Şimdi Ara

GÖRMEMİŞİN SEVGİLİSİ OLMUŞ.. TÖVBE TÖVBE..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler okulda sıra arkadaşım sınıftan biriyle çıkıyor.. ben ne zaman yerimde kalkıp bir yere gitsem kızı yanına alıyor saçma sapan şeyler yapıyorlar..( el ele tutuşmalar saçma sapan şeylere gülmeler.. bilirsiniz işte.. )
    ben bu durumdan rahatsızım her boş derste, teneffüste sıramda böyle saçmalıkların yapılması beni sinir ediyor..hayır beni görünce yerimden kalksa neyse bir de beni başka sıraya gönderiyorlar..bi de kız normal zamanlarda da önümüzde oturuyor. saçma sapan tatlılıklar(?) yapıyorlar birbirlerine derste bile..çok sıkıldım bu durumdan ne yapmamı önerirsiniz?

• Maden suyu şişesine otur ve ölmeyi bekle..
  • kızı baştan çıkar . Şaka bi yana , neden bu kadar sert tepki verıyorsun? Istedıgını yapar mıllet. Sankı evınde yapıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Maden suyu şişesine otur ve ölmeyi bekle..

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Greene

kızı baştan çıkar . Şaka bi yana , neden bu kadar sert tepki verıyorsun? Istedıgını yapar mıllet. Sankı evınde yapıyolar

adam durmadan sıramdan kovuluyorum diyor kızın abuk subuk hareketlerıne marus kalıyor bence gayet haklı çok saçma bi durum adamın evinde yapmasalarda sırasında yapıyor.Durumdan kurtulmak için sert bir tepki ver en fazla sıra arkadasını kaybedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmonDin

quote:

kızı baştan çıkar . Şaka bi yana , neden bu kadar sert tepki verıyorsun? Istedıgını yapar mıllet. Sankı evınde yapıyolar

adam durmadan sıramdan kovuluyorum diyor kızın abuk subuk hareketlerıne marus kalıyor bence gayet haklı çok saçma bi durum adamın evinde yapmasalarda sırasında yapıyor.Durumdan kurtulmak için sert bir tepki ver en fazla sıra arkadasını kaybedersin

hocam anlatmak istediğim tam da buydu...kız zaten bildiğin ..... normal hareketlerinden bile sınıfta çoğ kişi rahatsız.. bir ayarı yok anlayacağınız

• quote:

Orijinalden alıntı: buluthakk

quote:

Orijinalden alıntı: AmonDin

quote:

hocam anlatmak istediğim tam da buydu...kız zaten bildiğin ..... normal hareketlerinden bile sınıfta çoğ kişi rahatsız.. bir ayarı yok anlayacağınız

Şaka bi yana sen tavrını koy gidin başka yerde ne yapıyorsanız yapın benim sıramdan kalkın de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • müdüre ispitle
  • valla ben de hiç sevmem o tipleri . tam sopalık tipler . bi de kendilerini çok yakışıklı felan sanarlar ya ..
  • sevgilisi ile tahtaya kalkıp sana evrenin sırlarını cern deneyinimi anlatsın sanane?

2.cisi sevgilin olmadığı için aşırı tepki veriyosun sonuçta sevgiliyi o saçma sapan işleri buluyorsun bir yerde halısahaya gidecek hali yokya
  • Benim sevgilmde kiz arkadasinin yanindan ayrilmiyor.Daha nerdeyse bas basa kalamadkik.Bir yre gidelim diorum hep béraber gidelim diyor.Ne yapmak istiyor cozemedim

• mastürbasyon yap bence

• Burayi terket de ve ardindan su 7snlik videoyu izlet.(bkz:youtube arama:burayi terket)

• Bak benimde sıra arkadaşım iyi bir çocuktu, ne olduğu belli sürekli sevgili arayıp milletin tipini yorumlayan biri buna sürekli yatsıyordu bende kızı tersledim vs şimdi sınıflar ayrıldı o kızla ayrı sınıftayım sürekli laf sokmaya çalışma iğrenç senden nefret ediyorum diyip duruyor takan yok ama moral bozucu yani diyeceğim kıza belli etme arkadaşınla konuş. Tabii ki iyi arkadaşın olduğunu varsıyorum.

• Kıskançlığın bu kadarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.