Şimdi Ara

Gopro hero mu sj5000 mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
3
Favori
17.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batuhan0003

Sj5000 e 380 lira verip alacaginiza hem ondan daha kaliteli ve özellikli çekim yapan xiaomi yi kamerayı alın hemde 180 lira ödeyin. Geri kalan paraylada milyonlarca aparat alın.
    Kısacası sj5000 almayın

Xaomi Yi ve SJ5000 wi-fi elbette aynı cihaz değil. ikisinin de kendine göre artısı var. Kimi dahili ekranı önemsemez kiminin olmazsa olmazıdır.
    Kimi akseuar peşinde koşmayı istemez kamera tüm akseuarıyla satılsın ister kimisi içinde sadece ve sadece kamera yeter. Kimi iki ay sonra kapıma gelse de olur der kimi yarın alıp kullanabilmem lazım der. Kimi için gümrükle uğraşmak istemez kimi öder vergisini alır. Bazıları tasarımını önemser ona göre karar verir. Bu bir video kamera olmasına rağmen çektiği fotoğrafın kalitesine de ayrıca önem veren vardır ki geniş açı fotoğraf yeteneği bazı insanlar için çok önemli.
    Bunlar v.s tamamen tercih meselesidir ve size uymayan başkasına da uymaz anlamına gelmez. Kesin bir dille onu değil şunu alın, o olmaz bu olmaz demek doğru bir üslup değil.
    Bahsettiğiniz rakam üzerine vergisini ( kimse atıp tutmasın vergi tamamen şans işi hatta bu aralar kesinlikle alınan bir masraf kalemi) sualtı kabını vs aparatlarını almak isteyince de aksesuar parası ödenecek. Benim ilandaki son rakam kadar tutmayacak belki ama yukarıda yazdığım gerekçeler yi camerayı değil de sj camerayı tercih ettirecek. Size cevap yazmayı düşünmüyordum ama sessiz kalmak da sizi onaylamak demek olacaktı o nedenle yazdım.

Siz neden bu kadar net çizgilerle onu değil şunu alın şeklinde kanaat belirtiyorsunuz ? (Tezgahın önünü kapatıyorsun diye köpüren zonta esnaf modunda değilim. Her ürünün alıcısı vardır.)

• Yorumları okudum ve şimdi sj5000 almayı düşünüyorum.Ancak bir soru işaretim var ?
    sj5000+ mı daha iyidir yoksa sj5000x mi ?
  • ts2000 kullanıcısına yanıt
    sj alarak hataya düsuyorsaniz istediginiz sj yi alabilirsiniz. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhan0003 kullanıcısına yanıt
    sj5000x modeli F/P olarak cazip 720p 120 fps çekim ve 4k çekme gibi özellikleride var.Donanımsal olarak titreşim önlemede var go pro ya 1,5 milyar civarı vermenin gereği yok diye düşünüyorum.
  • Merhaba sırf ekran var diye sj5000 Wi-Fi modelini aldım fakat ayarları karistirdigimda 3s yada 5s sonra foto çekme modu yok. Xiaomi de vardı. Self timer diyorlar galiba. Benim üründe mi yok hiç mi yok? nasıl bir çözüm bulabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatansever85 V kullanıcısına yanıt
    Eee dedik dedik dinletemedik. Sırf ekran var diye aldınız hem görüntü açısından hem özellik açısından geride kaldınız. Bu arada xiaomi yi ye entegre ekran geldi.
    Xiaomiden daha net görüntü kaydı var ve araç kamerası olarak kullanim için hareket algılama ve sarja bağlandığında otomatik olarak açılıp kayıt yapamaya başlama gibi, xiaomide olmayan özellikler var ama neden self timer gibi bir özelliği yok anlamış değilim.

Hareket algılama hariç diğer saydıklarınız xiaomi de de var. Script ile hepsi yapılıyor.
    Anladım yani yazılıma müdahale etmemiz gerekiyor. Baya bilginiz var sanırım, soyle bir sorun yasamistim, xiaomi de olan Bluetooth ile bluetooth monopod arasindaki bağlantıyi nasıl kurabiliriz? Telefon yazılımı üzerinden iki bluetoothu eslestireyim dedim fakat öyle bir seçenek yoktu. Şimdiden teşekkürler..

