Şimdi Ara

GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
58
Favori
96.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Giovanni_ kullanıcısına yanıt
    Kanalınızı özelden atar mısınız
  • [escobar] kullanıcısına yanıt
    4 aparatımı n11'den aldım, çok da uygun fiyatları. satıcı adı : epazaravm
    kol, göğüs, cam tutucu ve kafa
  • [escobar] kullanıcısına yanıt
    aramıza hoşgeldiniz.
    2. sorunuza cevap vereyim. Ben doğa sporları ve aksiyon amaçlı kullanıyorum, o kadar atlama hoplama zıplamaya rağmen gimbal'sız olabilecek en net görüntüyü alıyorum. tamamen sabitlenmiş görüntü bana yapay geliyor, aksiyon sporlarının doğasında bu titreşim var ztn. kamera az da olsa o hissiyatı vermeli izleyen kişiye.
    kaldı ki siz günlük kullanımda kesinlikle ihtiyaç duymazsınız. ben orijinal gopro el grande kullanıyorum 98 cm'lik olanı. 20 cm'lik shorty modeli de var. tabi alibaba gibi sitelerde çok daha ucuz fiyatlara aynı işi gören ekipmanları bulabiliyorsunuz.
  • p1azma P kullanıcısına yanıt
    ynsmrclk Y kullanıcısına yanıt
    özelden atacak kadar çok paylaşımım yok zaten, beklentiyi yükseltmeyeyim :)
    buraya kanaldaki örnek bir kaç videodan birinin linkini veriyorum, en azından stabilizasyon, selfie stick, kamera açısı, görüntü netliği vb konularda örnek teşkil etmesi açısından herkes faydalanmış olur bu vesile ile.
    kısmetse seneye kışın bu spora başlamak isteyenlere cesaret vermek için yeni videolar çekeceğim. biraz daha kaliteli çekim ve kaliteli video düzenlemeleri ile kendimce bir şeyler yapma planım var.
    bu yaz da nasip olursa su altı ve su sporları için videolar yükleyeceğim.

    https://www.youtube.com/watch?v=lV4Rj7JTkMY




  • Selam

    Gopro masa üstü programı olan QUİC programı açıldıktan 10 sn ye sonra donuyor ve çalışmıyor
    sistem w10 pro
    kaç kere silip kursamda sonuç aynı malesef

    Çözüm bilen var mı?
    Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p1azma -- 25 Nisan 2020; 20:6:33 >
  • Teşekkürler cevaplarınız için. @orhanyor @0rmantik @Giovanni_
    Hoşbulduk bu arada. @Giovanni_

    Ufacik alet bir sürü mod ve ayar , öğrenmeye çalışıyorum işte hangi mod ne için iyi vs.. zor olacak ama ..
    Bu arada Instagram ' da hikaye ve/veya sayfamıza video koymak için en iyi gopro ayarı hangisi , en iyi çekim modu ve ayarı ( fps , res vesire.. )

    Instagram hikayede çok büyük megabyte kabul etmiyor, bu yuzden kaliteyi dusuruyor ama bazi videolara bakıyorum , çok kalite düşmemiş gibi. Acaba hangi modda, hangi çözünürlükte çekiyorlar, hangi programla atıyorlar. Sizlerden de yapar vardır muhakkak, yardımınızı rica ederim.
  • [escobar] kullanıcısına yanıt
    açıkçası forumlardan öğrendiğim instagram'a çözünürlük anlamında en iyi videolar her zaman iphone ile yükleniyor. yeni iphone'ların çoğu 4k çekim yapıyor ve yatay olarak kayıt edilen videolar instagram'da muhteşem görünüyor. görüntü kalitesi düşmüyor deniliyor.
    gopro'da ise 4k ve 2,7k çekim yaparsak muhakkak bu videoları düzenleyebilmek için ekstra güçlü bir pc gerekiyor. ekran kartı, ram ve işlemcimiz çok kaliteli olmak zorunda aksi halde gopro ile çektiklerimizi pc'ye aktarsak bile açmıyor. ben defalarca denedim ve sonra forumlardan sebebini öğrendim. o nedenle 1080p 60fps çekim yapıyorum artık. ağır çekim video koyacaksam da 1080p 120/240 fps tercih ediyorum. 4k ve 2,7k çekim yapıyorsam da yalnızca cep telefonumdan açabiliyorum ve basit şekilde düzenleyebiliyorum. zaten 1080p ile çekim yapmak görüntü kalitesi için bence fazlasıyla yeterli oluyor. hem düzenleme yapabiliyorum, hem hafıza kartında daha az yer tutuyor, hem de gopro'dan pc'ye, pc'den de youtube'a yüklemesi daha hızlı oluyor. 1080 ve 4K görüntü kalitesindeki farkı da telefon ekranında çözmek zor. ancak 4K televizyonda anlaşılabiliyor. 1080p her anlamda çok daha kolay yani onu kullanabilirsiniz.
    bir de gopro'da instagram'a kısa videolar çekebilmek için 15 ve 30 saniyelik bir klip modu var. muhtemelen onu direkt olarak sizin istediğiniz şekilde kullanılması için geliştirmişler. hiç denemedim ama şimdi siz söyleyince aklıma takıldı ve deneyip göreceğim ilk fırsatta. buradan öğrendiklerimizi ve deneyimlerimizi paylaşırız.




