< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ (48. sayfa)

-
-
teşekkür ederim hocam, açıkçası uzun süreli çekimler için ek batarya gibi konuları düşününce mediamarkttan 15k ya (1000 tl de puan geldi) dji osmo action 4 adventure paket satın aldım. ben de netleştirmiş oldum kendi açımdan :) batarya konusunda haksız değilsiniz bence de, ben sadece çekimler sırasında ek pil ihtiyacı doğduğunda anında takviye edebilmeyi düşündüm nihai karar verirken
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef çalışmadı arkadaşlar go pro gerçekten para tuzağı gibi gelmeye başladı önerdiğiniz bir şey var mı acaba
-
Selamlar arkadaşlar. Bir sorum var o yüzden buraya yazıyorum.
Hali hazırda hero 8 black kullanıyorum gayet memnunum aslında ama bataryası şişmiş fazlada kullanmıyorum aslında ama niye olmuş pek anlam veremedim. Acaba orjinal sıfır batarya nereden bulabilirim. Orjinali olmasa bile telesin marka görmüştüm bir yerlerde onlarda işimizi görür mü ? Veya bataryasız powera bağlı bir şekilde kullanmakta bir seçenek mi ?
İkinci sorum iki ayağındaki vidaların ikiside düşmüş. Yani iki ayağıda tek vida tutuyor. Vidaları alıp takmak mantıklı mı bu model için yoksa case mi daha mantıklı olur ne dersiniz ?
Sizce hangisi benim için daha mantıklı olur ? Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X