Şimdi Ara

GORKEMICIN.COM (yardım kampanyası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Görkem Çakmak daha 20 yaşında. 5 yıl öncesine kadar çok mutlu ve düzenli bir yaşamsürüyor, lise birinci sınıfta öğrenci olarak yaşamını idame ettiriyordu.

5 yıl önce yüksek tansiyon şikayetiyle Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ ne ve yapılan incelemeler sonucunda Görkem’in aort damarının tıkalı olduğu ve açık kalp ameliyatı olması gerektiğine karar verildi. 10 Temmuz 2003 tarihinde girdiği kalp ameliyatının ardından Görkem ve ailesinin yaşamı bir daha asla eskisi gibi olmadı.

Ameliyat sırasında gelişen komplikasyonlar sebebiyle Görkem’in beynine oksijen gitmemiş ve buna bağlı olarak beyin ölümü teşhisi konmuştu.

Görkem tam 18 ay Göğüs ve Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım ünitesinde komada kaldı. 12 ayda Göğüs Kalp Damar servisinde yattı.

Bu zorlu ve dayanılması imkansız gibi görünen süreçte ailesi inancını ve umudunu hiç yitirmedi. Maddi ve manevi bütün imkanlarını seferber ederek, doktorların tüm olumsuz yaklaşımına rağmen mücadeleyi hiç bırakmadılar ve hala mücadeleleri devam ediyor.

Görkem için Çin’ de kök hücre nakli yöntemiyle tedavi umudu doğdu. Ancak Çin’ de uygulanabilen bu tedavinin maddi tutarı yaklaşık 300.000 YTL’ dir.

Ailesi olarak bizlerin bu tutarı ödeyebilme gücümüz olmadığından son çaremiz yardımsever insanlarımızın desteğidir.

Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm dostlara teşekkür ederiz.

AİLESİ

http://www.gorkemicin.com/ yardımda bulunmak için

birde dh yönetiminden önemli bir ricam olacak, bu konuyu üst konu yapabilir misiniz? ve anasayfada bir banner yeri ayırabilir misiniz ?..

• Yönetimden ricam üst konu olsun.

Orjinalden alıntı: mc_avalon

Yönetimden ricam üst konu olsun.

umarım dostum.

az once gordum baslıksız topıc acılmıs ve aptalca onlarca mesaj yazılmış...
    bu topicte sadce 3 mesaj

işte forumun yaş ortalaması dusunce zeka sevıyesıde dusunuyor

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 14 Haziran 2008; 1:44:40 >

Orjinalden alıntı: _Ceza

Gerçekten hayattakı en onemlı sey Saglık arkdaslar... su anda belkı hepınız 1 kez okuyup baska sayfaya gececeksınız.
    ama o duruma dusen ınsanın neler dusundugunu , Allah'a yalvardıgını ve ne kadar muhtac durumda oldugunu kımse bılemez.
    Allah acil sifalar versin insallah

az once gordum baslıksız topıc acılmıs ve aptalca onlarca mesaj yazılmış...
    bu topicte sadce 3 mesaj

işte forumun yaş ortalaması dusunce zeka sevıyesıde dusunuyor

..

keşke diğer konulara gösterilen ilgi bu tür yardım konularına da gösterilse inanın dh.'de ki kullanıcı potansiyeli ile çok iyi paralar toplanabilir. herkes yardım yapmak zorunda değil ama imkanı olan kişiler bütçesine dokunmadan gönlünden kopanı verse bile yeter damlaya damlaya göl olur unutmayın. umuyorum ki duyarlı arkadaşlar bu konuya gereken ilgiyi gösterecektir.

• keşke keşke..

mesaj yazıpta duygularıma tercüman olan arkadaşlarım çok teşekkür ederim..

ülke olarak en büyük sorunlarımızdan biride, bu tür konulara el uzatmak ne yazık ki..

Allah acil şifalar versin :(
    Daha Fazla Göster
  • Arkadşalar yardımlanız için
    İŞ BANKASI HESAP NO

SÜLEYMAN - HALİDE
    ÇAKMAK

KARŞIYAKA ŞUBESİ
    HESAP NUMARASI
    3470-1965040

bu numarayı kullanabilirsiniz....
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.