Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.073.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu değişecek ama nexus 4 ümü kutusundan çıkan orjinal usb kablosu ve şarj adaptörü ile şarj ediyorum ve pc ye bağlıyorum ancak sanki çakma aparatlarmış gibi telefonun dokunmatiği bunları taktığımda sapıtıyor. İkili dokunma algılıyor yada dokunmayı algılamıyor. sizde de böyle bir sorun var mı varsa nasıl çözülebilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01
    quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008
    quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Bu bence kernelden kaynaklanan bir sıkıntı ben franco kernel atınca stock roma düzeliyor sorun , fakat stock rom ve kernelde bildirim gelmeme wifi yavaşlama gibi sorunlar oluyor en azından şu kerneli yenileseler çok iyi olcktı.

evet aslında kernel ile ilgili, sonradan düzenleyecektim mesajı ancak..
    ben matr1x kernel kullanıyorum, kesinlikle faux123'ün ve franco'nun kernellerinden çok daha iyi ve stabil..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ttt01
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Bu bence kernelden kaynaklanan bir sıkıntı ben franco kernel atınca stock roma düzeliyor sorun , fakat stock rom ve kernelde bildirim gelmeme wifi yavaşlama gibi sorunlar oluyor en azından şu kerneli yenileseler çok iyi olcktı.

evet aslında kernel ile ilgili, sonradan düzenleyecektim mesajı ancak..
    ben matr1x kernel kullanıyorum, kesinlikle faux123'ün ve franco'nun kernellerinden çok daha iyi ve stabil..

Hocam francoda hafif böyle takılmalar oluyor stock kernele göre matr1x denemedim hiç motley ve franco denedim motley kerneldede aynı şekilde bildirim gelmeme sorunu oluyordu francoda bildirimde sorun yoktu ama dediğim gibi orjinal kernel gibi ekran kaygan değildi geçişler filan o yüzden yine stock rom ve kernele döndüm ama matr1x te bu sıkıntılar yoksa onu deniyim birde şarj olarak nasıl orjinal kernele göre?

• doğrusunu söylemek gerekirse stok kerneli çok az kullandım oyüzden bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim, batarya süresi faux123 ve franco'ya göre daha iyi ve gpu'su 487.5 mhz'e overclocklu -tabiiki istendiği taktirde standart frekansa dönülebiliyor- zaten matr1x kernel'in konusuna girince oc'lu veya oc'suz kernel linkleri var, oyunlarda daha çok akıcılık için oc versiyonunu öneririm, ayrıca her ihtimale karşı thermald.conf'u silmenizi de öneriyorum
    ayrıca açılışta bir 10 saniye kadar telefon afallıyor sonra gayet akıcı oluyor
    hatta bir ara şöyle bir karşılaştırma da yapmıştım, ikisininde gpu hızı 487mhz, gördüldüğü gibi oc'lu nexus 4, galaxy s4 ve htc one'ın değerlerini solluyor...
     ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü008 -- 15 Nisan 2013; 15:41:08 >

• Beyler şimdiye kadar onlarca telefon aldım, şöyle bir hesapladım al-sat'dan 1500-2000TL arası para kaybetmişim şimdi elimde 1000-1100TL param var nexus 4 mü alsam yoksa 400-500TL ekleyip optms g mi alsam bilemiyorum...bir yandan bir telefona 1500-1700TL verilmez diyorum bir yandan bekle optms g al diyorum ....şimdi size sorum bu 2 telefon arasında 500TL'ye deyecek fark var mı ?
  • Hayir yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler şimdiye kadar onlarca telefon aldım, şöyle bir hesapladım al-sat'dan 1500-2000TL arası para kaybetmişim şimdi elimde 1000-1100TL param var nexus 4 mü alsam yoksa 400-500TL ekleyip optms g mi alsam bilemiyorum...bir yandan bir telefona 1500-1700TL verilmez diyorum bir yandan bekle optms g al diyorum ....şimdi size sorum bu 2 telefon arasında 500TL'ye deyecek fark var mı ?

Kesinlikle o fark degmez.Nexus 4 daha akici bir telefon.Lg guncelleme vermiyor ,bir de gecen gordum telefonu incelerken uygulamalar kapaniyor vs.Nexus 4 alin rahat rahat kullanin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler şimdiye kadar onlarca telefon aldım, şöyle bir hesapladım al-sat'dan 1500-2000TL arası para kaybetmişim şimdi elimde 1000-1100TL param var nexus 4 mü alsam yoksa 400-500TL ekleyip optms g mi alsam bilemiyorum...bir yandan bir telefona 1500-1700TL verilmez diyorum bir yandan bekle optms g al diyorum ....şimdi size sorum bu 2 telefon arasında 500TL'ye deyecek fark var mı ?

