Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende rom işlerine girmek istiyorum. Öncelikle sormak istediğim şey şu, önceki telefonumtelefonum xperiadi. Bootloaderi acinca drm keyleri siliniyordu tekrar kilitleyince geri gelmiyordu servisin Kilidin kirildiginianlama ihtimali vardi yani. Bu telefonda öyle birşey var mi. Kilidi tekrar kapatip stock ROM atarsak servis anlar mi. Birde franco kerneli stock jdq39 romu ile uyumlu mu. Önerdiği iz kernel var mi rom var mi. Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibuk

bu cihazdan almayı düşünüyorum arkadaşlar ne dersiniz? cihazın kronik herhangibi bir sıkıntısı veya problemi varmı acaba?

kesin al bu fiyata alinacak en iyi telefon budur,tek sikintisi pil suresi

• Arkadaşlar kolay gelsin. Herhangi bir fotografik kurmadan orijinal haliyle basil duvar kagidi yapabilirim.malum galeriden seçerken resmi kirpmak zorunda kaliyoruz.

• çok az kurcalama şansım oldu kamerası çok mükemmeldi.. bazı arkadaşlar çöp falan demiş bir telefon kamerasından ne bekliyorlar çok merak ettim açıkcası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

çok az kurcalama şansım oldu kamerası çok mükemmeldi.. bazı arkadaşlar çöp falan demiş bir telefon kamerasından ne bekliyorlar çok merak ettim açıkcası :)

Hiç ya telefon alıyorsan donanımına bak,güncellemelerine bak kardeşim, illa çok meraklıysan fotoğrafa git 150-200tl ye 14-15mp lik fotoğraf makinası al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michu9 -- 20 Mayıs 2013; 13:57:26 >
  • quote:

çok az kurcalama şansım oldu kamerası çok mükemmeldi.. bazı arkadaşlar çöp falan demiş bir telefon kamerasından ne bekliyorlar çok merak ettim açıkcası :)

Size katılıyorum bende çok memnunum nexus dördün kamerasından

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

quote:

Bir s3 ve bir xperia s e gore hic iyi degil mesela kardesi optimus g de de ayni kimse memnun degilmis...

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

quote:

Bir s3 ve bir xperia s e gore hic iyi degil mesela kardesi optimus g de de ayni kimse memnun degilmis...

herkes beni ilgilendirmiyor ben memnunum

• Arkadaslar matrix karnele gectim ama renkler cok mat oldu, nasil orijinal haline getirebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Arkadaslar matrix karnele gectim ama renkler cok mat oldu, nasil orijinal haline getirebiliriz?

ya store dan TRICKSTER MOD yükleyip ayarları istediğin gibi değiştirebilirsin yada birkaç mesaj yukarda stock kernel paylaşmıştım.onu yükleyip stock kernele dönebilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Su listeye adimizi ekleyemedik. Onca uye kaldik boyle...
    Ben galaxy nexus kullanicilardandim.

konu sahibine pm atarsanız çözülecektir

Defalarca attim ama tik yok

nexus 4 konusu sahibi abimiz 4-5 aydır hastanede (halen) , foruma giriyorsa da ancak telden vakit geçirmek için girebiliyordur, üye ekleme çıkarmayla uğraşabileceğini sanmıyorum, kullanıcı kulubu listesinde bulunmanın ne anlamı var ben hiç bilmiyorum çünkü kimse için bir önemi yok, sadece forumda bir gelenek olmuş
    2. mesaj bende eklenmesini istediginiz birşey varsa pm

• Optimus 4x cihaIm değişim karaarı aldı
    Yerine nexus 4 verdiler
    Bu cihazın yazılım guncellemesinden sonra en iyi ozelliği nedir

Xxxx Sorunu varmı diye sormadım
    cihazı kotulemek kolay onemli olan verim alabilmek

• az önce bimeks'ten siparişi verdim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Arkadaslar matrix karnele gectim ama renkler cok mat oldu, nasil orijinal haline getirebiliriz?

ya store dan TRICKSTER MOD yükleyip ayarları istediğin gibi değiştirebilirsin yada birkaç mesaj yukarda stock kernel paylaşmıştım.onu yükleyip stock kernele dönebilirsin

Tesekkurler dediginiz uygulamayi yukledim oldu, sarj omru icin matr1x tercih etmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: minik73

Optimus 4x cihaIm değişim karaarı aldı
    Yerine nexus 4 verdiler
    Bu cihazın yazılım guncellemesinden sonra en iyi ozelliği nedir

Xxxx Sorunu varmı diye sormadım
    cihazı kotulemek kolay onemli olan verim alabilmek

Hizi, isinma ve takilma sorunu olmamasi ve sikayet var verilerine gore en az yazilimsal ve donanimsal hata, ariza veren marka olmasi.,(lg)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Su listeye adimizi ekleyemedik. Onca uye kaldik boyle...
    Ben galaxy nexus kullanicilardandim.

konu sahibine pm atarsanız çözülecektir

Defalarca attim ama tik yok

nexus 4 konusu sahibi abimiz 4-5 aydır hastanede (halen) , foruma giriyorsa da ancak telden vakit geçirmek için girebiliyordur, üye ekleme çıkarmayla uğraşabileceğini sanmıyorum, kullanıcı kulubu listesinde bulunmanın ne anlamı var ben hiç bilmiyorum çünkü kimse için bir önemi yok, sadece forumda bir gelenek olmuş
    2. mesaj bende eklenmesini istediginiz birşey varsa pm

Gecmis olsun. ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.

• Beyler çok acil yardıma ihtiyacım var! TWRP ile wipe system yaptım. Sadece fastboot mode ve recovery mode'a girebiliyorum. Toolkitle factory rom flashlamaya çalışıyorum şu an indiriyo toolkit. NOOLUR YARDIMCI OLUN !
  • Bir sey soracagim bende paranoid android var, saatin oldugu cubugu ve menu tuslarinin bulundugu cubugu nasil seffaf yapariz?

• quote:

Orijinalden alıntı: topla-da-gel

Beyler çok acil yardıma ihtiyacım var! TWRP ile wipe system yaptım. Sadece fastboot mode ve recovery mode'a girebiliyorum. Toolkitle factory rom flashlamaya çalışıyorum şu an indiriyo toolkit. NOOLUR YARDIMCI OLUN !

Recovery Mod a girebiliyorsun madem tekrar rom kurmayı denedin mi

• Arkadaşlar selam gözden kacmiştır diye tekrar sorayim normal bir fotoğrafı kırpmadan nasıl duvar kağıdi yapabilirim.şimdiden tesekkur ederim.

• 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.