Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nexus 4 ü güvenli modda nasıl açabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

nexus 4 ü güvenli modda nasıl açabiliriz?

telefonu kapatın, açın, başlangıç animasyonunu gördüğünüzde ses kısma butonunu basılı tutun, açıldığında sol altta güvenli mod yazar. dikkat; google yazısı gelince değil başlangıç logosu gelince basacaksınız
    stok romda sanırım renkli x idi, tam hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü008 -- 16 Nisan 2013; 11:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

nexus 4 ü güvenli modda nasıl açabiliriz?

telefonu kapatın, açın, başlangıç animasyonunu gördüğünüzde ses kısma butonunu basılı tutun, açıldığında sol altta güvenli mod yazar. dikkat; google yazısı gelince değil başlangıç logosu gelince basacaksınız
    stok romda sanırım renkli x idi, tam hatırlamıyorum

teşekkürler
  • Güvenli mod ile ne yapmak istiyorsunuz.
    Güvenli mod a girince ekrandaki wiget larınız kayıp oluyor.
    Sonrasında tekrar eklemeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkuk

Güvenli mod ile ne yapmak istiyorsunuz.
    Güvenli mod a girince ekrandaki wiget larınız kayıp oluyor.
    Sonrasında tekrar eklemeniz gerekiyor.

Soyle bir durum var telefonu restart ettiginizde bile bazi uygulamalari sonlandirmiyor. Guvenli mod androide standart htc sensation cihaz sapitmaya basladi restart etme ise yaramadi guvenli modda acip tekrar restart edince kendine geldi sonraki asama hangi uygulama buna sebep verdi. Ben nexus4 kullanicsiyim:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer benim bir sorum olacak,
    telefonuma restart atınca bataryam %2-3 azalıyor, bu sorunu başka yaşayan var mı? %70 üstünde genelde %1 kaybediyorum ancak, %40 ve altında restart attığımda %2-3 kaybediyorum
    resimde görüyorsunuz bir sefer %10dan fazla kaybetmişim... pilde mi bir sorun var yoksa ölçen sensörde mi acaba?
  • bugün gondolbaşı adlı siteden siparişi verdim. Forumdaki 2. El ler 1100 isteyince 0 ı 1200e aldımgelince izlenimleri paylaşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2 haftalık nexus 4 ümü 900 e satıyorum.
    ilgilenen olursa pm
  • quote:

bu sefer benim bir sorum olacak,
    telefonuma restart atınca bataryam %2-3 azalıyor, bu sorunu başka yaşayan var mı? %70 üstünde genelde %1 kaybediyorum ancak, %40 ve altında restart attığımda %2-3 kaybediyorum
    resimde görüyorsunuz bir sefer %10dan fazla kaybetmişim... pilde mi bir sorun var yoksa ölçen sensörde mi acaba?

Şöyle bir yorumda bulunabilirim.

Kapatıp açarken daha fazla enerji harcıyor olabilir. Kapanırken telefon titreşim yapıyor, özellikle bu titreşim %1 düşürüyor olabilir.
    Telefon şarjı %30-%40'a düşünce şarjı hızlı bitiyor bu durum li-iyon pil yapısından olsa gerek.

Ben bunlara bağlıyorum ama kesin nedeni nedir bilemiyorum.

• arkadaslar daha onceki telefonumda verılen ıgo navigasyon programını nasıl kurabılırım buna hangı klasörlere atıcaz bu arada önceki telefonum s2 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliry52

arkadaslar daha onceki telefonumda verılen ıgo navigasyon programını nasıl kurabılırım buna hangı klasörlere atıcaz bu arada önceki telefonum s2 idi.

apk uzantılı bir dosyası varsa; apk uzantılı dosyayı telefonun hafızasına atın. Telefondan girip açmaya çalışınca kuracaktır.
    Android sisteminde klasör dosya yapısı markaya göre değişmiyor (linux sistemi), s2 de hangi klasöre atıyorsanız bunda da dosyaları aynı klasöre atabilirsiniz.
  • quote:

arkadaslar daha onceki telefonumda verılen ıgo navigasyon programını nasıl kurabılırım buna hangı klasörlere atıcaz bu arada önceki telefonum s2 idi.

