Şimdi Ara

Google Play 'Cihazda yeterli alan yok' hatası(YETTİ ARTIK!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne denediysem olmadı.Ne uygulama yükleyebiliyorum ne de güncelleyebiliyorum.Hayattan soğudum bunun yüzünden!Bunun kesin çözümünü bilen yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çörçil -- 13 Mayıs 2015; 21:12:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• telefon marka model yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız
  • GM Discovery için aşağıdaki konuya göz atın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_83281305/tm.htm
  • paker kullanıcısına yanıt
    gm discovery 1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çörçil kullanıcısına yanıt
    Merhaba aynı sorun bende de vardı.Ben şu şekilde hallettim. Gereksiz ne kadar dosya fotoğraf müzik vs varsa telefonda hepsini sildim geri kalanlarını hafıza kartına aktardım yada başka mecralara. Sonra telefonuma fabrika ayarlarına döndürdüm kısacası format attım böylelikle sistemde yer alan ve benim dokunamadığım alanlara da etkim oldu. Sonra sadece işime yarayacak dosyaları programları indirdim. Mesela Whatsapp uygulamasını örnek alalım: 15 mb ürünün dosya boyutu indir sonra güncelleme geldi diyelim ki sadece hız oda yaklaşık 15mb yüklemeye gerek yok yani.

Kısaca şöyle diyeyim Gereksiz dosya sil ve format at. Gerekli uygulamaları yükle ve her güncellemesini yapma. Faydalı güncellemeleri yap. Böylece bu soruna çözüm yaparsın.
  • Telefondaki programları hafıza kartına zorla taşıyan programlar var onlardan kullanın. Link2sd örneğin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone x saçma bir sorun
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çörçil kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sorununuzu, neden kaynaklandığını ve nasıl çözüleceğini kendi blogumda yazmıştım. Aslında sorun düşündüğünüz gibi değil. İşte %100 doğru çözüm;

http://afktechmobile.blogspot.com.tr/2015/05/google-play-cihazda-yeterli-alan-yok.html?m=1

• Size sd maid pro uygulamasını öneririm. İsminde sd olduğuna bakmayın telefon hafızası vs. eski dosyaları program artıkları vs. çok iyi temizlik yapıyor 200 mb yerimi 400 ün üstüne çıkardı ve gerekli hiçbir dosyamı kaybetmedim . Yalnız program root istiyor. Bir kere root edip işiniz bitince unroot yapabilirsiniz

• Bu sorunun temel nedeni discovery telefonlarda facebook 360 mb ulaşıyo kapladdığı alan sistem hafızasını dolduruyo silip yeniden yüklemeliiz .clean clear ile çöpleri temizleyip uygulamaları hafıza kartına taşırsak sorun kalıcı olarak çözülüyor.video yaptım nasıl yapıldığını anlatmak için buraya tıklayınhttps://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=ZEd0UuVkIIU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu bu konuyu actiktan 2 gün sonrahttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100208515 buradaki yöntemle hallettim.En kalıcı çözüm bu diye düşünüyorum (rootsuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çörçil -- 14 Haziran 2015; 21:25:50 >
  • Ya mantıksız mantıksız şeylerle milleti oyalamayın .. Sorun google play sürümü ile alakalı birşey cihazınıza custom rom filan yüklediyseniz bazen bozulmaya yol açabiliyor. sadece play için geçerli google play wifi üzerinden kendini güncelliyor yeni sürümüne eski sürümüne alınca istediğim kadar indirme yapabiliyorum.
  • Bunu şu şekilde kesin çözebilirsiniz. 1.si google play harici başka bir yükleme aracı kullanabilirsiniz.
    2.si ise Telefonunuzu en ilk stock roma döndürerek bunlar kesin çözüm kalıcı olmayan çözümü google play güncellemeleri kaldır diyerek hemen ardından indirme yapabilirsiniz 1 kereye mahsustur.
  • Pff beyler ne gereksiz mesaj atmissiniz bu telefonun 1 gb apk vs yukleme alani var bunu cok cabuk doldurursunuz yukarda bilgehakan in verdiği linkte orochi nin konusu var ordaki anlatilanlari yapip bu 1 gb hafizayi artiriabilirsiniz yada hic ugrasmam derseniz link2sd yukluyceksiniz bu 1 gb hafızanızi dolduran apklari hafiza kartina atip alan acicaksiniz ( ben link2sd yi kullaniyorum , muziklerim ve filmlerim 16gb haf kartimi doldurdudugu icin yoksa haf kartini sistem hafizasina bolerim )

• Sorun su an google playle alakali.

Sony z3 compact vs yeterli hafizasi olan telefonlarda bile bu sorun var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.