Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR TELEFONDA WİRİLESS SORUNU VARMI 3G SORUNU VARMI CAM ÇATLAMA SORUNU VARMI RESİM ÇEKEMEME SORUNU VARMI ?

ACİL CEVAP BEKLİYORUM

TEŞEKKÜRLER...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER WIDGER UYGULAMASI ÖNERECEK VAR MI
  • Bugün nexus4 aldım benim sorunum eski telefonum nokia 5800 dı sim kart kırılıp miniye çevrildi yeni cihaza taktık fakat rehberi aktaramıyorum kişiler boş görünüyor ne yapmalıyım tek tek yeniden isim girmeden nasıl halledebilirim.
  • Arkadaşlar Google Play'e erişemiyorum hata veriyor.

Google Play Store [RPC:S-5:AEC-0] Sunucudan Bilgi Alınırken Hata Oluştu

edit: sorunu çözdüm, bu sorunla karşılaşanlar Google hesabını kaldırıp tekrar ekleyerek düzeltebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 15 Haziran 2013; 21:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

ARKADAŞLAR TELEFONDA WİRİLESS SORUNU VARMI 3G SORUNU VARMI CAM ÇATLAMA SORUNU VARMI RESİM ÇEKEMEME SORUNU VARMI ?

ACİL CEVAP BEKLİYORUM

TEŞEKKÜRLER...

yok
  • Arkadaslar merhaba,
    LG Nexus 4 almak icin arastirma yapiyorum su anda. Telefonda bir isinma sorunu oldugunu okuyorum. Ben telefonda pek oyun oynamam.
    Kullanim seklim telefon, sms ve internet kullanimi. Okudugum kadari ile normal internet kullaniminda bile ciddi sekilde isiniyormus.

Nexus 4 kullananlar telefonlarinin ne kadar isindigini soyleyebilirler mi?

Tesekkurler simdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimer

Bugün nexus4 aldım benim sorunum eski telefonum nokia 5800 dı sim kart kırılıp miniye çevrildi yeni cihaza taktık fakat rehberi aktaramıyorum kişiler boş görünüyor ne yapmalıyım tek tek yeniden isim girmeden nasıl halledebilirim.

Sağ alttaki 3 noktaya bastıktan sonra içe/dışa aktardan SIM seçin.
  • Arkadaşlar max. 1200 TL'ye telefon alacağız arkadaşıma. Nexus 4 çok öneriliyor o fiyata fakat 12 mp'lik S'de aklımı çeliyor. Sizler neler düşünüyorsunuz bu iki telefon arasında. Başka alternatifleriniz varsa onları da alabilirim. Kamera çok ama çok önemli. Oyun performansından bile daha öte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt06

Arkadaşlar max. 1200 TL'ye telefon alacağız arkadaşıma. Nexus 4 çok öneriliyor o fiyata fakat 12 mp'lik S'de aklımı çeliyor. Sizler neler düşünüyorsunuz bu iki telefon arasında. Başka alternatifleriniz varsa onları da alabilirim. Kamera çok ama çok önemli. Oyun performansından bile daha öte.

O zaman fotoğraf makinesi alınmasını öneririz tabikide. S'de kamera iyi ama odaklanma sorunları var. Kamera ve depolama dışında S'in Nexus 4'ten iyi olduğu hiç bir avantajı yok. Dediğim gibi kamera çok önemliyse S de almayın o fiyata canavar fotoğraf makinesi alırsınız. İllaki telefon olsun diyorsanız biraz sorunları da olsa o fiyatlarda S iyidir. 1000 liradan fazla vermeyin S'e bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangiplazma

Arkadaslar merhaba,
    LG Nexus 4 almak icin arastirma yapiyorum su anda. Telefonda bir isinma sorunu oldugunu okuyorum. Ben telefonda pek oyun oynamam.
    Kullanim seklim telefon, sms ve internet kullanimi. Okudugum kadari ile normal internet kullaniminda bile ciddi sekilde isiniyormus.

Tesekkurler simdiden.

Her telefon kadar ısınıyor bu kadar basit. Eğer çok fazla cihazı yoran oyunlar oynamam, şarjdayken kullanmam yoğun şekilde derseniz Nexus 4 tavsiye ederiz. Arkası cam olduğu için çabuk ısıyı iletip, çabuk soğuyor.

