Şimdi Ara

Görebileceğiniz gelmiş geçmiş en iyi FPS! oyunu düşünüyorum ama... =)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet aklımda sağlam bi fikir var arkadaşın tekiyle aylardır konuşuyorum ama bu benim 2-3 yıldır aklımda olan birşeydi!GTA nın FPS hali gibi birşey! The sims in FPS versiyonuda denebilir! Oyunda sabah kalıp elini yüzünü yıkamaktan tutun işte üstünü giyinmeye ayakkabı bağlamaya küfretmeye tükürmeye arabalara binmeye ortalığı kırmaya kavga etmeye rap yapmaya şarkı söylemeye uçağa binmeye yüzmeye yemek yemeye tecavüz etmeye hapse girmeye hapisten kaçmaya lise okumaya üniversite okumaya tv izlemeden pc oynamaya konsolları oynamaya yeni eşyalar satın alabilme vs.vs.... Oyundaki seçenekler çok geniş ve herşeye kendiniz karar verebileceksiniz işte birşey yapmak istediğiniz zaman bir tuşa basmanız la çıkan seçenek menüsünden işte"kızın eteğini çek,iltifat et,asıl.." türünden seçenekler çıkacak ve etrafınızdaki insalar size göre etkilenecek çevre yapacaksınız toplanıp halısaha maçına,topluca pikniğe gitmeye,konserlere gitmeye,topluca birilerini dövmeye.... Ama tekrar söylüyorum sadece düşüncedir daha ilerisine geçemedik bu kadar geniş bi oyun yapmayı düşünüyorum yıllardır burayada bu konuyu açmak istedim hani belki sizdeüstüne fikirler ekleyebilirsiniz belki birileri şunu yap buraya bildir buraya git gibi yönlendirme yapabilir dedim! Ha oyun bu yazdıklarımla kısıtlı değildir aklınıza gelebilecek her ama her türlü şeyi FPS(birincil kişi gözünden) yapabileceksiniz ... Ve şöyle bi karakter yaratma olayı düşünüyorum siz profil resminizi yani vesikalık gibi PC üzerinden göstereceksiniz(tabi ki oyunun en başında olacak) ve oyun tıpatıpınızı oyunda yaratacak yani kendinizi yöneteceksiniz ve istediğiniz özelliklleri girebileceksiniz işte burcunu yaşını boyunu kilosunu kemik yapısını felan... Ve oyunda ünlü isimlerde bulunacak işte imza almayaa felan gidebileceksiniz(belki tam olarak kendileri olmayabilir ama şarkıları olur) ve yaptıklarınıza göre kariyer seçimi yine size kalıyor ister bi iş adamı ister bi gangstar ister bi rock yıldız ister futbol yıldızı yine size kalmış!Dediğim gibi sadece düşüncedir henüz! önerileriniz fikirleriniz bekliyorum

• Baştan şunu söyliyim ciddi davranamıycam sana.komik çünkü..
    Yıllardır açmaya bekledin öylemi?İşte bu dahada komik.
    Bu sağlam bi fikir değil "hayal" dir.Bende bir çok proje düşünüyorum.Nerde para?Nerde profesyonel 3d modelleme ekibi?Bu tür konulara aslında hiç cevap vermemem lazım ama yinede bazı şeyleri anlatmak için mantıklı.
    Normal bir oyun yapta bu oyunu yaparsın.
    Şuan sarhoş olma ihtimalinde var belki gecenin ilerleyen saatlerinde daha çok saçmalayabilirsin.
    Verilecek bir fikir kalmamış.Oyunda amaç yok zaten.hayat yaşıcaksın işte.görev olması gerek değil.
    Oyunun içinde pc oynamaya konsol oynamaya lafınada bayıldım.
    Bence sen bu konuyu direk editle.yoksa büyük tepki alırsın.
    Yaşın kaç bilmiyorum ama bu yaşta pskolojik olarak çökersin yani.
    Dh farklıdır

• get a life!
  • Yeminle 12 - 13 yaşlarındayken arkadaşlarla otrurmuş, ya şu wolfenstein oyununun gercek yasamda geceni olsa falan diyorduk.
    Sene 1993'tü sanırım.
    Gençliğin hayali hep aynı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

Baştan şunu söyliyim ciddi davranamıycam sana.komik çünkü..
    Yıllardır açmaya bekledin öylemi?İşte bu dahada komik.
    Bu sağlam bi fikir değil "hayal" dir.Bende bir çok proje düşünüyorum.Nerde para?Nerde profesyonel 3d modelleme ekibi?Bu tür konulara aslında hiç cevap vermemem lazım ama yinede bazı şeyleri anlatmak için mantıklı.
    Normal bir oyun yapta bu oyunu yaparsın.
    Şuan sarhoş olma ihtimalinde var belki gecenin ilerleyen saatlerinde daha çok saçmalayabilirsin.
    Verilecek bir fikir kalmamış.Oyunda amaç yok zaten.hayat yaşıcaksın işte.görev olması gerek değil.
    Oyunun içinde pc oynamaya konsol oynamaya lafınada bayıldım.
    Bence sen bu konuyu direk editle.yoksa büyük tepki alırsın.
    Yaşın kaç bilmiyorum ama bu yaşta pskolojik olarak çökersin yani.
    Dh farklıdır

