Şimdi Ara

Görüşmeye bisikletle gelen başbakan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesine bisikletle geldi
    Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin bisikletle Meclis'e gelişinden sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kraliçe Beatrix ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu geldi.

Hollanda'da bisiklet, en çok tercih edilen ulaşım araçlarından biri olarak kabul ediliyor ve toplumun her kesiminden insanlar tarafından kullanılıyor.

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/gorusmeye-bisikletle-geldi/444811/7/Yasam

Dikkatimi çeken, Avrupa'nın en gelişmiş ve zengin ülkelerinden birinin başbakanı bisikletle Kraliyet Sarayı'na giderken, biz "Bisiklet kullanın" tavsiyelerinde bulunan ama 8 silindirden aşağı binmeyen yöneticilere sahibiz ve biz kendi tuttuğumuz partiye sonsuz destek vererek, hesap sormak yerine mutlaka haklı oldukları noktalar arıyoruz.

Not: Bu konu kapanır büyük ihtimalle ama benim amacım iktidara saldırmak değil; bizdeki tüm siyasetçiler neredeyse aynı kafadan. Çünkü biz aynı kafadanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbie -- 19 Nisan 2012; 13:55:54 >

• politakacılar bir tarafa sıradan halk bile bisikleti ulaşım aracı olarak görmüyor işe bisikletle gidiyorum (yaklaşık 3 km ev iş arası) senin araban yok mu diyorlar yahu bir tondan fazla gelen arabayı bir kişi için yerinden neden kaldırayım ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede verilen demeçler maalesef popülizimden öteye geçmez. Aylardir bağiriyoruz elektrikli taşit üretelim diye ama kimse ilgilenmiyir.
    Pardon milletimizin ekmek almaya bile arabayla gittiğini biran için unutmuşum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 19 Nisan 2012; 14:20:23 >
  • bisiklet kullanımı önce yerel yönetim zihniyetinin değişmesi ile başlar.Bisiklet yolu yaparsın ardından bisiklet yarışması yaparsın ögrencilere bisiklet hediye edersin böylece yayılır gider.Tabi şehrinizin yer şekilleride uygunsa bir dağın yamacındaki şehirde ne kadar bisiklet olur ?
  • Kendine Han Hamam,Millete Din İman :))
  • Korumalara da bisiklet vermek lazım. Yoksa ne anlamı kalır. :)
  • millet ve vekilleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Kendine Han Hamam,Millete Din İman :))

quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

millet ve vekilleri

Aynen
  • Orijinalden alıntı: webbie

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesine bisikletle geldi
    Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin bisikletle Meclis'e gelişinden sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kraliçe Beatrix ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu geldi.

Hollanda'da bisiklet, en çok tercih edilen ulaşım araçlarından biri olarak kabul ediliyor ve toplumun her kesiminden insanlar tarafından kullanılıyor.

• Hollanda'nın bana kazandırdığı ve öğrettiği önemli özelliklerden ikisi:

1. Bisiklete Binmek (halen biniyorum, her gün düzenli ve sürekli)
    2. Sigara İçmemek (hiç içmedim, ısrarla ve inatla iömeyeceğim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

quote:

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/gorusmeye-bisikletle-geldi/444811/7/Yasam

Dikkatimi çeken, Avrupa'nın en gelişmiş ve zengin ülkelerinden birinin başbakanı bisikletle Kraliyet Sarayı'na giderken, biz "Bisiklet kullanın" tavsiyelerinde bulunan ama 8 silindirden aşağı binmeyen yöneticilere sahibiz ve biz kendi tuttuğumuz partiye sonsuz destek vererek, hesap sormak yerine mutlaka haklı oldukları noktalar arıyoruz.

Not: Bu konu kapanır büyük ihtimalle ama benim amacım iktidara saldırmak değil; bizdeki tüm siyasetçiler neredeyse aynı kafadan. Çünkü biz aynı kafadanız.

10 günde bir benzine zam yapılan, buna karşılık işçi ve memur maaşına yıllık %6 zam yapılan bir ülkede hiç bir bakan veya başbakan bisiklete binip işe gidemez. Elbette zırhlı, 8 silindirli arabaya biner. Sıkıysa binsin bisiklete. Bak nasıl yumurta yağmurun tutuluyor.

• Hollanda Başbakanı Mark Rutte 14 Şubat 1967 doğumlu,

Ağabeyimden 14 gün küçük, benden 1,5 yaş büyük.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Rutte

• bana dalga geçmiş gibi geldi aşırı islam düşmanı birisi hollanda başbakanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

bana dalga geçmiş gibi geldi aşırı islam düşmanı birisi hollanda başbakanı

Yok. Kesinlikle dalga geçmek değil. Bir veya iki ay önce haber olmuştu. Bisiklete binen başbakan diye.
  • 1. hollanda düzlük bir ülke.
    2. bisikletli sürücüler adam yerine konuluyor,
    3. trafikte maganda ve türevleri yok.
    4. yollar bisiklet sürmeye müsait.

kayseride bisiklete teşvik için bisiklet yolları yapıldı, araç park yerleri olarak kullanılıyor. her semte parayla kiralanan bisiklet reyonları yapıldı, 1 tl ile çalışan para matikli. bisikletlerin yarısı kayıp, bir kısmı trafikte ezildi, kalanlarının aksesurları çalınmış durumda. kalanlarına da binmeyi tercih edersen, 10 numara yağ yakan otobüslerin surata çarpan eksoz dumanıyla eve tanınmaz halde varmayı göze almalısınız.
  • İstanbul için söyleyeyeyim. Bisiklete binilmez. İnişli çıkışlı şehirde bisiklt mi olurmuş. Bisiklet Konya gibi şehirler için ideal. Bacaklarınıza güveniyorsanız taaa Karaman'a kadar 90 km yolu bile bisikletle gidebilirsiniz. Öyle düz oralar.
  • quote:

Kesinlikle sözkonusu değil.

Hollanda Başbakanı MARK RUTTE "İslam Düşmanı" değildir. Öyle birşey yok.

PVV (Partij Voor de Vrijheid) (Özgürlük Partisi) Başkanı Geert Wilders ile karıştırıyorsunuz.

• Hollanda'da herkes bisiklete biner. Kar, yağmur ve su fark etmez.

• tayip bisikletle gezmeye cürret edemez, köşeyi döndümmü adamı indirirler aşağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 19 Nisan 2012; 15:25:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Kesinlikle sözkonusu değil.

Hollanda Başbakanı MARK RUTTE "İslam Düşmanı" değildir. Öyle birşey yok.

PVV (Partij Voor de Vrijheid) (Özgürlük Partisi) Başkanı Geert Wilders ile karıştırıyorsunuz.

Çok pardon Taner abi araştırdım doğru. Karıştırmışım geert wilders miş islam düşmanı olan

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.