Şimdi Ara

Görünmez Otomobil ( Mercedes )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dünya devi ünlü otomobil markası Mercedes, son model çevre dostu yeni aracını tanıtım için tamamen görünmez yaptı.

İşte hayranlık uyandıran o çalışma.
    Sektörünün öncü isimlerinden birisi olan ve neredeyse ürettiği tümaraçlarıyla dikkat çekmeyi başaran Mercedes yine oldukça ilginç bir çalışmaya imza attı. Yeni yakıt pilli aracı F-Cell’in tanıtımı için alışılmışın dışında bir yöntem deneyen firma, otomobili akıllı bir düzenekle kısmen görünmez yaptı.

Görünmez Otomobil ( Mercedes )

Buna göre F-Cell’in bir tarafını led’lerle kaplayan yetkililer diğer tarafına ise görüntü kayıt özelliğine sahip Canon 5D Mark II SLR fotoğraf makinesiyerleştirdi. Daha sonra kameranın çektiği anlık görüntüler diğer yüzdeki ekrana yansıtılarak sanki araç görünmezmiş hissi uyandırıldı.

VİDEO LİNK

Hidrojenle çalışan çekiş sistemi kullananan yakıt hücreli araç aslında seri üretime hazır, ancak kimi otoriteler firmanın geliştirdiği bu teknolojinin ticari olarak kullanılabilmesi için 2 yıla ihtiyaç olduğunu söylüyorlar.

Çevre dostu sıfır emisyona sahip F-Cell’in “görünmez” tanıtımı marka tutkunları tarafından büyük beğeni topladı.

• Verildi diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top gear da yapmışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Verildi diye biliyorum.

eğerki verildiyse arama yaptım şahsen arama kısmında varsa konuyu hemen kapatalım ama ben geniş bir arama yaptım konuda ...
  • bence vw daha iyisini yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

bence vw daha iyisini yapar

Ben şahsen bu olayı Audiden bekliyordum ... Vw yapana kadar en iyi şuanda bu ... Vw yapacagı işe bağlı
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Ben şahsen bu olayı Audiden bekliyordum ... Vw yapana kadar en iyi şuanda bu ... Vw yapacagı işe bağlı

hı hı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Verildi diye biliyorum.

Çok çok önce hemde

• quote:

• tarafımdan verildi toprağım.
  • Bu arkadas niye cizildi acaba ? ;)

•  Görünmez Otomobil ( Mercedes )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 25 Haziran 2012; 23:05:00 >
  • Baba akü yok! Akü mü bitmiş la? Akü komple yok aküyü çalmışlar! Neeeeyyyyyy? Madem ki aküyü çalıyosun kaputu niye açık bırakıyosun hani kaputu açık bırakmamış olsalarNe dedi ne dedi? deli emin tükana geldi dedi fikri abim dedi git tükkandan dedi istediğin takımı al dedi hani radyodan dolayı ona borcumuz vardı ya ona mahsuben.Sende bunu yedin? evet abiÇay söyliyim mi abi?Ula neyin kafasını yaşıyorum ben gece gece anlamadım kiAyrıcana evet bu konu verilmişti 3-5 ay önce çızmışlar gerçi arkadaşı ama

http://www.milyonlarinsevgilisi.com/video/1010/vizontele-fikri-se-bunu-yedindemi-evet-abi

• verildi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.