Bahsettiğiniz kullanım şekilleri ile N4 sizi ısınma konusunda üzmez.
  • quote:

Arkadaşlar max. 1200 TL'ye telefon alacağız arkadaşıma. Nexus 4 çok öneriliyor o fiyata fakat 12 mp'lik S'de aklımı çeliyor. Sizler neler düşünüyorsunuz bu iki telefon arasında. Başka alternatifleriniz varsa onları da alabilirim. Kamera çok ama çok önemli. Oyun performansından bile daha öte.

http://www.kliksa.com/urun/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon/901784338

optimus g alabilirsin.kliksada world kartın barsa 1299 tl.sanırım %10 da worldpuan veriyor.13 mp kamera 2 gb ram.bence çok iyi cihaz.aklimdaki iki cihazdan biri nexus 4 diğeri de bu cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Arkadaslar merhaba,

Tesekkurler simdiden.

Her telefon kadar ısınıyor bu kadar basit. Eğer çok fazla cihazı yoran oyunlar oynamam, şarjdayken kullanmam yoğun şekilde derseniz Nexus 4 tavsiye ederiz. Arkası cam olduğu için çabuk ısıyı iletip, çabuk soğuyor.

Cam ısıyı daha geç iletir. Benim lg nexus 4te de ısınma sorunu yok olması da zor arka kapağın cam olması nedeniyle ancak forumdaki başlıktan da göreceğimiz üzere samsung s4te ısnma sorunu var. Aslında bence ısınma sorunu yok arka kapağı plastik ya da plastiğimsi bir madde olduğı için cihazın içindeki sıcaklık arka kapağa kolay geçiyor ve kullanıcılarının elleri yanıyor.

• quote:

hiç sağa sola bakmadan al derim n4 kafan rahat eder
  • quote:

Arkadaslar merhaba,

Tesekkurler simdiden.

telefon çok ısınıyor sebebiyse arka kapağından falan değil ön ekranı bile baya baya ısınıyor. biraz grafiği olan oyunlarda eline bile alamıyorsun telefonu. ama iyi ki almışım diyorum ısınmasına rağmen çok memnunum. felaket hızlı bir şey.
  • quote:

xperia S kullanıcısıyım,bende fotoğraf merakım için S'e yöneldim fakat telefon kamera dan ibaret değil o yüzden şimdi takasla nexus4 e geçmeyi düşünüyorum,sana da tavsiyem n4 tür :)

bu arada takas düşünen var ise Xperia S ile pm ile ulaşabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba,

Tesekkurler simdiden.

Cam ısıyı daha geç iletir. Benim lg nexus 4te de ısınma sorunu yok olması da zor arka kapağın cam olması nedeniyle ancak forumdaki başlıktan da göreceğimiz üzere samsung s4te ısnma sorunu var. Aslında bence ısınma sorunu yok arka kapağı plastik ya da plastiğimsi bir madde olduğı için cihazın içindeki sıcaklık arka kapağa kolay geçiyor ve kullanıcılarının elleri yanıyor.

Cam plastiğe göre sıcaklığı daha çabuk hissettirir. En azından Nexus'ta kullanılan cam bunun olmasını sağlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecanya

quote:

xperia S kullanıcısıyım,bende fotoğraf merakım için S'e yöneldim fakat telefon kamera dan ibaret değil o yüzden şimdi takasla nexus4 e geçmeyi düşünüyorum,sana da tavsiyem n4 tür :)

bu arada takas düşünen var ise Xperia S ile pm ile ulaşabilirsiniz .

S'in kamerası 12 MP'in hakkını veriyor mu gerçekten? Odaklanma sorunu var çünkü, fotoğraflarda kaliteye yansıyor mu bu?

• quote:

S'in kamerası 12 MP'in hakkını veriyor mu gerçekten? Odaklanma sorunu var çünkü, fotoğraflarda kaliteye yansıyor mu bu?

odak problemi başlarda benim de canımı sıkmıştı fakat sonradan alıştıkca kurcaladıkça işin ehli olabiliyosunuz ya da custom rom lar imdadınıza yetişiyor,12mp ve 8mp arasında bence öyle aşırı bi fark yok benim gördüğüm,sadece makro çekimlerde canına okuyor :D
  • Nexus 4ün TegraZone destegi yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Nexus 4ün TegraZone destegi yok mu?

Snapdragon işlemcili bir cihazdan tegra desteği beklemek çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyduck17 -- 16 Haziran 2013; 4:42:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.