Xiaomi de bluetooth yok wifi var. Telefonla eşleştirmek derken sanırım yi action programını kastediyorsunuz. Google playden veya app store dan yi action isimli aplikasyonu indirin diğer adımları zaten yaparsınız. Orjinal uzaktan kumandanız var ise kumandayı aktif hale getirmek için Xiaomi Yi ana konuyu inceleyin cevabınız orada var. Forumdonanım da aratınız.
    Xiaomi de Bluetooth yok nasıl dersiniz. Telefonla eşleştirmek demedim, telefon yazılımı üzerinden hem monopodu seçme hemde xiaomi yı seçme gibi birşey olmalı diye düşündüm, malum ayarları telefon üzerinden yapılıyor. Bluetooth 4.0 yada 4.1 var cihazda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

Yorumları okudum ve şimdi sj5000 almayı düşünüyorum.Ancak bir soru işaretim var ?
    sj5000+ mı daha iyidir yoksa sj5000x mi ?

evvelce sjcam m10+ xiaomi yi z23 sjcam sj5000x elite kullanmış ve son olarak 3 haftadır sj5000+ kullanan biri olarak şunu soyleyebilirim

xiaomi yi kamera............
    nın eksileri artıları .. bana göre ekran olmaması en ufak ayar değişikliği için telefona bağlamaya çalışmanız.. ve güneş altında kırmızı durum ledlerinin görünmemesi ve bataryası 1080\60 da 1 saat gitmiyor .. fotoğraf çekimi gece ve gündüz çok güzel orjinal monopo ve uzaktan kumanda ile kullanılmalı kesinlikle...çok kullanışlı (ancak şarj dahada kısa sürüyor bu sayede wifi v.b) soket kapağı aç kapa yapmaktan zamanla kayıplara karışıyor ve kamera 1080\60 da çok ısınıyor...ve aksesuarları sjcam den çok daha kaliteli kingma üretimleri özellikle

sjcam m10+ gyro mükemmel denilecek kadar iyi alınırsa m10+ alın muhakkak ekran çok işlevli ve bataryaya pek etkisi yok kayıta başladıktan 3 sn sonra kapatıyor zaten ancak ayar değişikliği ve ön izleme v.b. için çok işlevsel üstelik 960 pix çözünürlükte çekimleri keskin ancak çok konuya hakim kişiye biraz fazla keskin gelebilir görüntü (kısmen suni.. bir sony a200v gibi değil) ancak renkler mükemmel ısınma yok batarya 1.20 saat kadar gidiyor.. kısaca ilk defa aksiyon kamerası olanı kendisine aşık edecek bir cihaz.. 3 sjcam m10 aldım ve aldırttım yakınlarıma yere düşürürseniz bu cihaz çalışmayabilir nedeni batarya kapağının oradaki 2 vidayı sökütüğünüzde karşınıza çıkan ve üzerinde wifi anteni bağlı olan pcb alttaki ccd pcb sinden ayrılıyor..(kamera içerisinde üst üste geçme soketlerle bağlı 3 adet pcb mevcut) (soket bağlantıları gevşiyor yerine oturtup düzgüncene kapatın çalışmaya devam eder( ek bilgi)

sjcam sj5000x elite... m10+ daki gibi novatek 9660 kullanıyor normal kullanıcılar için çok çok kaliteli gece çekimleri tatminkar ancak sj5000+ gibi değil gündüz çekimleri çok canlı gyro mükemmel çalışıyor ekran bu modelde 2'' boyutta ancak çözünürlüğü 1.5'' lerle ayni 960p(5000-4000 serisi) 4k 24 fps mevcut ancak 1080\60 ı adam gibi çeksin yeter derim her zaman incelemelerde videolarında kısmi sarı ve kahve tonların hakim olduğu görülmekte bu modelin ..
    şunuda belirtmekte fayda var youtube videolarını full hd ye alsanız dahi gerçek ham görüntü kalitesini vermemekte kısaca aldatıcı olmaktadır...

benim seçimim sj5000+ oldu gündüz çekimleri gayet yeterli gyro 4k wifi v.b. ne ararsanız mevcut ambarella chipsetli ancak ambarella nın novatek e göre bir handikapıbiraz daha ısı yayar ve bataryayı 50 dk civarında tüketir (1080\60 da)
    ancak ambarella chipsetli ve panasonic 16mpix sensorlü bu cihazın gece çekimleri şaşırtıcı derecede tatminkar karıncalanma ve gereksiz blur yok denecek kadar az fotoğraf çekimleride oldukça iyi...

