Şimdi Ara

Gorenje/Siemens/Profilo Derin Dondurucu Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürün hakkındaki görüşleriniz nelerdir... Alınabilir bir ürün müdür... Her açıdan yorumlarınızı bekliyorum... (Fiyat-performans-kalite)

http://www.neistesenvar.com/urun/gorenje-f7243w-6-cekmeceli-238l-a-sinifi-dikey-derin-dondurucu.aspx?utm_source=eFiyat&utm_medium=CPC&utm_campaign=eFiyatJetStandartYonlendirme&ref=efiyat

Bir de Siemens ve muadili olduğunu sandığım Profilo var fakat onların ikiside B enerji sınıfı... Seçim yapamadım şahsen... Bu fiyat aralığında (800-900 TL) A sınıfı ve büyük hacimli başka ürünler de var mıdır...

Profilo

http://www.ucuznevarsa.com/index.php?do=catalog/product&pid=31&ref=akakce&v=1.69.2

Siemens

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Derin-dondurucu/SIEMENS/GS26DN10NE-p-9626-c-82.htm?affil=3F26A2A1219BFD1604EA39D6E8BF5D15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kileci63 -- 22 Ekim 2010; 15:51:02 >

• Yok mu yardımı dokunacak birileri forumda :(...
  • Profilo-Siemens aynı üretimdir bence iyi değiller tavsiye etmem.

Derin dondurucuya ihtiyacınızın olduğuna emin misiniz? Bence derin dondurucu evde ek bir elektrik tüketimi masrafı oluşturuyor. Ben 250lt yi dolu dolu sürekli kullanırım; mevsimlik sebze, et falan dondururum derseniz haklısınız. Ancak yarısı kadarını doldurup vs kullanacaksanız derin dondurucu almaktansa derin dondurucu bölmesi geniş bir buzdolabı almanız daha mantıklı olur.

Gorenje'nin fiyatı avantajlı, sizi üzecek bir ürün olduğunu sanmıyorum. Electrolux de var ama fiyatı 1000TL civarında. Gorenje'nin tek eksisi gürültüsünün biraz fazla olması, aşağı yukarı bir no frost buzdolabı gürültüsüne sahip.

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=2892904

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Profilo-Siemens aynı üretimdir bence iyi değiller tavsiye etmem.

Derin dondurucuya ihtiyacınızın olduğuna emin misiniz? Bence derin dondurucu evde ek bir elektrik tüketimi masrafı oluşturuyor. Ben 250lt yi dolu dolu sürekli kullanırım; mevsimlik sebze, et falan dondururum derseniz haklısınız. Ancak yarısı kadarını doldurup vs kullanacaksanız derin dondurucu almaktansa derin dondurucu bölmesi geniş bir buzdolabı almanız daha mantıklı olur.

Gorenje'nin fiyatı avantajlı, sizi üzecek bir ürün olduğunu sanmıyorum. Electrolux de var ama fiyatı 1000TL civarında. Gorenje'nin tek eksisi gürültüsünün biraz fazla olması, aşağı yukarı bir no frost buzdolabı gürültüsüne sahip.

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=2892904

Sağolun Can Bey. siz de olmasanız forumda sesimizi duyan yok inanın ... Önerileriniz üzerine Gorenje ve Electrolux üzerine yoğunlaşacağım... Belki bütçeyi biraz daha zorlayabilirim Electrolux için ama Gorenje'a da karar verirsem pişman olmayacağımı söylüyorsunuz... Ses sorun olmaz sanırım, şöyle ki boş bir oda var evde kullanılmayan oraya koymayı düşünüyoruz...

Bu arada BOSCH WVH28420EU'den de çok memnun kaldık ... Gerek yıkama, gerekse kurutma performansı (özellikle kurutma performansı) kombo bir makineden beklenmeyecek kadar yüksek... Kurutma kapasitesi 4 kg olmasa sanki ayrı kurutma makinesi almış gibiyiz, o derece ... Geçen gün ürünün garantisini de 7 yıla uzattım, umarım iyi etmişimdir... Son olarak minik bir soru daha, uzun süreli elektrik kesintilerinde program kaldığı yerden devam eder mi, henüz başımıza böyle bir olay gelmedi ondan merakım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kileci63 -- 22 Ekim 2010; 20:10:13 >

• Memnun kalmanıza çok sevindim. Bildiğim kadarıyla devam ediyor, ancak elektrik geldiğinde voltaj dengeli olmadığından tehlikeli. Umarım öyle bir duruma hiç denk gelmezsiniz.
  • Candoğan bey merhaba,
    Öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum.

