Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

Beyler çok acil yardıma ihtiyacım var! TWRP ile wipe system yaptım. Sadece fastboot mode ve recovery mode'a girebiliyorum. Toolkitle factory rom flashlamaya çalışıyorum şu an indiriyo toolkit. NOOLUR YARDIMCI OLUN !

http://droidviews.com/2013/how-to-flash-jellybean-4-2-1-factory-image-on-lggoogle-nexus-4/
    şurdan stock romu indir telefonu fastbootta bağla tek tek aşşağıdakileri uygula
    geliştirici telefonu sıkıntı yok kardeşim tekrar stock romu bu yöntemle yüklersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Bir sey soracagim bende paranoid android var, saatin oldugu cubugu ve menu tuslarinin bulundugu cubugu nasil seffaf yapariz?

Ben bulamadım yok galiba. Pie Control kullan daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

quote:

Beyler çok acil yardıma ihtiyacım var! TWRP ile wipe system yaptım. Sadece fastboot mode ve recovery mode'a girebiliyorum. Toolkitle factory rom flashlamaya çalışıyorum şu an indiriyo toolkit. NOOLUR YARDIMCI OLUN !

http://droidviews.com/2013/how-to-flash-jellybean-4-2-1-factory-image-on-lggoogle-nexus-4/
    şurdan stock romu indir telefonu fastbootta bağla tek tek aşşağıdakileri uygula
    geliştirici telefonu sıkıntı yok kardeşim tekrar stock romu bu yöntemle yüklersin.

Şimdi toolkit indirmek üzere factory rom'u insin flashlayabilirsem iyi olur. Olmazsa burdakileri denerim artık. Umarım olur ya. 1400 liraya tuğla almış olmayalım bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: feryalderin

quote:

Recovery Mod a girebiliyorsun madem tekrar rom kurmayı denedin mi

Tekrar rom kurmak dert değil ama dosya aktaramıyorum telefona. Telefonun içindede rom dosyası falan yok.

• @ahmtbrk58@feryalderin

Hallettim arkadaşlar toolkitle. İlgilenmeniz bile yeter. Çok sağolun. Daha önce g.t korkusunu hiç bu kadar yoğun yaşamamıştım...
  • Stock ROM'da olan emoji klavyesini nasıl yükleyebilirim ?

• ebay'da gözüme şu çarptı.ama fiyatı çok düşük olduğundan kıllandım biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: kusmuyu

arkadaşlar BATARYA konusunda şöyle bir bilgiye rastladım siz ne diyorsunuz ???

http://androidliyim.blogspot.com/2012/06/ipucu-batarya-surenizi-2-katna-ckartn.html

Hocam kullandığımız telefondaki pil farklı bir pil. Bunları yapmak fark yaratmaz, ki zaten ömrü uzun bir pil kullanıyoruz. Eskiden kullandığımız pillere benzemiyor valla, lipoly piller bir harika ! :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 20 Mayıs 2013; 23:18:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onernba

ebay'da gözüme şu çarptı.ama fiyatı çok düşük olduğundan kıllandım biraz

http://www.ebay.com/itm/Crystal-Clear-Soft-TPU-Silicone-Gel-Cover-Case-Skin-for-LG-E960-Google-Nexus-4-/400456215488?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5d3d0cebc0

az değişiğini arkadaşım için almıştım...telefonun kalitesini düşürüyor bence ve zamanla araya giren tozlar çerçeveyi mahvediyor

ebay de çeşit çok...nillkin kılıflara bir bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Bir sey soracagim bende paranoid android var, saatin oldugu cubugu ve menu tuslarinin bulundugu cubugu nasil seffaf yapariz?