yine tüm sjcam modellerinde (m20 de mevcut m20 hariç o çok yeni) uzaktan kumanda olayı yok)

ve şunuda diyebilirim doğru dürüst bir şekli şemali olsa halen kullanmak isteyeceğim cihaz doğal kayıt rengi ve düzgün çalışan steadyshot özleliğinden dolayı sony az1 veya as200v olacaktı ancak sert kullanıma veya housing olmadan kullanılacak bir kamera modlei değil lensi uçak burunu gibi dışarıda çizilecek yer arıyor.. ve sjcam ler kadar sökülmesi basit değil.. aksesuar yelpazaesi sınırlı muadil bataryada hata veriyor orjinali el yakıyor :-)))) haa sony as200v mi sj5000+ derseniz görüntü kalite farkını çok ayrıntıcı değilseniz anlamak zor birde batarya ömrünü ekran özelliğini extra aksesuar yelpazesii göze alınırsa sjcam bir tık önde.. sjcam de şuda var kaliteli bir 5200 ma powerbank bağlayarak 64 gb karta sürekli 4.5 saat time lapse kayıt yaptım farklı modellerde şarj olurken kayıt yapma özelliği olmayabiliyor

daha çok yazmak isterdim kızımı uyutmalıyım hoşçakalınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 30 Nisan 2016; 22:58:37 >

• Bence Gopro bende hero4 black modeli var ve akıl almaz bir netliğe sahip. Profesyonellerin tercihi hep gopro. Buda benim gopro ile çekildi 4k izlemenizi tavsiye ederim

• posıtıve @ Açıklayıcı anlatım içn gerçekten çok teşekkürler tamda düşündüğüm noktaları gayet güzel anlatmışsınız sağolun.

ysfdrnz @ go pro zaten kaliteli bunu tartışamayız bile .Go pro zengin işi biraz biz daha öğrenciyiz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 2 Mayıs 2016; 10:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

posıtıve @ Açıklayıcı anlatım içn gerçekten çok teşekkürler tamda düşündüğüm noktaları gayet güzel anlatmışsınız sağolun.

ysfdrnz @ go pro zaten kaliteli bunu tartışamayız bile .Go pro zengin işi biraz biz daha öğrenciyiz :D

bu arada sj5000+ ı yakın bir arkadaşımın ısrarına dayanamayıp geliş fiyatı olan 120 usd aralığında verdim ve izmir karfo karacasuluda inceleme fırsatı bulduğum malzeme kalitesine(dış kısım bir D90 ile neredeyse ayni plastik malzemeden yapılmış sert ve esnemeyen) ve batarya ömrüne çift ekran oluşuna tutulduğum AEE S71T+ satın aldım incelemeler de mükemmel ötesi özellikle boşta uğultu v.b. kesinlikle yok ve üstteki backlight lcd ekran batarya sd kart v.b. tüm bilgileri vermekte üstelik pil tüketmeden...

en büyük artısı tüm gerekli olanlar tek kutuda.. ve bir bisikletçi olrak üst ekran gerçekten çok önemli sürüş esnasında cihazın tüm bilgileri karşınızda ve güneşten etkilenmiyor ... çarşamba elime geçek inceleme yazarım

Gopro hero mu sj5000 mi ?

DESCRIPTION

AEE S71T Plus

4k, 2.7k, 1080P, 960P, 720P video resolution
    16M, 12M, 8M photo resolutions
    1500 mAH battery!!!!!!!
    About 4.5 hours of audio recording and 2.5 Hrs of video possible witha 64GB Micro SD!!!!!!
    Operating temp: 14-122 degrees F
    Water resistance: 328 feet (100m)!!!!!!!

hero4 vs aee s71t+ vs sj5000+ (özellikle bu videoda ses lere dikkat edin)

https://www.youtube.com/watch?v=rFOGzTKx0-U

--------------------------------------------------------------------

s71+ gece ve gündüz incelemesi

https://www.youtube.com/watch?v=kU3fVYHCT-8
    ------------------------------------------------------------------

türkçe inceleme !!!!!!!!!!! mutlaka izleyin fabrika tanıtımı ve ürün reklam v.b. konusunda bir uzmandan

https://www.youtube.com/watch?v=mhKR6G-8FIs

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116547258

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 2 Mayıs 2016; 19:48:39 >

• SJ500x Elite ve SJ5000+ Plus hangisi daha iyidir
    birde plus elitten bir alt model olmasına rağmen neden daha pahalı?
    bilgi verebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayee -- 4 Mayıs 2016; 14:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayee

SJ500x Elite ve SJ5000+ Plus hangisi daha iyidir

plus daha üst modeldir 16 mpix panasonic sensor ve ambarella chip kullanır gopro gibi elite de ise novatek 9660 ve sony chip mevcut..elite m10 serisi vb kısaca çoğu novatek 9660 lılar normal kullanıcı için muhteşem görüntü verir ancak netliği biraz sunidir fazla keskin görüntü verir.... ancak çok daha üst model kameralar kullanmamış olan kullanıcılar için fazlası ile tatminkardır... + 1.5'' lcd ekran elite 2.0'' ekranlıdır ancak çözünürlükleri aynidir 960p.... bu arada sjcam alacak olursanız puhui digital den alınız müşteri desteği, yanıtlar çok hızlı, sipariş iptalinde anında onay veriyorlar... ön kapak vb ücretsiz gönderiyorlar