Kesinlikle o fark degmez.Nexus 4 daha akici bir telefon.Lg guncelleme vermiyor ,bir de gecen gordum telefonu incelerken uygulamalar kapaniyor vs.Nexus 4 alin rahat rahat kullanin.

Valla bende öyle düşünüyorum en azından 1 - 1.5 sene kullanırım...o zaman 1000TL'ye kadar TR garantili bulmak kaldı...teşekkür ederim...

• Aynen matr1x v8.5 da harika sonuçlar veriyor. biraz voltaj değerleriyle hafif oynayınca bataryayı resmen kokluyor =)

@Hüsnü008
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

Aynen matr1x v8.5 da harika sonuçlar veriyor. biraz voltaj değerleriyle hafif oynayınca bataryayı resmen kokluyor =)

@Hüsnü008

matr1x cfs yimi indireceğiz. Stock rom için kullanabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackmagicman

quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

Aynen matr1x v8.5 da harika sonuçlar veriyor. biraz voltaj değerleriyle hafif oynayınca bataryayı resmen kokluyor =)

@Hüsnü008

matr1x cfs yimi indireceğiz. Stock rom için kullanabilirmiyiz.

ben stok romda kullanıyorum, cfs kurabilirsiniz.
  • İndirdim kurdum inşallah iyidir. Franco 120
    Kullanıyordum

• Beyler Android 5 ile ilgili hiç bir haber yada sızıntı yok mu Zaten yeterince hızlı, hızı aynı kalıp, bataryayı daha verimli kullanan bir sistem olsa yeter de artar
  • Xenon HD romunda Türkçe seçeneği var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Beyler Android 5 ile ilgili hiç bir haber yada sızıntı yok mu Zaten yeterince hızlı, hızı aynı kalıp, bataryayı daha verimli kullanan bir sistem olsa yeter de artar

Batarya konusu belirsiz cunku android 4 cok tuketmiyor nexus 4 cok tuketiyor android 5 i beklemeye gerek yok bu versiyonda cozulebilirdi ama cozmedi yada cozemedi google.
    android 5 le ilgili belli birsey yok ama ilk beklenen ram yonetimine odaklanmasi o da 1gb belleklilere yariycak ama tabi bizede yarar 2gb in hakkini veremiyor suan

• Telefon şarj da iken teli kullanırsam sıkıntı olurmu batarya için şişme fln gibisinden..

• stock rom üzerine matr1x kernel kullanıyorum ancak kernelde ekrandaki siyah derecesini düzeltmek istenirken ekran renkleri karartılmış(gamma leveliyle oynanmış oluyor sanırım) bunun dışında her şey güzel test sonuçları -franco r121 e göre- vs.. Bu da Geekbench 2 de aldığım skor;

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

• Franco M1 kernel kullaniyorum ben, underclock yaptim 1300mhz'e, pil omru gayet iyi, matr1x 8 de kullanmistim ama kamera uygulamasi çöktüğü ve telefon durduk yere reset attigi için francoyu kurdum, m1'de ne takilma ne de bataryayi emme soz konusu. Faux123 de gayet guzel fakat bataryayı emiyor her ne kadar kernel ayarlariyla oynansa da.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

Telefon şarj da iken teli kullanırsam sıkıntı olurmu batarya için şişme fln gibisinden..

olur çok fazla ısınma sonucu problem çıkarabilir yanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Beyler Android 5 ile ilgili hiç bir haber yada sızıntı yok mu Zaten yeterince hızlı, hızı aynı kalıp, bataryayı daha verimli kullanan bir sistem olsa yeter de artar

Batarya konusu belirsiz cunku android 4 cok tuketmiyor nexus 4 cok tuketiyor android 5 i beklemeye gerek yok bu versiyonda cozulebilirdi ama cozmedi yada cozemedi google.
    android 5 le ilgili belli birsey yok ama ilk beklenen ram yonetimine odaklanmasi o da 1gb belleklilere yariycak ama tabi bizede yarar 2gb in hakkini veremiyor suan

Anlamıyorumki neden saf kan, gereksiz arayüz ve programlardan arındırılmış Android daha fazla şarj tüketir

Bir aracın tıka basa dolu haldeyken, sadece sürücülü haline göre daha az benzin yakması gibi birşey bu

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.