haklısın şuan hayal... ama bi 20 yıl öncesinde şuanki teknolojinin olması hayaldi =) Bu arada ben yapıcam gibi birşey söylemedim "Sadece hayal" yaşım 18 çocuk değilim belki biçoüundan küçük olabilirim evet! Şuana kadar bi oyun yapmadım emin ol yapmaya başlarsam ki inş yapıcam yapacağım ilk oyun bu olur! Tamam yeter li bilgim yok param yok yapamam şuan ama ilerde nolacağı belli olmaz!Gün gelir devran döner! Oyunda amaç yok demişsin şuan evet yok Ana konuyu oyunu yapmaya başlayacağım zaman oluştururum şuan onu düşünmeye gerek yok ama oyun tamamen serbest bi yapıda olacak! Bu arada Psikolojik olarak çökmem için birilerinin "Sen kimsinki oyun yapasın OYUN YAPAMAZSIN" demesi yetmez psikolojik olarak çökmem için gerçekten birşeyleri kaybetmem lazım ama benim inancım var! Ne demişler inanmak başarının yarısıdır!İmkansız diye birşey yoktur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 12 Mayıs 2009; 0:17:17 >

• 50-100 gb yer kaplar heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thend

Evet aklımda sağlam bi fikir var arkadaşın tekiyle aylardır konuşuyorum ama bu benim 2-3 yıldır aklımda olan birşeydi!GTA nın FPS hali gibi birşey! The sims in FPS versiyonuda denebilir! Oyunda sabah kalıp elini yüzünü yıkamaktan tutun işte üstünü giyinmeye ayakkabı bağlamaya küfretmeye tükürmeye arabalara binmeye ortalığı kırmaya kavga etmeye rap yapmaya şarkı söylemeye uçağa binmeye yüzmeye yemek yemeye tecavüz etmeye hapse girmeye hapisten kaçmaya lise okumaya üniversite okumaya tv izlemeden pc oynamaya konsolları oynamaya yeni eşyalar satın alabilme vs.vs.... Oyundaki seçenekler çok geniş ve herşeye kendiniz karar verebileceksiniz işte birşey yapmak istediğiniz zaman bir tuşa basmanız la çıkan seçenek menüsünden işte"kızın eteğini çek,iltifat et,asıl.." türünden seçenekler çıkacak ve etrafınızdaki insalar size göre etkilenecek çevre yapacaksınız toplanıp halısaha maçına,topluca pikniğe gitmeye,konserlere gitmeye,topluca birilerini dövmeye.... Ama tekrar söylüyorum sadece düşüncedir daha ilerisine geçemedik bu kadar geniş bi oyun yapmayı düşünüyorum yıllardır burayada bu konuyu açmak istedim hani belki sizdeüstüne fikirler ekleyebilirsiniz belki birileri şunu yap buraya bildir buraya git gibi yönlendirme yapabilir dedim! Ha oyun bu yazdıklarımla kısıtlı değildir aklınıza gelebilecek her ama her türlü şeyi FPS(birincil kişi gözünden) yapabileceksiniz ... Ve şöyle bi karakter yaratma olayı düşünüyorum siz profil resminizi yani vesikalık gibi PC üzerinden göstereceksiniz(tabi ki oyunun en başında olacak) ve oyun tıpatıpınızı oyunda yaratacak yani kendinizi yöneteceksiniz ve istediğiniz özelliklleri girebileceksiniz işte burcunu yaşını boyunu kilosunu kemik yapısını felan... Ve oyunda ünlü isimlerde bulunacak işte imza almayaa felan gidebileceksiniz(belki tam olarak kendileri olmayabilir ama şarkıları olur) ve yaptıklarınıza göre kariyer seçimi yine size kalıyor ister bi iş adamı ister bi gangstar ister bi rock yıldız ister futbol yıldızı yine size kalmış!Dediğim gibi sadece düşüncedir henüz! önerileriniz fikirleriniz bekliyorum

bu bahsettiklerine "gerçek yaşam" deniyor dostum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • second life

üye ol indir oyna

istediklerinin yarısı bu oyunda var
    hatta istemediklerin bile

yada alternatif google lively

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 12 Mayıs 2009; 0:45:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lasts0ul

second life

üye ol indir oyna

istediklerinin yarısı bu oyunda var
    hatta istemediklerin bile

yada alternatif google lively

FPS değil nabayım doğru gerçek hayat çünkü bende gerçek hayatı sanal aleme aynen taşımayı istiyorum! Merak etme kaplayacağı yer konusunuda hallederiz =) Evet çocuk oyuncağı değil hiç mi hiç kolayda değil =) Ama bunu inş yaparda çıkartabilirsem süper bi oyun olucak
  • böyle birşeyi EA Sports un CEO su John amcaya sor bakalım onlar yapabilcek mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.