Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.572
Cevap
63
Favori
70.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu nedir ya. Napıyorsunuz Google abi kskdskd

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Benimde başıma geliyor beta güncellemesinde. Sabahtan beri TTelekom u darlıyorum bende dkdjfjfnfmddk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meconline34 M kullanıcısına yanıt
    Benimde türk Telekom ala ala ama sanki telefon uygulamasına güncelleme geldikten sonra bozuldu sanki

Şu 2 günde başladı bende. 2 gün içinde güncelleme geldi mi bilgin var mı hocam?

Hocam telefon uygulamasına güncelleme geldi ya sanırım ondan sonra oldu

Evet ama işte ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyordum sorun olmuyordu. Dün ve bugün yani 2 gündür yaşıyorum sadece. Perşembe gecesine kadar çiçek gibiydi. Cuma ve bugün yaşıyorum yani durumu

Hımm benim yeni değişti depiştikten sonra sanki hatta kesilmeler başladı

• Evet bir güncelleme gelmiş sanırım. Geri alıp deneyeceğim. Çalışan sürümü ve linkini bırakırım buraya

• Bugün ilk defa kalabalık bir arkadaş ortamında Ap*le bir marka (hepsi birbirine benzediği için tam model verme gereksinimi duymadım, ama 50k-60k bayıldığı geri teknoloji bir telefon olmalı) kullanan bir arkadaşımdan adımı verererek sen çeksene senin telefon iyi çekiyor cümlesini duydum. Hemen ilgilenerek 3-4 kare fotoğraf aldım ve paylaştım. Google üstün kalitesinin reel hayatta fark edilmeye başlanılması zevkliydi. Tabii hoşuma gitse de ellerindeki 60hz telefonları gördükçe içim biraz burkulmadı değil... Her insanın hakkıydı oysa ki +30k vermeden 120 hz yağ gibi akan telefon kullanmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone1005 -- 23 Ağustos 2025; 20:22:24 >
  • Stone1005 kullanıcısına yanıt
    GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

Bas çek, ışık, renk vs neyse o 😁 pixel 10 pro daha da gelişmiş görüntüleme algoritması bakalım ne kadar fark edecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stone1005 kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuna kadar katılıyorum söylemlerinize fakat +30k kısmı biraz eksik olmuş bizde satılsa sizce pixel ne kadar olurdu ? Vergisiz alıyoruz ama çevremde herkese söylüyorum ama insanlar çekiniyor haklı olarak bilmeyen çin a54 Xiaomi den yada redmiden çok daha iyi bilindik marka gibi görüyor yavaş yavaş insanlarda Xiaomi algısı oluşmaya başladı pixel Türkiye de satılsaydı sanırım o da 60-100 arası birşey olurdu poco f7 mi ne 50 bin ? Adamlar bunu orta segment amiral gemisi diye çıkarıyordu fakat bizim ülkede direk amiral gemi oldu :) fiyat politikası karşılaştırılmamalı bence pixel 9 kullanan biri olarak söylüyorum bunu :)

Ek olarak okulda herkes fotoğraf çekeceği zaman iPhone bir arkadaştan sen çek derkerdi :D bir iki kere ben çektim artık bana diyorlar sen ver telefonu ama işte insanlar Google diyince o ne diyor :D bende boşver keyfini çıkart diyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 24 Ağustos 2025; 0:8:54 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.