Şimdi Ara

Görücü usulü evlenir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görücü usulü bana kumar gibi geliyo beyler. Evlendiginiz kiz o kısa tanışma süresinde kötü karakterini gizleyebilir.

Artık aşk evliliği çoğaldı, görucu usulüne kalan kızlarda uzun süreli ilişkisinden yeni ayrılmış olabilir, psikolojik sorunları olabilir, hele de 20 li yaşlardaysa geçmişte neler yaşadığını bilemezsiniz.

Hiç güvenilir gelmiyo bana beyler. Zaten bu gidişle biz de görücü usulüne kalacaz aşk bizi bulmuyo.

Kısacası görücü usulü bana çok sakat geliyo beyler gönül isterdiki sevip, güvenip aşk evliliği yapalım ama kısmet sonuçta.

Siz görücü usulü evlenir misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Görücü usülü zaten kumar ama sen aşkta kaybetmiş bir insan olduğun için , belki de kumarda kazanırsın

WHO KNOWS??

Görücü usulü evlenir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 25 Mart 2017; 22:6:40 >
  • Ne bileyim ya, uzun süreli beraberlikte aşkı öldürüyor diyorlar yani iş bi noktada yatakta gönül rahatlığıyla osurabilme noktasına geliyor. Kumar felan ama heyecanlı bi maraton gibi, kız dişi hannibal'da çıkabilir uysal bi barbara'da çıkabilir. Risk büyük ama no pain no gain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 25 Mart 2017; 22:15:39 >
  • Görücü usulü evlenecez tabi araştır bakayım ne tür evlilik uzun sürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıma kimin çıktığına bağlı olarak değişebilecek bir etken. Neden olmasın diyorum.
  • Yaş ilerledikçe mantıklı geliyor

• Dışarıda gördüğünüz insanlar oldukları gibi değiller. Buna ben de dahilim siz de dahilsiniz. İnsanlar bizi nasıl görsün istiyorsak dışarıda öyleyiz.

Ayrıca görücü usulünü çok yanlış biliyorsun.

Forumda konusu vardı 9 yıl çıkmışlar 2 yıl evli kalabilmişler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evlilik vaad etmiyorsa ilerideki kocasını da düşünerek bir kız ile çok oynamak doğru değil, şahsen ben evleneceğim kadının geçmişte erkekler ile çok samimi olduğunu öğrensem onunla evlenmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 25 Mart 2017; 22:47:4 >
  • Up.

• Evliliğin her türlüsü kumar zaten.Ama şöyle düşünelim görücü usulü bi kızla tanıştın bu kız neden görücü usulünü kabul etmiş.Evde takılıyodur fazla arkadaşı yoktur,olan arkadaslarıda kuzen veya 1 2 komşu kızıdır.Tipik ev kızıdır güzelliğide ortalamadır.Fazla düşünmeden evlenilir bu tür bi kızla

Diger tarafta aşırı sosyal,geçmişinde 3 5 sevgili yapmış bu kız arkadaşın var ve güzellikte görücü usulü tanıdığından 1 tık daha hoş.Birisi evine bağlı diğeri biraz fazla sosyal.Ben şahsen görücü usulünü tercih ederim bu konuda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.