Şimdi Ara

Google Play Uygulama Önerileri (Telefonumuzdaki Uygulamaları Yazıyoruz) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
31
Favori
22.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samtiger

Hala battery uygulamalarını kullananlar var mı ilginç

Ne amaçla ve hangi battery programı kullandığınıza bağlı olarak durum değişir.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:29:13 >
  • google servisi 45 dk ve android os 14 dk sistem acik tutuyor sizce neden? 6.0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Ben de pil uygulamalarının gereksiz olduğunu düşünüyorum fakat sizin mesajı görünce merak ettim, hangi amaçla kullanılması faydalı olur? ve hangi uygulamalar?

Hocam öbür arkadaş halen batarya uygulamasını kullanan var mı diye küçümsemiş ama önemli değil. Size konuyla ilgili C7 forumunda yazdığım yorumun linkini vereyim. Eminim ilginizi çekecek.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127419097
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Güzel, bilgilendirici bir yazı olmuş teşekkürler. Şarj edilmeyen %20 lik kapasite benim cihazda yaklaşık 1 saat kullanıma denk geliyor. Gün boyu telefonu şarj etme imkanım olmadığı için maalesef %100 şarj etmem gerekiyor. Umarım yakında pil teknolojisi gelişir de prize bağımlılığımız azalır.

Kullandığınız telefon ve modeli nedir?

Benim gece takarken %30-40 arası şarjım kaldığı için %80 şarj etmek sorun olmuyor. Çünkü kimi zaman 2 günde 1 şarj ediyorum. Gerekirse güç tasarruf moduna alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:29:19 >
  • Telefonunuzu güzel bir görünüme kavuşturan ikon paketi uygulamam.
    play.google.com
    KAT Icon Pack - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.panic.kat

• Her türlü telefon çağrısını otomatik olarak engelleyebilirsiniz.

------------------------------------------------------------------------------------

Youtube'da ki videoları telefonun arka planında oynatabilirsiniz.Telefonda aynı anda hem youtube videosu izleyip hem de başka işlerinizi yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMassiveStrokex -- 7 Temmuz 2017; 17:15:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xMassiveStrokex

Her türlü telefon çağrısını otomatik olarak engelleyebilirsiniz.

------------------------------------------------------------------------------------

Youtube'da ki videoları telefonun arka planında oynatabilirsiniz.Telefonda aynı anda hem youtube videosu izleyip hem de başka işlerinizi yapabilirsiniz.

Yakın zamana kadar Firefox arka planda Youtube çalışıyordu ancak son güncelleme ile bu özellik kalkmıştı.

Floattube aynı işi görüyormuş. Teşekkürler

• xMassiveStrokex kullanıcısına yanıt
    bu youtube uygulamasinin yapımcısı sen misin?

reklamsiz sürüm yok mu

sonra kucuk ekranda play simgesiyle ekranin yeei degistiriliyor. bunun yuzunden ekranin üst kisimlarina kaydiramiyorum

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Evet, uygulamanın yapımcısı benim.Yeni sürümde reklamlar azaltıldı ve tamamen reklam kaldırma özelliği eklendi.Youtube, videoları arka planda oynatmaya izin vermediği için bir play simgesi yapmamız gerekti.Bu simgeyi ekranın herhangi bir köşesine sürüklediğinizde neredeyse belli olmuyor, ve diğer işlerinizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz.
  • R3hab kullanıcısına yanıt
    Harika bi uygulama keşke Türkçe olsaydı tadından yenmezdi )

• Resim üzerinde çizim ve işaretleme yapabileceğimiz bir uygulama yada bir galeri bulamadım ne zamandır. Samsung ve lg telefonlarda bu var ama stock android kullanan telefonlarda Google in galerisi oldugundan resim üzerinde çizim yada işaretleme yapılamıyor. Bu konuda önerisi olan bi kardeşim varmı acaba

• 1 oyunum var. brick blast ball:
    play.google.com
    Brick Blast Ball - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dongstudio.brick&hl=tr

bir de belki az bilinen: tubemate (youtube ve bazı sitelerdeki videoları ister mp3 ister video olarak indirebiliyorsunuz)
    Uptodown.com
    TubeMate YouTube Downloader (Android)
    https://tubemate-youtube-downloader.tr.uptodown.com/android

(markette yok, el ile indirip "bilinmeyen kaynaklar" a onay vermeniz gerekiyor. programı yükledikten sonra mp3 e dönüştürmek için bir dönüştürücü de yüklemeniz gerekiyor, ilgili programa yönlendiriyor sizi)

• bundle

tüm haberleri tek uygulamadan takip edebiliyoruz ve yerli sanırım
  • Arayanı ve gelen mesajın kime ait olduğunu sesli olarak Söyleyen program varmı? Ücretli olabilir yeterki işimi görsün kaliteli olsun.

• ByAdmin kullanıcısına yanıt
    Google bunu erişilebilirlik başlığında çözmeli bence. Başka programa gerek kalmamalı. Kitkatta yok, yeni sürümlerde belki vardır.

• Forumdaki en güzel konulardan biri çok faydalı oldu düşünen ve paylaşım yapan herkese teşekkür ler.

• by_colakoglu kullanıcısına yanıt
    Bende türkçe olmasını isterdim ama çok fazla özellik olmadığı için pek zorlanmıyorum. Popülaritesi artarsa o zaman dillerde artar. Bu iş böyle yürüyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.