Benim sorum,

http://www.hepsiburada.com/Liste/electrolux-euc-25291-w-space-plus-dikey-tip-derin-dondurucu/ProductDetails.aspx?productId=mteleuc25291&categoryId=22266

Linkindeki derin dondurucu sizce nasıldır? Electroworldde 2 ay taksit atlatmalı 10 taksitli fiyatı 1.099 TL.
    Bayrama doğru sonrasında lazım olacak diye son anda karar verip bunu aldık, çok da araştırmadım açıkçası, sizin yorumlarınız olmadan 2 yıldır ellektronik eşya almazdım, bu sefer aldım ama yukarıdaki yorumunuza bakınca içim rahatladı. Henüz bayram dönüşü dünden beri gözlemleyebiliyorum, sadece sesi ile ilgili yorum yapabilirim şimdilik, neredeyse o odada böyle bir makine yok gibi, o kadar sessiz... Ben derin dondurucuma dokunuyorum, buzdolabım kendine alınıp harıl harıl ses veriyor bana. Estetiği de güzel, bölmeleri geniş. Çekmecelerinin şeffaf olması da ayrıca aradığım yiyeceği hangi çekmecedeydi diye tek tek arama derdini ortadan kalıdırıyor. Ama çekmeceler biraz narin, kullanırken ona göre davranmak gerekir, erken kırılmaya müsait. Ama buzdolabı gibi hergün kullanılmayacağı için tolere edilebilir.
    Ayrıca mevsime göre ısısının yetersiz olduğunu alarmla haber vermesi de çok güzel bir özellik, bu olmasa muhtemelen ben hep aynı ısıda tutup, yiyeceğin tazeliğini koruma özelliğine olumsuz katkı yapardım.

• Bence gayet iyi bir tercih yapmışsınız, güle güle kullanın. Ben de sizin geçmiş bayramınızı kutlarım. Ürün 39dB ile fısıltı sessizliğinde ve A sınıfı, fiyatı da makul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ediyorum...
  • GORENJE YETKILI SERVIS
    ANKARA

WEPhttp://www.ozcozumsogutma.com/
    e maıl ozcozumsogutma@ozcozumsogutma.com
    Gorenje tel : 0312 270 77 76
    Daewoo tel : 0312 268 74 75
    Gorenje-Daewoo hakknda her türlü teknık destek verılır.
  • bosch ve siemens derindondurucularla ben de uzun bir süre ilgilendim. İkisi de aynı, sadece isimleri değişik ancak enerji sınıfı B olduğu için almaktan vazgeçtim ve yukarıda bahsedilen elektrolux marka derin dondurucu aldım. Gerçekten çok sessiz ben böyle sessiz bir cihaz görmedim. Elektrik tüketmi de üzerinde yazdığından daha az. Ancak bir problemi var, karlanma yapıyor. Yabancı forumlarda karlanma yaptığını okumuş ve bu yöndeki şikayetleri bilmeme rağmen aldım. Ancak yılda iki defa fişini çekip, temizlemek gerçekten çok zor. O kadar ürünü nereye koyacağız, özellikle etler çözüldükten sonra tekrrar dondurulursa zararlı oluyor. Benim size tavsiyel, yine bu markanın no-frost tipi derin dondurucusunu almanız. Fiyatı çok yüksek ama rahat edersiniz, fişini çekmeden rahatça temizlersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

bosch ve siemens derindondurucularla ben de uzun bir süre ilgilendim. İkisi de aynı, sadece isimleri değişik ancak enerji sınıfı B olduğu için almaktan vazgeçtim ve yukarıda bahsedilen elektrolux marka derin dondurucu aldım. Gerçekten çok sessiz ben böyle sessiz bir cihaz görmedim. Elektrik tüketmi de üzerinde yazdığından daha az. Ancak bir problemi var, karlanma yapıyor. Yabancı forumlarda karlanma yaptığını okumuş ve bu yöndeki şikayetleri bilmeme rağmen aldım. Ancak yılda iki defa fişini çekip, temizlemek gerçekten çok zor. O kadar ürünü nereye koyacağız, özellikle etler çözüldükten sonra tekrrar dondurulursa zararlı oluyor. Benim size tavsiyel, yine bu markanın no-frost tipi derin dondurucusunu almanız. Fiyatı çok yüksek ama rahat edersiniz, fişini çekmeden rahatça temizlersiniz.

