Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beta performansı ile şuanki sürüm arasında performans olarak fark var mı? Önerir misin betayı kullanmayı?

Birde pc nizde hangi browserı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben chrome kullanıyorum. Chrome dolphin uygulaması ekledim. Pc ile eşleştirdim. Ondan ona sayfayı gönderebiliyorum. Sadece chromedaki gibi açık sekmeleri göremiyorum. Bunu da yapabiliyormuyuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 15 Haziran 2013; 4:14:01 >
  • arkadaşlar 2 uygulama arıyorum. 1. aynı anda 2 video oynatan uygulama 2. güvenlik ile ilgili.mesela telefona seçtiğimiz bir kelimeyi mesaj olarak gidersek telefon kendini kilitlese güvenlik kodu vb sorsa mesela.bunun gibi bir uygulama arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Beta performansı ile şuanki sürüm arasında performans olarak fark var mı? Önerir misin betayı kullanmayı?

Birde pc nizde hangi browserı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben chrome kullanıyorum. Chrome dolphin uygulaması ekledim. Pc ile eşleştirdim. Ondan ona sayfayı gönderebiliyorum. Sadece chromedaki gibi açık sekmeleri göremiyorum. Bunu da yapabiliyormuyuz acaba?

Hocam performansi iyi dolphin jetpack de kurulu iyi yani bayagi
    İkinci dedigini bilmiyorum valla hocam ben de chrome kullaniyorum ama hic bilmiyorum boyle seyleri

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orijinalden alıntı: Kratos956

Wifi sorununu xda da sununla çözmüşlerhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2300873
    Bunu nasıl flashlayacağımı anlatır mısınız?
    Edit:Nexus 4 Toolkit ile

Wi-Fi dalgalanma sorununu duzeltiyormu bu yama acaba?

Ee

Pardon görmemişim ama daha deneyemedim öyle diyorlar.

• Oncelikle cevabınız icin tesekkur ederim stok kernel aramıyorum stock romla onerebileceginiz stabil ve iyi bir pil omru sunan bir kernel onerisine ihtiyacım var franco yu mesela cok okudum iyimidir onu yukleyimmi yoksa bunun gibi baska onerebileceginiz varmıdır ?
    Saygılarımla

• Şu flashtan tamamen kurtulup HTML 5 geçelim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Dediğiniz sayfa göndermeyi ben PCde Firefox'dan telefona yapıyorum. Açık sekmeleri gösterme özelliğini hiç duymadım. Bu tür uygulamalar tek tek sayfa göndermek amaçlı

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

Orijinalden alıntı: tt-cento

Selam millet an itibari ile bende bir nexus4 sahibiyim.Hala aklımda iade geçiyor iyimi yaptım diye düşünüyorum lütfen birileri beni ikna etsin

İade etmeyi düşünüyorsan neden aldın?? Yada değişim cihazı olarak falanmı geldi??

Değişim cihazi diye kotulemeyin, bana kapali kutu ve telefonun üstünde jelatinli bir bicimde geldi. Hatta bi 10 dk kusur aradim diyebilirim ama bulamadim.

• modern combat ı yükleyebilen var mı ? 4 gündür yüklemeye çalışıyorum yaklaşık 1gb yükledikten sonra hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReNeCaN

modern combat ı yükleyebilen var mı ? 4 gündür yüklemeye çalışıyorum yaklaşık 1gb yükledikten sonra hata veriyor.

Modern Combat serilerinin hiç birini çalıştıramadım uyumsuz maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

Orijinalden alıntı: ReNeCaN

modern combat ı yükleyebilen var mı ? 4 gündür yüklemeye çalışıyorum yaklaşık 1gb yükledikten sonra hata veriyor.

Modern Combat serilerinin hiç birini çalıştıramadım uyumsuz maalesef

marketten modern combat4 satın aldım gayet güzel sorunsuz oynatıyor, 3 ü denemedim ancak onu da çalıştıracağından eminim
  • 4.3'ten ses yok mu hala? Anlamıyorum bu Google hala neyi bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

quote:

Selam millet an itibari ile bende bir nexus4 sahibiyim.Hala aklımda iade geçiyor iyimi yaptım diye düşünüyorum lütfen birileri beni ikna etsin

İade etmeyi düşünüyorsan neden aldın?? Yada değişim cihazı olarak falanmı geldi??

Değişim cihazi diye kotulemeyin, bana kapali kutu ve telefonun üstünde jelatinli bir bicimde geldi. Hatta bi 10 dk kusur aradim diyebilirim ama bulamadim.

Kötülemedim değişim cihazı kullananlardan büri de benim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

quote:

Kötülemedim değişim cihazı kullananlardan büri de benim :)

O zaman sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 15 Haziran 2013; 14:57:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

arkadaşlar 2 sorum var.1. telefonu rastgele şarja koymak zarar verebilir mi bataryaya bazen yüzde 50 iken koyuyorum bazen 70 bazen 10 da değişiyor yani.2. ise aynı anda 2 videoyu oynatan bir uygulama vardı adını unuttum bilen söyleyebilir mi?

güncel
  • quote:

quote:

arkadaşlar 2 sorum var.1. telefonu rastgele şarja koymak zarar verebilir mi bataryaya bazen yüzde 50 iken koyuyorum bazen 70 bazen 10 da değişiyor yani.2. ise aynı anda 2 videoyu oynatan bir uygulama vardı adını unuttum bilen söyleyebilir mi?

güncel

bs player pro sürümünde pop up play özelliği var video izlerken başka bir video açmanın yanısıra mesaj yazma internete girme gibi şeyler de yapabilirsin
  • MIUI 3.6.13 sürümünü ya da daha güncel bir MIUI sürümünü deneyen var mı?
  • Arkadaslar arasira telefon widgetlari calismayi durduruyor mesela saat widgeti geri kaliyor ayni sekilde batarya widgetida oyle ornegin orjinal saat 19:00 fakat widget 18:22 de kalmis ayni sekilde sarjim suanda %72 ama widget 81 de kalmis herhangi bi task killer kullanmiyorum bu neden olur acaba? Sarj widgeti icin gelistiriciye sorunu mail attim hatta o da nexus 4 kullaniyormus log kayitlarini istedi onlarida gonderdim fakat bi cozum bulamadik onerisi olan varmi? Widgetlari durduran bisey var sanirim ama bulamadim

• Öncelikle selam arkadaşlar.
    Bugün Teknosadan Nexus 4 aldim. Ancak arayüzü bana Ice Cream Sandwich gibi geldi. Guncellemeleri kontrol ettim, herhangi bir guncelleme yok diyor. Herhangi bir sorun falan olabilir mi?

• ics ve jelly bean arasında görsel açıdan bir fark olmadığı için öyle gelmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.