Şimdi Ara

GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
59
Favori
104.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sürekli olarak kullandığım gopro hero8 ve hero7 black'im daha önce uzun süreli videolar kaydetmeme rağmen son güncellemeden sonra videoları 8:42 saniyelik parçalara bölerek kaydediyor. bunun bir çaresi var mıdır.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • go pro black 7 vlog için uygun olur mu? Kamp ve trekking videoları için kullanıcam vlog tarzında..ara sahneler için de timelapse tarzı görüntüler...bu amaçlar doğrultusunda gopro işimi görür mü
  • BalikciBrothers B kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu yaşıyorum 8:52 sn'lik videolar halinde 4-5 parça görüyorum pc'ye aktardığımda. Çözümü henüz bulamadım, diğer forumlarda vs araştırıyorum.
  • grken kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz kullanım şekli için gayet iş görür bir ürün hero 7.
    aslında burada önemli olan bu görüntüleri pc'ye aktardığınızdaki işleyebileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz bir pc'nizin olması. yani pc donanımının yeterli olması. ekran kartı, işlemci vs...
  • Giovanni_ kullanıcısına yanıt
    pc konusunda sıkıntı yok hocam teşekkürler
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşıyorum malesef ve ciddi problem.Nasıl çözüme ulaştırıcam bilemedim.
  • Merhaba ben de GoPro Hero 5 Black Edt. almak istiyorum, yenileri çok pahalı olduğu için onlara zaten bakamadım. SjCam, Soocoo, Hericam gibi kameralar da iş görür gibi duruyor ama ben hep herkesin tasdik ettiği ve kalitesi onaylanmış markalara yönelmeyi doğru bulmuşumdur. 2. el olarak 2000 liraya da gördüm, 1400 liraya da gördüm. Sizce bu günlerde bu kameranın alınabileceği fiyat nedir? Aksiyon kamerası açısından başka tavsiyesi olan var mı? Bütçem 1300-1400 civarı.
  • merhabalar,

CEVAP: videoda kayıtta kesilme sorunu yaşayanların sorunu sanıyorum kullandıkları micro sd kart ile alakalı. yazma hızı 4k için yeterli değil. U3 sınıfı yazma hızı olan bir kart sorunu çözecektir. sandisk extreme ya da sandisk extreme pro modellerine bakabilirsiniz.

SORU: en son teknoloji ile gopro hero8 black modeli için kullanılabilecek ucuz gimbal ya da selfie çubuğu modeli önerebilir misiniz? siz neler kullanıyorsunuz? ya da gimbalsiz selfie çubuğu ile hypersmooth 2.0 kullanlar memnun mudur merak ettim?

teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar gorpo 7 siparişi verdim

acaba hafıza kartı hangisini almalıyım. 4k çekimleri her kart destekliyormu

Birde 64 gb ile yüksek kalitede kaç saat sığabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 26 Temmuz 2020; 12:21:50 >
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    merhaba, bir önceki mesajda cevabı olsa da cevaplıyorum :)
    4k çekimleri için yazma hızı yüksek olan kartlar kullanmak gerekiyor. en az u3 sınıfı yazma hızı olan kartlar tercih edilmeli. bana göre fiyat performans ve güvenilirlik olarak sandisk extreme ya da sandisk extreme pro olmalı. en düşük 64gb tercih edilmeli; o da yaklaşık 2 saate kadar 4k kayıt yapabiliyor diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoriko -- 26 Temmuz 2020; 20:32:24 >
  • Gopro hero 7 black kullanıyorum ancak son zamanlarda kendi kendine açılıyor ve pilimi bitiriyor. Bazen de pili doldurmama rağmen hiç açılmıyor. Kasım 2020 de garantisi bitecek. Sorunu nedir sizce?
  • Merhaba Gopro8 kullanıyorum. Normal çekim yapıyorum sonra bağlanıyorum cihaza ve app'e indir diyorum.. Ordan da telefona indir diyorum. Arasında ne fark var ? Yani ben zaten cihazdan app'e indir dediğimde telefonumda kayıt altına alınmış olması gerekmez mi?

Doğruluğunu teyit etmek için bir video kestim Cihazdan.. gopro App de açınca 400 mb olan dosya telefona inince 380 oldu mesela..

burada dönen olayları bilen var mıdır ? Amacım maks kalitede telefonuma indirmek kestiğim videoları.. Çünkü video kesince cihazdan app'e atıyor.. App'ten çekmek mümkün mü telefonu PC'ye bağlayınca falan onu denemedim.. ama SD kartı çıkartıp card reader ile pc'ye atınca otomatik algılıyor Gopro Quick programı ancak ordan da alamıyorsun direkt pc'ye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    gopro el grande çubuğun (97 cm) ucundaki topuz kırıldı ve çubuk kullanılamaz halde. yapılabilecek bir şey var mı acaba? yada yerine alabileceğimiz başka bir ürün tavsiyeniz olur mu ?

GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykmayk -- 14 Ağustos 2020; 12:20:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haykmayk

merhaba,
    gopro el grande çubuğun (97 cm) ucundaki topuz kırıldı ve çubuk kullanılamaz halde. yapılabilecek bir şey var mı acaba? yada yerine alabileceğimiz başka bir ürün tavsiyeniz olur mu ?

istanbula servise yolladım. o yuvarlak parça üretilmiyor dediler. çöpe mi atalım deyince de evet dediler. çok canım sıkıldı. sadece o küçük parça için 500 600 tl yeniden aynı ürüne para vermek zoruma gidiyor.

aynı sorun başkalarında da olmuş. şikayet var sitesine de yazdım. ama sonuç yok. yabancı siteler dahil oraya uyacak uydurma da olsa bir şey bulamadım.

servis raporuna da boştayken sıkmaktan dolayı kırılan topuz yazmışlar ama ben boştayken sıkmadım. vs..

sonuç olarak 90 100 cm e kadar uzayan titreşim yapmayacak bir çubuk önerisi rica ediyorum.

• merhaba hero 7 cameram var son denizde çekim yaptım açılmadı once pili bitti sandım alet şarj etmiyor açılmıyor ve pillerden birinı takınca allatkı durum led i hep yanıyor..ve izmirde bildiğiniz servis varmı acaba teşşekurler
  • Merhaba ben kamerayı ağırlıklı olarak fotoğraf için kullanacağım o yüzden çok kararsız kaldım. Hangi model markayı tavsiye edersiniz? Gopro harici de olabilir. Çok fazla ödemek istemiyorum haliyle.

Yardımcı olabilir misiniz?
  • shark72 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hero 2018 i hero 5 nasıl yapabiliyoruz. Bu konuda sizden yardım istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandığım hero 8 cihazımda da kendiliğinden açılma sorunu yaşıyorum. eğer aktif olarak kullanmayacaksam bataryasını içinde bırakmıyorum artık. hatta uzun süreli çekimlerde batarya yerine direkt powerbank ile çekim yapıyorum. hem batarya ömrünü koruyorum hem de kendiliğinden açılmaların önüne geçmiş oluyorum. kalıcı bir çözüm değil ama iş görüyor şimdilik.
  • kalorx K kullanıcısına yanıt
    yalnızca fotoğraf çekimi için kullanmak istiyorsanız ve su altı fotoğrafları çekmeyecekseniz GoPro yerine farklı ürünler tercih edin derim. Bu ürünler bildiğiniz üzere aksiyon kamerası diye geçiyor. fotoğraf makinesi olarak yetersiz ürünler. cep telefonum bile gopro'dan daha kaliteli fotoğraf çekimi yapıyor.
  • Arkadaşlar neden hiçbir yerde stok yok bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.