Şimdi Ara

GÖRSEL KARINCALANMA-HALÜSİLASYON UÇUŞAN NOKTALAR BÜYÜYÜP KÜÇÜLME -YAVAŞLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
7.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_82107175/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_80168200/tm.htm
    Makula dejenerasyonu
    http://forum.donanimhaber.com/m_25358976/tm.htm
    Merhaba arkadaşlar aranızda benim gibi görsel karıncalanma sorunu yaşayanlar var mı ? Birçok kişide var ama ya olduğunu bilmiyor yada ne olduğunu anlamıyor varsa hiç geçen kurtulan var mı ? sonradan mı oldu yoksa uyuştucu kullanımına bağlı mı oldu ? herkeste farklı belirtiler gösteriyor. Sizdeki nedir
    Bendeki belirtiler
    Görsel karıncalanma + makula hep var standart extradan bunlarda oluyor.
    Aniden görüntü yavaşlama (slow motion gibi)
    Görüntü bulanıklaşması sanki fotograf makinesi otofocus'u yapamıyor gibi makro modda bulanıklaşma gibi
    halüsilasyon nesnelerin kayması (hafiften haraket etmesi)
    görüntülerin büyümesi dönmesi
    görüntülerin hızlanıp dağılması.
    bendekiler bunlar sizdekiler neler ( doğuştan) uyuşturucu halüsilasyojen kullanımına bağlı değil

quote:

Romulus Remus'dan alıntıdır.

quote:

Merhaba son 3 gundur bende yasiyorum bu durumu. Bundan 4 ay once esrar kullandim. Arkadas kurbani oldum. Panik atak gecirdim. Anksiyrtem olustu. Lustral rexapin kullandim. Bir arada beyin bulanikligi yasadim. Hepsi gecti. Tam oh artik iyiyim derken bu basladi. Yeniden depresyonal halime girecegim galiba. Cok korkuyorum. Bozuk televizyon gibi goruyorum arka plani ve ilerlemesinden korkuyorum. Cok ceken var ve bende cok arastirdim butun gun. Su anda denekler uzerinde calisiyorlar. Dogustan ya da bizim gibi sonradan olanlar var. Umarim bir caresi bulunur. Meditasyon, yesil cay, limonlu cay, neden bilmiyorum ama masturbasyonu azaltmak biraz olsun iyi gelir diyorlar. Umarim tez vakitte bulunur caresi. Hepimize saglikli gunler

• Bendede var, hele o uçuşan cisimler İnanılmaz bir şekilde gözlerimi ağrıtıyor. Bu hastalık mı, yoksa herkeste olabilecek birşey mi?
  • Küçükken olurdu hepKendiliğinden geçti sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

Bendede var, hele o uçuşan cisimler İnanılmaz bir şekilde gözlerimi ağrıtıyor. Bu hastalık mı, yoksa herkeste olabilecek birşey mi?

Maalesef hastalık , nörolojik yada göze bağlı tedavisi yok.
  • Klasik aylık konulardan biri bu da. Arkadaşım azıcık arayın da bulun. 1647181747281 tane konu açıldı bunla alakalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki karincalanma var arada bir geliyir kayiyir acayip bisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlıktaki her şey var, 1.5 numara miyopum bide karıncalanma oldumu bitiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha
    Aynısı bende de var küçüklükten beri merak ederim mesela karanlıkta aynen böyle oluyor:

Gündüzken de var ama o kadar az ki görüşümü etkilemiyor.
  • her türlüsü oluyor. biranda cisimler yerinden falan oynuyor kar tanesi tarzı maddeler gözümden kaçıyor
  • Onlar benim çok hoşuma gidiyo la .Kapıyom gözlerimi bastırıyom böle hafiften şekiller görüyom böyle dönüyo yanıp sönüyo.Aynı Windows'un Ekran Koruyucusu Gibi Benim çok hoşuma gidiyor.Tabi kendiğinden olmuyor bende
  • Bende hafiften hareket ediyor geceleri özellikle
  • Bende bazen geceleri garip renkli bir leke oluyor, uykuzluktandır heralde diye düşünüyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu visual snow bende var 1 sene olucak bu hastlaık psikolojikde boyutu var fakat ben bunun başlangıcının göz ile oldugunu düşünüyorum göz içi sıvıdaki kristalleşmeler sonucu göz sıvısının değişmesi görmede karıncalanmalar ve cusumlar cıkarıyor fakat face grubunda visual snow hakkında nöroloji olarak araştırmalar ypaıyorlar cogu hasta gözünde sıkıntısı yok ama bu görme alanında karıncalnmalar gibi şeyler görüyorlar araştırmalar oluyor bitiyor ama hiç tam net bir bilgi acıklama yok b12 kullanınca yaraıını görenler var bu sorunu olanalr bana ulaşırsa daha detaylı bilgi verebilirim
  • Ateşim çıkınca olurdu küçükken. Duvarda noktalar büyür, sağa sola yuvarlanırdı.

• küçük yaşlarda yaşadım bu olayı çok uzun sürdü kafayı sıyırma noktasına gelmiştim hafızam kuvvetlidir televizyon büyüyüp küçülüyordu nedenini bende bilmiyorum ama merak ettiğim bir konudur

• bende bunlardan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

bende bunlardan var

bende azıcık bundan yoğun olarakda o görsel karıncalanma var gökyüzüne denize veya beyaz bir yüzeye baktığımda kanser oluyorum resmen

• cogu kişide varmış bu durum vay be olan arkadaslar yazsın :D
  • oha bu konuya kadar ben hastalık olduğunu falan bilmiyordum yazdıklarının hemen hepsi var garip garip nesne değilde sanki bozuk renkli bir şeyler uçuşuyormuş gibi oluyordu sürekli olmuyor ama arada oluyor rahatsız ediyo gözümün önünden kayarmış gibi
  • Başlıktakiler küçüklüğümden beri var ne uyuşturucu ne alkol ne de sigara var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.