Bildirim cubugu da seffaf olsun istiyorum

• arkadasa sarkı gonderemedım sınır oldum resmen.bunun bluetooth la gonderı nerde arkadaslar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraclone

arkadasa sarkı gonderemedım sınır oldum resmen.bunun bluetooth la gonderı nerde arkadaslar :)

Ayarlarda. İs yerinde bir arkadas bugun telimi gorunce onu hemen goturup samsung ya da iphone al dedi. Neyse ben donanomhsber ve sikayetvsrda cok arastitdim cok saglam ve ii telefon dedim. Odadaki diger 3 kisiue bozulirsa hemen bana soyleuin dedi arkadas. Bluetoothla sarki almaya calistim olmadi sonra yukardan asagi cekip onay veretek sorunu cozdum. Az daha arkadastan gol yiycektim .:)

• quote:

Orijinalden alıntı: meraclone

arkadasa sarkı gonderemedım sınır oldum resmen.bunun bluetooth la gonderı nerde arkadaslar :)

Es dosya yoneticisini indirin ordan gonderebilirsiniz.

• Güncellemeden falan hala haber yok mu ya
  • Kaç aydır konuyu inceliyorum hala alamadım telefonu. Ne yapsam bilmiyorum. 15-17 mayısı bekledik fos çıktı. Beyaz nexus diyorlar ama anladığım kadarıyla donanımsal bir fark olmayacak. 4.3 de gelmedi ki olası şarj ve wifi sorununu çözmüşler mi?

Telefonu bulduğum en uygun fiyathttp://www.kliksa.com/urun/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon/901758927 burada. 1300 tl 100+50 tl chip para ile 1150 ye geliyor. Piyasada bu fiyata alınabilecek her türlü en iyi telefon bu olsa gerek. Kampanya 22 sinde bitiyor ya o güne kadar almalıyım yada yeni kampanya beklemeliyim.

Hayatımda tek akıllı telefon kullandım o da iphone 4 dü. Ondan buna geçmek korkutuyor beni. Ne root bilirim ne kernel ne rom. Standart hali yetmiyor mu ki bunlara gerek yok. Iphone alıyorsun ve kullanıyorsun. Bunda bunları duydukça ürküyorum cahilliğimden. Öğrenmeye açığım ama iş yoğunluğundan vakit bulamıyorum. Ne yapsam ne etsem bilemedim.

Bu kadar bekledim artık yeni modeller anca seneye gelir onları da beklemek ne kadar doğru olur bilemedim. Saçma zaten o kadar beklemek. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen doğru bildiklerinizi önerin.

Birde yeni nexus beyaz çıkacak galiba. Başka bilgi var mı? Birebir aynısı ise beklemek saçma.

Almak isteyenler bölümünde sordum birde burada kullanıcılardan yorum alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 21 Mayıs 2013; 1:18:04 >

• TElefonu sarjda takılı kullansak pile yada sarja zarar verir mi . Ben tel sarjda çok kullanıyorum. sicaklık 40 ile 42 derece arasi oluyor ama

• @thebaboli

ben de seninle ayni durumdayim. isinma ve wifi sorunu cok dusunduruyor ama tasarimini ve akiciligini cok seviyorum bu telefonun. napsam bilmiyorum ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Bildirim cubugu da seffaf olsun istiyorum

Pie yaptığınızda bildirim çubuğu kayboluyor tam ekran kullanıyorsunuz yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

quote:

Orijinalden alıntı: minik73

Optimus 4x cihaIm değişim karaarı aldı
    Yerine nexus 4 verdiler
    Bu cihazın yazılım guncellemesinden sonra en iyi ozelliği nedir

Xxxx Sorunu varmı diye sormadım
    cihazı kotulemek kolay onemli olan verim alabilmek

Hizi, isinma ve takilma sorunu olmamasi ve sikayet var verilerine gore en az yazilimsal ve donanimsal hata, ariza veren marka olmasi.,(lg)

Kısaca stabil olması
    tesekkürler

• Micro Sim çıkarttım ve telefonu kullanıyorum 1 haftadır. Yalnız şöyle bir sorun var. Whatsapp da yazışmalar çok geçikmeli geliyor ve gidiyor. İlk aldığım anda böyle bir sorun yoktu. Şimdi bu rahatsız edici sorunla karşılaştım. Nedir acaba sıkıntı tam olarak bilmiyorum.. Ne yapmam gerekir?
  • 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.