Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.544
Cevap
63
Favori
68.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • leaklere bakarak 9 pro mu alayım yoksa almanyadan google storedan gidip sıfır 10 pro mu alayım diyordum bana arada çıkacak fiyat farkına değmeyeceğini ve tr şartlarından dolayı ucuzlamanın da çok fazla olmayacağını değerlendirerek geçen hafta itibariyle 9 pro almış bulunmaktayım. 10 proda ilgimi çeken tek bir şey yok. evet işlemci dahil. 11 çıkana kadar kullanırım paşa gibi sonra trade in devamke

• Pixel 10 cihazlarda kayıt olmuyor diye bir söylenti var, durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 pro canavar gibi çalışıyor. Şarjı dert edenler oluyor ama beni rahat götürüyor. Oyun da oynamıyorum. Telefondan oyun oyanamaya hiçbir zaman da anlam veremedim. Pixel 10'a geçmek için geçerli sebepler bulamadım ben açıkçası. 9'un en az 5 yıl daha güncelleme alacağını da düşünürsek...

• quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Pixel 10 cihazlarda kayıt olmuyor diye bir söylenti var, durum nedir

zorsa yaparız ama imkansız zaman alır

• Güzel bir haber güncelleme gelmiş ve dikkat çeken kilit ekranına widgets ekleme ama sorunlu boyut ayarlamaya izin vermedi en azından iki tane benim seçtiklerimde diğeri de artık ana ekranda uygulamaları dynamic bir şekilde renk değiştiriyor sanırım herşey değişiyor DH uygulaması ile denedim ve oldu direk renk değiştirdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU
    GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU9to5google
    Here's everything new in Android 16 QPR2 Beta 1 [Gallery]
    https://9to5google.com/2025/08/20/android-16-qpr2-beta-1-everything-new/
  • Pixel 10 Pro XL ( Pro da dahil ) Zoned UFS 4.0 özelliği 512 ve 1 TB modellerine geliyor. Kamerasında da donanımsal iyileştirmeler var. UFS 4.0 ile daha da hızlı okuma ve yazma ile daha da hızlanacak.

Pixel 10 olanına esas geçen yılki Pixel 9 a kıyasla esaslı bir donanımsal iyileştirmeler var.

Yeni bir CPU GPU ya geçildi malumunuz haberi aylardır yapılıyordu. Pixel 9 serisine göre CPU ve GPU da performans artışı da yüzde olarak iki haneli ...

Kamerasında donanımsal 8k 30 fps beklerdim ama yazılımla upload download fasıllarıyla Pixel 9 serisindekiler ile aynı :/ . Kamerasında daha hızlı odaklama donanımsal olarak iyileştirilmiş.

Amerika gibi bazı ülkelere fiziksel SIM kaldırılmıştır SIM kızağı yoktur. Yani 2 tane eSIM ile gelecek ... Bu da Türkiye'de uyumlu olur mu bilinmez . Riski kendisine pek hissettirmeyecek ( belki de yurtdışında ikamet ediyor ama Türkiye'de olanlar ) erkenden alacak birileri mümkünse tüm Türkiye'deki Türk GSM operatörlerine de test ettirmeleri bekleriz.

Avrupa varyantı ilk aklıma gelen fiziksel SIM kartlı olacak.

Pixel 9 Pro ve XL için geçilir mi biraz daha kapsamlı incelemeleri beklemeliyiz. Sanki geçilir :) .

• Kayıt olayı devam eder inşallah ne zamandır bekliyorum. OnePlus 9'a veda etme zamanı

• 10 serisinin kayıt olayı hakkında bilginiz var mı?

• SoldaTr kullanıcısına yanıt
    belirsiz

• Google Pixel 10, 10 Pro, 10 Pro XL & Pro Fold tanıtıldı önemli olan kayıt meselesi bu seride kayıt olup olmayacağı henüz belli değil..

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

• emre4335 kullanıcısına yanıt

Hocam daha cihaz yeni duyuruldu. Bu kayıt meselesi için çok erken bir soru. Göreceğiz.

• Z fold ile çıktı sanırım şu mavi çok güzel durmuyor mu ya :) Z fold 6 yada 7 yd almayı düşünüyorum sırf şu renginden :) sanki böyle uçacak kaçacak bir cihaz olmamış gibi yada aynı kasa diye öyle hissettiriyor :) birde ben şu material M3 gelir diye beklemiştim ama olmadı

• 10 serileri direk material dizayn ile gelecekmiş satışı başlar başlamaz bir hafta sonra da 9 stabillere gelecekmiş, gemini öyle diyor :)

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hindistan daki vergiler Türkiye gibi aşırı yüksek ondan fiyatları böyle aşırı yüksek rupilerde...

Bu cihazı alacaklar 512GB veya 1 TB almalıdır. Farklı gelişmiş dahili depolama kullanıyor.

• 9 pro ile arasında nasıl farklar var tam olarak 10 pro nun pek ayırt edemedim

• Yeni konu açıldı

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU
    GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSUdonanımhaber forum
    Google Pixel 10, Pro, XL [ANA KONU] | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/google-pixel-10-pro-xl-ana-konu--161964687
  • Turtle Punch kullanıcısına yanıt

Donanım anlamında, ekran paneli Yeni nesil , daha canlı , daha yüksek parlaklık, ve iyileştirilmiş pwm (480hz eskisi 240 sanırım) değeri , işlemci %40 daha performanslı ve verimli , 512gb ve üzeri için 4.0 hızında depolama, pro xl de iq 2.2 25w kablosuz şarj , iyileştirilmiş hoparlör ve titreşim motoru, ip68 fold.dahil ,5200 mah arttırılmış batarya (pro xl)

Ben 9 pro xl kullanıyorum aktif, cihazi yurtdışından alıp 10 pro xl geçeceğim, işlemcisi / yapay zeka özellikleri için , ufak gibi farklar var , ama toplamda benim için upgrade uygun, gelsin deneyelim 😁 9 pro xl keyifle kullanıyorum, hiç bir şekilde yarı yolda bırakmadı, her ayın 5nde güvenlik güncellemesi vs alsa da ne bir yavaşlama ne bir kasma , s23u da şu an eskitme politikası uygulanıyor göz göre göre, bundan sonra Pixel den devam, sadece one plus 15 merak ediyorum gelecek cihazlardan.

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Kayıt olayı olursa eğer bende geçerim 9 pro var 10 pro xl a geçmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.