Kar temizlemek için erimelerini beklemek işkence gibidir. Bunun yerine size pratik bir önerim var;

Öncelikle derin dondurucunuz için 2 tencere su kaynatın. Su kaynayınca dondurucuyu kapatıp içindeki malzemeleri serin bir yere alıp gazete kağıdı, örtü vb malzemeyle sarın.

Ardından kaynar tencerelerin birini alta, birini ortaya yerleştirip cihazın kapısını kapatın ve 5 dakika kadar bekleyin.

Bu bekleyişten sonra bir tahta kaşık veya spatula ile buz kütlesini uç kısımlarından itelerseniz kütle halinde yerinden oynayıp çıktığını göreceksiniz. Tahta kaşıkla kanıttırma ve vurma işlemiyle kütle haline gelen buzlardan kurtulmanız en fazla 5-6 dakikanızı alacaktır.

Az miktarda erimiş buzdan kalan suyu da sildikten sonra yiyeceklerinizi yerleştirip cihazı devreye alabilirsiniz. Bu işlemde cihazın soğutucu duvarlarının bile tam ısınmadığını göreceksiniz. Böylece içi soğukken devreye alınan dondurucu eski durumuna gelmek için de pek enerji harcamayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 5 Aralık 2010; 23:24:59 >

• Biraz geç olsa da bende size bu firmadan (en azından Türkiye ofislerinden) bahsedeyim,konuyu bulan kişilere faydası olur belki.Bu markayı araştırarak ve yazılı yorumlara aldanarak! tercih ettik ve evimizde ayrı bir marka olarak sadece bu markanın WA72145BK modeli çamaşır makinesini tercih ettik maalesef.

2010 yılının 2. ayında aldığımız makine başlarda gayet güzel çalışırken yaklaşık 4 ay sonra 7. ayda ses yapmaya başladı ve servis çağırdık,servisin rezilliklerini anlatmaya kalksam inanın satırlar yetmez,randevu verip gelmemeler,telefonu açanların senli benli konuşmaları vs. vs.

neyseki servis ile anlaşıp yaklaşık 15 gün sonra getirtebildik,makinenin amortisörlerinde sorun olduğu söyleyip değiştireceklerini söylediler ancak parçanın Türkiyede bulunmadığını ve 20 gün 1 ay içerisinde temin edilebileceğini söylediler,onarım için onay verdik.Yaklaşık 1,5 ay sonra telefon ile sorduğumda parçanın geldiğini ancak bizim hiç arayıp sormadığımız için onlarında aramadıkları gibi saçma bir savunmada bulundular.

Bu bahsi geçen amortisör yaklaşık 1 ay sonra tekrar değiştirildi (çift halinde),sonrasında GORENJE markası merkez servisine ve genel merkezine şikayette bulunmam üzerine kendilerini teknik servis müdürü olarak tanıtan RUHİ bey makineyi servis ile birlikte görüp test etmek istediklerini söylediler kabul ettik.Geldiler makineyi gördüler ve makineyi merkez servise alıp orada onarımını yapmak istediklerini şayet eynı problem ile karşılaşırsak makineyi koşulsuz şartsız geri alacaklarını söylediler.

Makinemiz yaklaşık 10 gün sonra teslim edildi ve aynı şeyler tekrar edildi,makineyi çalıştırmamız ile şok olmamız aynı anda oldu,makine daha sesli üstelik bu sefer yerinde sallanarak çalışıyordu.Bunun üzerine başka bir gün süper mühendis RUHİ bey tekrar geldi ve makinede hiçbirşey yok gayet normal çalışıyor diyerek bize ayrı bir şok yaşattı.

Servise tekrar başvurduk ve makinenin durumunu gören teknik servis elemanı 95c gibi bir sıcaklıkta yarım saat çalıştırarak kapak lastiğinin yumuşatılması gerektiğini sorunun hallolacağını söyledi,bütün denemelerine rağmen yine durum aynı.