Edit:benden önce cevap verilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 16 Nisan 2013; 14:16:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

quote:

Edit:benden önce cevap verilmiş...

uyelik falan ıstermıyor cunku hafıza kartında vardı sadece apk yı kurmustum otomatık calısmıstı bunda hafıza kartı olmadıgı için nereye kopyalanacak bilmiyorum
  • Genellikle Android/Data nın içine kopyalanır bu tür programlar usb yolu ile pc baglayınca direk önüne geliyor telefonun hafızası onun içine kopyalanıyor..
  • 3G Açıkken batarya süresi stocka göre daha iyi olan bir rom varmı ?

1-2 tane rom denedim hepsi bataryayı sömürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkuk

quote:

bu sefer benim bir sorum olacak,

Şöyle bir yorumda bulunabilirim.

Kapatıp açarken daha fazla enerji harcıyor olabilir. Kapanırken telefon titreşim yapıyor, özellikle bu titreşim %1 düşürüyor olabilir.
    Telefon şarjı %30-%40'a düşünce şarjı hızlı bitiyor bu durum li-iyon pil yapısından olsa gerek.

Ben bunlara bağlıyorum ama kesin nedeni nedir bilemiyorum.

Yok hocam, %2-3 harcamaz telefon restartla, hele titreşim %1 harcamaz. xda'da falan da var bu sslerden, bende de oluyor, bug olduğunu söylemişlerdi sanırım, cihaz şarjı tam ölçemiyor, kapanıp açıldıktan sonra gerçek değerine gelince fark ortaya çıkıyor, ya da kapatıp açınca pil istatistikleri kafayı yiyor, birden düşmüş gibi gösteriyor.

• Snapdragon™ BatteryGuru (Beta):

evet arkadşlar çok iyi bir uygulama 2-3 gün teli kullanımınızda sizin kullanım şeklinize göre pil durumunu ayarlıyor yeni bir uygulama ve mükemmel çalışıyor bende..

2x Battery

3g manager

play.google.com
    3g manager - Android Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/search?q=3g+manager&c=apps

ben şuan hepsini kullanıyorum ilk deneyimlerim oldukça iyi denemenizi tavsiye ederim..

• quote:

Snapdragon™ BatteryGuru (Beta):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app

evet arkadşlar çok iyi bir uygulama 2-3 gün teli kullanımınızda sizin kullanım şeklinize göre pil durumunu ayarlıyor yeni bir uygulama ve mükemmel çalışıyor bende..

2x Battery

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.aDataOnOff&feature=search_result

3g manager

ben şuan hepsini kullanıyorum ilk deneyimlerim oldukça iyi denemenizi tavsiye ederim..

Hocam SnapdragonGuru ve 2x Battery'i kurdum ancak böyle bırakacak mıyız? Yani en yüksek verim için programların içinden yapmamız gereken ayarlar var mıdır önerdiğiniz?

• Custom rom yükleyince örneğin paranoid android sistemde kasma yapar mı pil kullanımını arttırır mı ?
    Kernel yükleyince kasma yapar mı ?
    en fazla 1 custom rom mu yükleniyor tam açıkayabilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Snapdragon™ BatteryGuru (Beta):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app

2x Battery

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.aDataOnOff&feature=search_result

3g manager

Hocam SnapdragonGuru ve 2x Battery'i kurdum ancak böyle bırakacak mıyız? Yani en yüksek verim için programların içinden yapmamız gereken ayarlar var mıdır önerdiğiniz?

Evet bende kurdum ama ne yapmak lazım snapdragon programın ayar falan yapmam lazımmı?

• 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.