Şimdi Ara

Gopro hero mu sj5000 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
17.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarz bir aksiyon kamerası arıyorum bütçem 350 lira. Gopro hero entry level yani 129 dolarlık olanı ile sj5000 arasında kaldım. sj5000 ile sj5000 plus farkını tam anlayamadım o da ayrı bir muamma ama izlediğim videolara bakılırsa plus ın çektiği videolar daha flu daha buğulu gibi geldi. Belki aranızda bilen birisi vardır gopro hero mu daha iyidir yoksa sj5000 mi ? Ve ben bunları tabikide yurt dışından almak istiyorum önerebileceğiniz satıcı,site varsa onlarıda belirtirseniz sevinirim. (gopro hero 129 dolar türkiyede 499 lira bitmiş bu ülkenin insanları)

• Bütçeniz yüksek olsa GoPro önerirdim ama bu bütçeye sj4000-5000 gider

Eğer sj5000 ile ilgili farklı sorularınız olursa cevaplarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Sorularım var tabi hocam şöyleki gopro hero 129 dolar 1080p 30 fps 720p 60 fps çekebiliyor bu model entry level olduğu için ucuz ve yeni çıkmış galiba bu modeli önermez misiniz ?

sj5000 ile ilgilide merak ettiklerim 1) Görüntü kalitesi yani full hd çekiyor tamam ama kalite nasıl 2) Renkler sanki biraz mavimsi gerçekten uzak yani video çektikten sonra renklerle oynamak gerekiyormuş gibi geldi bana ve 3. olarak malzeme kalitesinin merak ediyorum sj5000 'nin yani gerçekten su,toz gibi zorlu şartlara dayanabiliyor mu elimizde kalmasın sonra :)

Bu tarz bişey daha önce kullanmadığım için pek soruda soramıyorum açıkçası siz sj5000 nin iyi yönlerini söyleyebilir misiniz ? Ve nereden aldınız kaça aldınız ?
  • Bende merak ediyorum aynı şeyleri :)

• Şunu söyliyim bende sj5000 yok fakat kendisini uzun süre kullanma imkanım oldu (Yakın arkadaşımdan çöreklendim desem daha uygun olur sanırım ) nereden ve kaça aldığını bilmiyorum fakat isterseniz sorarım.

Neyse, öncelikle şunu soylemem lazım; piyasada iki farklı sj5000 var, biri amkov firmasının diğeri de sjcam firmasının, ilk önce hangi sj5000'i alacagınızı belirlemelisiniz. Amkov fırmasının ki 89$;
    http://www.dx.com/p/amkov-sj5000-14-0-mp-2-3-cmos-1080p-full-hd-wifi-outdoor-sports-digital-video-camera-black-339612#.VKu7WoOZnJs
    Sjcam fırmasınınki 169$;
    http://m.banggood.com/SJcam-SJ5000-Plus-Ambarella-A7LS75-FHD-60FPS-Sport-Action-Camera-p-954732.html

Butcenıze göre hangisini alacağınıza karar vermelisiniz önce, sonra sorduğunuz soruları cevaplamaya başlayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_bey -- 6 Ocak 2015; 15:15:39 >

Tabiki sjcam olanı olur. Plus yada sadece wifi bilmiyorum ama sjcam markası olur

Sjcam markasinin sj5000 modeli daha ucuzdu sanki. Yani sjcam almak daha mantıklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gopro hero 4 şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sjcam firmasının ki bütçenizi aşıyor ne yazık ki, birde gümrüğe takılır. Gümrük sınırı 75€/100$ vede sjcam 169$,yani üstüne vergi falan ödemeniz gerekir daha da aşar bütçenizi,ben olsam bu şartlarda ya Amkov alırım ya da GoPro ki özellik bakımından karşılaştırdığımızda Amkov sj5000 daha iyi, bence alın onu

Zaten GoPro'da gümrükte takılıyor

Buyrun amkov sj5000 link
    http://www.dx.com/p/amkov-sj5000-14-0-mp-2-3-cmos-1080p-full-hd-wifi-outdoor-sports-digital-video-camera-black-339612#.VKvcsoOZnJs

Bu bütçeyle gopro almamanız ıcın bır neden daha soylıyım,aksesuarlar.Gereksız pahalı orıjınallerı.bu amkovda kutunun yarısından aksesuar cıkıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_bey -- 6 Ocak 2015; 15:16:22 >

• takipteyim
  • şimdi ebayden baktım 69-70 dolardan başlıyor sj5000 diye sonra amvokun kiler geliyor 80 küsür dolara bunlar yoksa fake mi. birde amvok ile sjcam kalite ve ya özellik olararak farklılıklrı varmı
  • Sjcam gumruğe takılmıyor ki. Genelde bunları sipariş verince gerçek ücreti yerine 30-40 $ yada hediye filan yazıyorlar sıkıntı kalmıyor. Satıcıya alırken bunu söylerseniz sizd yardımcı olacaktır

