemmel oldu resimlerini çektim yüklemeye çalışacağım soru sormak isteyene ysrdımcı olurum. Resimi telefondan uğraştım fakat yollayamadım akşam pc den atarım

resmi atabilir misin bakalım bizde yaralanabiliriz

Kardes gondermeye calisiyorum en Lisa suredr hallederim
     Gösterge Paneli nasıl olmalı ? Gösterge Paneli nasıl olmalı ?

• Cubuklari be paneldeki yazilari fosforlu kalemle boyadim

• Bunlarda diger
     Gösterge Paneli nasıl olmalı ? Gösterge Paneli nasıl olmalı ?

• Buda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.