Şimdi Ara

doktor bir kızla evlenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımla bunu tartışıyoruz o doktor bir kızla evlenilmeyeceğini düşünüyor.

Neden evlenirsiniz veya neden evlenmezsiniz bunu da yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E3230686 -- 5 Ocak 2020; 14:21:36 >

• Eğer erkekte ona denk ise neden evlenilmesin?

Denk dediğim kariyer olarak. Kadın doktor, adam asgari ücretli çalışıyorsa bu evlilikten hayır çıkmaz.
  • Doktor bir sevgilim olmuştu. Gayette evlenilebilir bir insandı bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bir sıkıntım vardı ürolojiye gittim 35 yaşlarında kadın bir doktor vardı sıkıntılarımı anlattım oda pantolonunu çıkar muayene etmem gerek dedi geçtik muayene edecek boxeri falanda çıkar dedi çıkarttım tuttu baktı sıktı falan bir problem yok dedi yani ben hayatımda hiç ürolojiye gitmedim nasıl bir muayene tarzları var bilgim yoktu öğrenmiş oldum böyle biri ile evlenmezdim muhtemelen dediğiniz şey buysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irina Spalko

Geçen bir sıkıntım vardı ürolojiye gittim 35 yaşlarında kadın bir doktor vardı sıkıntılarımı anlattım oda pantolonunu çıkar muayene etmem gerek dedi geçtik muayene edecek boxeri falanda çıkar dedi çıkarttım tuttu baktı sıktı falan bir problem yok dedi yani ben hayatımda hiç ürolojiye gitmedim nasıl bir muayene tarzları var bilgim yoktu öğrenmiş oldum böyle biri ile evlenmezdim muhtemelen dediğiniz şey buysa
    Kadın üroloji doktoru ilk defa duydum hocam o biraz istisna olmuş onu ben de istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E3230686 -- 5 Ocak 2020; 14:20:54 >

• 1 dakika durmam evlenirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5E3230686

Kadın üroloji doktoru ilk defa duydum hocam o biraz istisna olmuş onu ben de istemem

Alıntıları Göster
    Normalde Türkiyede çok az varmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatar 55

1 dakika durmam evlenirim.
    Neden evlenirsiniz?
  • Neden evlenmeyeyim hocam. Ister doktor ister ogretmen seviyorsam meslege bakmam evlenirim. Not: evlenmeyi dusunmuyorum 30 yasina kadar ama 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Normalde Türkiyede çok az varmış

Alıntıları Göster
    Hocam cinsiyetci değilim ama bir kadın neden üroloji gibi hastalarınun yüzde 98i erkeklerden oluşan bir bölüm seçer asla anlamıyorum. Bunu eş olarak alacak adama da üzülürüm.
  • quote:

Geçen bir sıkıntım vardı ürolojiye gittim 35 yaşlarında kadın bir doktor vardı sıkıntılarımı anlattım oda pantolonunu çıkar muayene etmem gerek dedi geçtik muayene edecek boxeri falanda çıkar dedi çıkarttım tuttu baktı sıktı falan bir problem yok dedi yani ben hayatımda hiç ürolojiye gitmedim nasıl bir muayene tarzları var bilgim yoktu öğrenmiş oldum böyle biri ile evlenmezdim muhtemelen dediğiniz şey buysa
    ex-manitam tıpçıydı, tıp okumasını istemiyordum bu yüzden.Tusta buna benzer bölüm seçseydi direk terk ederdim.

Ve evlilik işinde en önemli şey birbirine saygı, güven ve anlaşmak.Bir kadınla anlaşmak istiyorsan da ondan daha iyi olacaksın.Yoksa bik bik öter durur hayatını da evliliğini de zehir eder.Karakteri düzgün olsun önce diğerlerine sonra bakarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 5 Ocak 2020; 14:28:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

ex-manitam tıpçıydı, tıp okumasını istemiyordum bu yüzden.Tusta buna benzer bölüm seçseydi direk terk ederdim.

Ve evlilik işinde en önemli şey birbirine saygı, güven ve anlaşmak.Bir kadınla anlaşmak istiyorsan da ondan daha iyi olacaksın.Yoksa bik bik öter durur hayatını da evliliğini de zehir eder.Karakteri düzgün olsun önce diğerlerine sonra bakarsın.

Alıntıları Göster
    Yüzde yüz haklısın hocam, doktor kadınlar bu yüzden evde kalıyor. Bir de şey sanıyorlar, ayyy ben doktor olucam herkesi elde edicem vs

Güç ile bir sey elde edebilmek istiyorsan testislerin olacak. Kızlar da bir süre sonra vik vik vik ötmeye başlayıp karşısındakini ezmeye calisinca anlıyor bu dediğimi. Saygı duymuyorlar aksi halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5E3230686

Hocam cinsiyetci değilim ama bir kadın neden üroloji gibi hastalarınun yüzde 98i erkeklerden oluşan bir bölüm seçer asla anlamıyorum. Bunu eş olarak alacak adama da üzülürüm.

Alıntıları Göster
    Muhtemelen kadınlar da her işi yapabilir inadı. Yoksa ürolojinin kimsenin hayali olduğunu sanmıyorum.

• Kadın doktor ile evlenilir de, kadın doktor sizin ile evlenir mi onu araştırmak lazım :)
    Zeki ve donanımlı kişilerdir.İlişki yaşayacağı kişinin de zeki olmasını beklerler.Entellektüel değilsen şansın yok dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü67

Bu mesaj silindi.
    Anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: -the-

Kadın doktor ile evlenilir de, kadın doktor sizin ile evlenir mi onu araştırmak lazım :)
    Zeki ve donanımlı kişilerdir.İlişki yaşayacağı kişinin de zeki olmasını beklerler.Entellektüel değilsen şansın yok dostum :)
    Cevaplara bakılırsa burada öyle biri zaten yok. Düşünce yoksunları ve Ziya'lar toplanmış.
    Bknz : Atma Ziyaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ADACCB9F8

Cevaplara bakılırsa burada öyle biri zaten yok. Düşünce yoksunları ve Ziya'lar toplanmış.
    Bknz : Atma Ziyaaa

Alıntıları Göster
    Bana diyorsan eğer hastahane randevu belgem var onu gösteririm herkesi kendin gibi sanma

• quote:

Bana diyorsan eğer hastahane randevu belgem var onu gösteririm herkesi kendin gibi sanma

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ADACCB9F8

Alıntıları Göster
    Komik olduğunu mu sanıyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.