Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.544
Cevap
63
Favori
68.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında fiyat geçen seneki ile aynı fakat bakalım buralara ne kadara gelecek geçen sene pixeller uygundu mesela 20-25 bandına 9 vardı şimdi 10 olacak mı asıl soru bu :) yada uyguna 10 alıp kayıt olmasa bile 9 ile beraber kullanılabilir :D ne dolsa dışı aynı :) benim hoşuma giden kısmı 10 da kameraları üçleme oldu üvey evlat muamelesi görüyor sitesinde bile :) azcıkta olsa ona da vermişler 9 kuşlanıcısı olarak söylüyorum:D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşlemci hakkında bazı detaylar,

android authority
    Google announces Tensor G5: What's new with the Pixel 10 processor?
    https://www.androidauthority.com/google-tensor-g5-3583168/
  • Apple ile kıyaslanıp duruyor ama her anlamda üzerine çıkmış durumda. Bence artık rakibi Apple değil. Malzeme kalitesi, tasarım, işlemcisi, yapay zeka özellikleriyle şu aşamada kıyaslanabilecek bir telefon göremiyorum. Bu cihaz telefon kategorisinde de değerlendirilmemeli. Şöyle açıklayayım, ben pixel buds pro 2, pixel watch 2 de kullanıyorum. Akıllı saatte Gemini'yi kullanıyorum kafama göre sorular soruyorum cevaplar veriyor, evdeki ışıkları falan saatle açıp kapıyorum renklerini ayarlıyorum, evdeki akıllı tv'yi de saatle yönetiyorum. Kulaklığın kalitesini anlatamam. Farkı yaratan da yapay zeka özellikleri. Apple kamera kalitesi ve stabilite diyor da, abi telefon bunları zaten yapıyor... Ne diyeyim. Alıp şöyle 1 ay kullanmadan anlaşılmıyor. Fanboy diyorlar da neyin fanı olalım bu telefonun Türkiye'de satışı bile yok :D Gel de anlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone1005 -- 21 Ağustos 2025; 20:48:24 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.