  • Agir cekim videolar neden gopro uygulamasinda agir oynatmiyor.
    Nasil cozebilirim onu ?

    ve

    Instagram'a nasil atabilirim agir cekimi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gopro hero 8 black sipariş verdim ve kavuşmayı bekliyorum.
    Sormak istediğim bir konu var?

    pil ömrü 2 saat kadar diye biliyorum.
    mesela 8 saat kadar kesintisiz kayıt yapmak istiyorum.
    bunu için powerbank kullansam olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 3 Mayıs 2020; 18:1:8 >
  • hayırlı olsun şimdiden.
    ben 7 aydır kullanıyorum ve daha hiç 2 saat kesintisiz kullanamadım. 45 dk kullanabilirsem çok iyi süre benim için :)
    ya yedek batarya almalısınız ya da güç ünitesine bağlı olarak kullanmalısınız.
  • [escobar] kullanıcısına yanıt
    ben de 1 kere kullandım o ağır çekim uygulamasını şimdiye kadar. gopro'dan değil de telefona attığımda izlemiştim ve ağır çekimdi. ama gopro üzerinden de ağır çekim olarak izlenebiliyor olmalı. tamamen kurcalayarak öğreniyoruz bazı şeyleri.




  • hero 8 öncesi cihazlar için bağlantı kılıfı gerekiyordu, 8 black'te vida giren dişleri cihazın altına monte ettikleri için görüntüdeki kılıfı kullanmanıza gerek kalmadan direkt bağlayabilirsiniz bence. çünkü 5-6-7- ve 8'in kasasında en boy olarak bir fark yok.
    yalnız şapka kafada durur mu emin olamadım, kamera ağır gelip şapkayı düşürebilir sanki.
  • Selamun aleykum
    GOpro hero 7 white var bende 128 gb Samsung evo plus hafıza kartım var onu takıyorum erir diyor bütün format çeşidini denedim bir türlü kartı görmüyor sebebi ne olabilir

    Kart pc de başka kameradan çalışıyor sorunsuz ve orjinal
    Toshiba exeria var 32 gb onu da görüyor onda da sıkıntı yok ama 128 hn samsjng bir türlü görmüyor nasıl cozebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. gopro 8 black satın aldım. bir kaç sorum olacak.

    1- sd kart olarak sandisk extreme u1 32 gb kart kullandım. bunun en az u3 ve v30 olamsı gerektiği bilgisini yabancı youtube kanallarında gördüm.benim kartı bir kere gopro görmedi .pc de formatlayınca gördü bu olay dediğim kart yazma hızı yüzündenmi olmuştur.
    2- bir saat en fazla pil dayanıyor. bende baktım denemek için powerbanktan besledim. pil takılı değilken. ilk bir satte gopro 50 dereceye cıktı. uzun kayıtlar sorun olurmu bu ısı yüzünden.
    3-motorsiklet kullanırken kullanıyorum. en iyi çekim modum ne olmalıdr. ben 1080p 60 süperview modda titreşim engelleyici açık renk seçimi gopro olarak ayarlıyorum. öneri ayarlar nedir.
    4-aşırı derece ultra derece de rüzgar sesi geliyor. video resmen çöp. rüzgar kesici olarak uygun kaynaklı ne yapıalbilir. bir sünger var gopro yu kaplayan türkiye 200 tl yakın fiyatlar istiyorlar.sadece bir kıytırık sünger. uzaydan inme falan da değil. bildiğiniz sünger.




  • takipteyim
  • merhabalar. Bende bisikletimle birlikte kullanmak için Gopro hero 8 Black aldım. Aklıma takılan bir mevzu var. 128 gb samsung evo plus hafıza kartım var. 1080p 30 fps de 5 saat 16 dk, 4k 30 fps de 4 saat 1 dk, 2.7 k 30 fps de 5 saat 16 dk çekim süresi görünüyor. Bana az ve biraz dengesiz gibi geldi. Bunlar normal midir? Sizde durumlar nasıldır?
  • Arkadaşlar selmalar, son gelen vergileride düşündüğümüzde go pro kameraları nereden almak lazım ?
  • hasinist H kullanıcısına yanıt
    ben ürün piyasaya çıkar çıkmaz ekim ayında amerika'dan 2100 TL'ye aldım. Türkiye'de o dönem satışı yoktu. Sonrasında 3500 TL civarı fiyatlar görmüştüm internette. Yurt dışından gelen cihazın Türkiye Garantisi olmuyor ama fiyat olarak neredeyse %35-40 daha uyguna geliyor. Gerçi ben cihazı aldığımda kur 5,75'ti, şu an bu kadar karlı olmayabilir. Ama garanti olayına takılmam derseniz yurt dışı her zaman daha cazip.
  • melihkhan M kullanıcısına yanıt
    ben de aynı sd kartı kullanıyorum, belirttiğiniz çekim modları için süreler bende de bu şekilde görünüyor. Az ya da dengesiz değil. Zaten cihazın max kullanım süresi aralıksız olursa 45-50 dk civarı. Yani powerbank tarzı bir güç ünitesine bağlamadıkça o süreleri göremiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.