• 300 TL verip ürünün çalışıp çalışmadığını veya çalışacağı heyecanına girmek mantıksız geliyor. Bir kaç arkadaşım uzak doğudan bu ürünü aldı hepsinde olmadı ama 2 tanesinde çalışmama sorunu oldu ürün çöpe gitti. Alacaksanız Türkiyeden garantili alın derim. 450 TL ye hero almak mantıklı.
  • tutakgokhan T kullanıcısına yanıt
    Hocam gopro almak evet mantıklı ama 129 dolarlık ürüne 499 lira vermek ( kendi sitesinde 499 lira ) enayilik gibi geliyor. Bu kadarda vergi olmaz bu iyice soyguna giriyor. Gittigidiyor, sahibinden gibi sitelerden baktım adam 479 lira adınıza faturalı diyor o satıcıdan alacağıma 20 lira fazla verir gopro nun kendi sitesinden alırım.
  • Arkadaşlar Merhaba..Aksiyon Kamerası Almaya niyetlendim aldım da hb'den fakat 5 dk bir kapanıp tekrar başlıyordu..geri iadeye verdim..şimdi DX.com sitesinden Amkov SJ5000 ürününü buldum..24 saatte türkiyeye kargosu var.ayrıca bir sürü para birimi var..Sorum Şu
    1.24 Saatte Kargo kafamı karıştırdı..Öyle birşey olabilir mi?
    2.Para birimini TL yaparsam 211,Euro yaparsam 202 TL,Dolarda 209 mu ne oluyor..Euro seçersem euro mu düşer yoksa gene TL fiyatı mı?
  • arkadaşlar, sjcam sj5000 'i beklemeden ve peşin fiyatına 9 taksitle almak isteyenler mesaj atabilir
    ürün satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dabakhaneci -- 22 Ocak 2015; 18:21:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Arkadaşlar Merhaba..Aksiyon Kamerası Almaya niyetlendim aldım da hb'den fakat 5 dk bir kapanıp tekrar başlıyordu..geri iadeye verdim..şimdi DX.com sitesinden Amkov SJ5000 ürününü buldum..24 saatte türkiyeye kargosu var.ayrıca bir sürü para birimi var..Sorum Şu
    1.24 Saatte Kargo kafamı karıştırdı..Öyle birşey olabilir mi?
    2.Para birimini TL yaparsam 211,Euro yaparsam 202 TL,Dolarda 209 mu ne oluyor..Euro seçersem euro mu düşer yoksa gene TL fiyatı mı?

Evet hocam 24saat de kargoya teslim ediyorlar. Bana en erken 13gunde geldi kargo. Takip numaralı gelirse daha erken geliyor.
    Ordaki para birimi de biz gorelim diye buyuk ihtimal, ne aldıysam ben hep kredi kartına USD geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 20 Ocak 2015; 22:51:55 >
  • SJCAM SJ4000 ile GoPro Entry Level karşılaştırması:

SJCAM SJ4000'ın GoPro Entry Level'dan üstün yöleri;
    Daha net/keskin görüntü
    Düşük ışıkta daha iyi performans, daha az karıncalanma ve daha aydınlık görüntü

SJCAM SJ4000'ın eksi yönleri;
    Kamera titrediğinde görüntü çok dalgalanıyor
    Parlayan cisimlerin etrafının parıldama sebebiyle gözükmüyor
    Mikrofonu idare eder
    900mAH pil

GoPro Entry Level'in SJ4000'dan üstün yöleri;
    Titreşim olduğunda iyi absorbe etmesi, görütünün daha az titremesi
    Mikrofonun açık ara daha iyi olması
    1180mAH pil

GoPro Entry Level'in eksi yönleri;
    Karanlıkta çok kötü çekim yapması

Ben bunları öğrendim ve GOPRO'yu kafamdan sildim. SJCAM SJ4000 wifi yada SJ5000plush almayı düşünüyorum artık.

referans aldığım video:http://www.youtube.com/watch?v=bcsu-GMtqb8

• Ben de niyetlendim SJ5000'e hatta almışken SJ5000+ alim dedim ama youtube videoların'da SJ500 daha iyi.

Kullanım amacım genellikle araç kullanırken yolu falan çekmek için, karanlıkta çekim kalitesi önemli benim için.

Size SJ4000, SJ5000 yoksa SJ5000+ mı?
  • Açıkçası gece çekim kalitelerini bilmiyorum,çünkü beni tatmin etmeyecek sonuçlar alacağımı bildiğim için hiç denemedim bile,ancak yukarıda besir99 nickli arkadaşın dediğini referans alırsak sj4000'in goprodan daha iyi gece çekimi yaptığını; bir önceki nesli iyi çeken kameranın yeni neslinin daha kötü gece çekimi yapması için hiç bir sebebinin olmamasını da dikkate alırsak söylediğiniz kameralar arasında sj5000/sj5000+ almanız daha iyi olacaktır düşüncesindeyim

• Youtube'da izledim SJ5000 renkli daha cansız gibi geliyor. SJ5000+ daha kaliteli gibi geliyor.

Sonuç olarak SJ4000 siparişi verdim, ilerde illa GoPro diye tutturucağımı bildiğim için NoPro ile başlamak daha mantıklı geldi :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.