marka keyfi zevktir ihtiyaç dahilinde insanlar ne kadarını kullanıyorsa o marka modeli beğenir veya beğenmez...kısa süreli kullanan ile uzun süreli ve her açıdan kullanan ın beklentileri farklıdır

xiaomi yi kamera 3 adet 23-22 ve 23l olarak kullandım ve bir bisiklet ve motorsiklet tutkunu olarak enbeğenemediğim yönü ekransız oluşu güneş altında durumled leri dahi görünmüyor çoğu zaman batarya bitiyor ve halen çekiyor sandığım için.. ancak durduğumda kontrol edebiliyordum.. ve evvelce belirttiğim gibi ayar değişikliğinde illa telefona bağlamanız gerekiyor.. ve ilk açılışta hazıra geçiş süresi sjcam lerden çok daha uzun özellikle açılışta wifi etkin ise (monopod ile eşleştirildi ise ) daha da uzuyor bu süre) örneğin sjcam de hazıra geçme süresi (m10+ 1.5-2 sn)

yukarıda durum ekranı olan tek model aee s71t+ ve beraberinde gelen water case ile 100m su geçirmezlik belirtilen tek marka.. tr ye getiren firma nikon dist. karfo karacasulu

kameraların kalitesi normal günlük güneşlik videolardan çok

pattern sayfalarının video foto larından ve alacakaranlık ile gece çekimlerinde ortaya çıkar

örneğin resimdeki test page in çıktısını alın ve tam düz açı ile video ve fotoğrafını çekin sonuçlar kameranın ayrıntı ve keskinliğinin derecesi hakkında size bilgi verecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 4 Mayıs 2016; 16:03:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

quote:

Orijinalden alıntı: ayee

SJ500x Elite ve SJ5000+ Plus hangisi daha iyidir

plus daha üst modeldir 16 mpix panasonic sensor ve ambarella chip kullanır gopro gibi elite de ise novatek 9660 ve sony chip mevcut..elite m10 serisi vb kısaca çoğu novatek 9660 lılar normal kullanıcı için muhteşem görüntü verir ancak netliği biraz sunidir fazla keskin görüntü verir.... ancak çok daha üst model kameralar kullanmamış olan kullanıcılar için fazlası ile tatminkardır... + 1.5'' lcd ekran elite 2.0'' ekranlıdır ancak çözünürlükleri aynidir 960p.... bu arada sjcam alacak olursanız puhui digital den alınız müşteri desteği, yanıtlar çok hızlı, sipariş iptalinde anında onay veriyorlar... ön kapak vb ücretsiz gönderiyorlar

marka keyfi zevktir ihtiyaç dahilinde insanlar ne kadarını kullanıyorsa o marka modeli beğenir veya beğenmez...kısa süreli kullanan ile uzun süreli ve her açıdan kullanan ın beklentileri farklıdır

xiaomi yi kamera 3 adet 23-22 ve 23l olarak kullandım ve bir bisiklet ve motorsiklet tutkunu olarak enbeğenemediğim yönü ekransız oluşu güneş altında durumled leri dahi görünmüyor çoğu zaman batarya bitiyor ve halen çekiyor sandığım için.. ancak durduğumda kontrol edebiliyordum.. ve evvelce belirttiğim gibi ayar değişikliğinde illa telefona bağlamanız gerekiyor.. ve ilk açılışta hazıra geçiş süresi sjcam lerden çok daha uzun özellikle açılışta wifi etkin ise (monopod ile eşleştirildi ise ) daha da uzuyor bu süre) örneğin sjcam de hazıra geçme süresi (m10+ 1.5-2 sn)

yukarıda durum ekranı olan tek model aee s71t+ ve beraberinde gelen water case ile 100m su geçirmezlik belirtilen tek marka.. tr ye getiren firma nikon dist. karfo karacasulu

kameraların kalitesi normal günlük güneşlik videolardan çok

pattern sayfalarının video foto larından ve alacakaranlık ile gece çekimlerinde ortaya çıkar

örneğin resimdeki test page in çıktısını alın ve tam düz açı ile video ve fotoğrafını çekin sonuçlar kameranın ayrıntı ve keskinliğinin derecesi hakkında size bilgi verecektir

cevabınız için teşekkür ederim
    ozaman m10plus ile elit arasında fazla bir fark yok
    plus u tercih etmekte fayda var
    bu fiyatlara alınabileceken iyi kamera budur değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayee -- 4 Mayıs 2016; 16:14:17 >

• benim tercihim sj5000+ dan yana ekran olması eksesuar yelpazesi genişliği v.b. mümkünse puhui digital aliexp.. den alınız yetkili dağıtıcıdır
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.