Arada yapılan telefon görüşmeleri,mailler vs. bunlardan bahsetmiyorum bile süper markamızın genel müdürü Doğa bey'e ulaşmak için ne kadar çaba sarfettiysem boşa çıktı.Beyfendiler hiç toplantıdan çıkamaz oldular.

Son olarak Tüketici mahkemesi hakem heyetine başvurdum ve dosyayı Tüketici mahkemesine taşıyabilmek için başvurumun red edilmesini talep ettim,Tüketici mahkemesince bilirkişi makineyi gördüğünde (gelmez ise kendi cebimden para verip getireceğim) sonuç ne olacak çok merak ediyorum.

En kötü ihtimalle makineyi arabama yükleyip genel merkezlerinin önünde basın mensupları eşliğinde yakmayı bile planlıyorum,o derece kendinden ve servisinden nefret ettirdi bu marka beni.

Aman arkadaşlar bu karalama yazısı vs. değildir,siz siz olun bu marakadan ne kadar kaliteli,ne kadar uygun fiyatlı olursa olsun uzak durun,Türk insanını koyun gibi gören ve biz ne verirsek onu kullanacaksınız mantığı ile çalışan bir Türkiye ofislerinin olduğunu ve servislerinin berbatlığını aklınızdan çıkarmayın lütfen.

• Arkadaşların yazılarına limon sıkmak istemedim. GRONJE nin metroda bir derin dondurucusunu beğendim.. Fiyatı uygun gibi....Ayrıntılı inceledim...Enerji verimliliği E sınıfı...Tekrar okuyunuz E sınıfı..Getirmiş koymuş satıyorlar....Şimdi bu soğutucuyu benzerlerinden 200 lira ucuz diye alıp evine koyan vatandaşların yıllık elektrik faturalarını düşünün...Anında soğudum...Ve uzaklaştım...Bu yazdığım olay eski değil..2010 temmuz ayı..Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 21 Şubat 2011; 20:43:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşların yazılarına limon sıkmak istemedim. GRONJE nin metroda bir derin dondurucusunu beğendim.. Fiyatı uygun gibi....Ayrıntılı inceledim...Enerji verimliliği E sınıfı...Tekrar okuyunuz E sınıfı..Getirmiş koymuş satıyorlar....Şimdi bu soğutucuyu benzerlerinden 200 lira ucuz diye alıp evine koyan vatandaşların yıllık elektrik faturalarını düşünün...Anında soğudum...Ve uzaklaştım...Bu yazdığım olay eski değil..2010 temmuz ayı..Saygılarımla...

Beyefendi merhabalar,

Öncelikle markayı yanlış hatırlıyor olabilirsiniz çünkü metroda gorenje marka ürünler satılmamaktadır.Bir diğeri ise siz yeni gördüğünüzü belirtmişsiniz,enerji bakanlığı uzun zamandır e enerji sınıfına izin vermemektedir. Ayrıcawww.gorenje.com sitesindende inceleyebilirsiniz,oradada derin dondurucuları A+ ile B enerji sınıfı olduğunu göreceksiniz.Kimseyi yanlış bilgilendirmeyelim lütfen.
    İyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nur86 -- 18 Nisan 2011; 11:08:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nur86

quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşların yazılarına limon sıkmak istemedim. GRONJE nin metroda bir derin dondurucusunu beğendim.. Fiyatı uygun gibi....Ayrıntılı inceledim...Enerji verimliliği E sınıfı...Tekrar okuyunuz E sınıfı..Getirmiş koymuş satıyorlar....Şimdi bu soğutucuyu benzerlerinden 200 lira ucuz diye alıp evine koyan vatandaşların yıllık elektrik faturalarını düşünün...Anında soğudum...Ve uzaklaştım...Bu yazdığım olay eski değil..2010 temmuz ayı..Saygılarımla...

Beyefendi merhabalar,

Öncelikle markayı yanlış hatırlıyor olabilirsiniz çünkü metroda gorenje marka ürünler satılmamaktadır.Bir diğeri ise siz yeni gördüğünüzü belirtmişsiniz,enerji bakanlığı uzun zamandır e enerji sınıfına izin vermemektedir. Ayrıcawww.gorenje.com sitesindende inceleyebilirsiniz,oradada derin dondurucuları A+ ile B enerji sınıfı olduğunu göreceksiniz.Kimseyi yanlış bilgilendirmeyelim lütfen.
    İyi günler..

+1000

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.