Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bazen pilin performansina bakmak için kullanim seklime göre pil ne kadar sürede yüzde kaç düşmüş ona bakiyorum. Mesela wifi kullanimim (2g sebeke acik) yüzde 10 lük düşme 45-50 dk sürede oluyor bunu gece yatakta ekran isigi yüzde iken yapiyorum fakat ilginç olan otomatikte de denesem ayni degerleri aliyorum.

Bunun gibi pilin durumuna bakan arkadaslar varsa yazabilir mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 14 Nisan 2013; 18:54:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

xenon hd 8.0

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2092402

Dostum denedin mi acaba ?

Denedim sıkıntı yok şimdilik.

• Arkadaslar rehberde kayitli kisi numaralari 000-000-00000 seklinde numaralar halinde cikiyor. Normal olarak yani 0212-000-00-00 seklinde tek tek duzenleyip vcard olarak kopyaladim. Sonra vcard i iceri aktardim ama gene bozuldu format. Baska bir dialer yuklemeden bunu cozemiyormuyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: ee_ep

Arkadaslar uzun yillar iphone kullandiktan sonra nexus'a gectim.
    Kucuk bir sorum olcak;
    Telefona mesaj geldiginde yada whatsapp'tan ileti geldiginde ekran isiginin yanmasini istiyorum. Acaba mumkunmudur? Iphone'larda boyle ve kucuk biseymis gibi gorunuyor belki ama fena alismisim. Her zaman tus kilidini acmak zorunda kaliyorum.

Ayarlar / Ekran / Bildirim ışığı yanıp söndür

Bende kırmızı yanıp sönüyor

Kırmızı nasıl yaptınız? Bu LED bildirim ışığı farklı renkleri destekliyorsa insan ayarlara niye koymaz!

Bazi custom romlarda var hocam, uygulamayla degistirebilirsiniz stock'taysaniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: ee_ep

Arkadaslar uzun yillar iphone kullandiktan sonra nexus'a gectim.
    Kucuk bir sorum olcak;
    Telefona mesaj geldiginde yada whatsapp'tan ileti geldiginde ekran isiginin yanmasini istiyorum. Acaba mumkunmudur? Iphone'larda boyle ve kucuk biseymis gibi gorunuyor belki ama fena alismisim. Her zaman tus kilidini acmak zorunda kaliyorum.

Ayarlar / Ekran / Bildirim ışığı yanıp söndür

Bende kırmızı yanıp sönüyor

Kırmızı nasıl yaptınız? Bu LED bildirim ışığı farklı renkleri destekliyorsa insan ayarlara niye koymaz!

Bu uygulamayı yükleyerek renkleri kendi isteğinize göre düzenleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07
    İOS'ta kullandığın uygulamayı aynı ad ile Google Play'de aratabilirsin. Ayrıca ''Borsa, Finans, Piyasa, Borsa Takip vb'' kelimelerle de aratabilirsin. Bunun dışında Google'da ''En iyi Android borsa takip uygulamaları'' şeklinde de aratabilirsin. Senin iletinden sonra ben yaklaşık 10 dk kadar araştırdım ama dişe dokunur bir şey bulamadım. Çoğunlukla olumsuz yorumlar ve hatta borsa için Android'in tercih edilmemesi şeklinde yorumlar gördüm. Eğer çevrende deneyebileceğin bir Android telefon yoksa bulduğun uygulamaların linklerini buraya yazarsan senin için ben deneyip sonuçları paylaşabilirim. Elimin altında IPhone 5 de var ve kullandığın İOS uygulamasını da yazarsan karşılaştırmayı daha sağlıklı yapabilirim. Açıkçası 1200 tl verip de uygulama sıkıntısı nedeniyle pişman olmanı istemem. Ha şu da olur, eğer 1-2 ay sabredersen belki bir ''Borsa Takip'' uygulaması da ben yapabilirim. :)

quote:

Orijinalden alıntı: fbg0

kendim döviz takibi içinpiyasa kullanıyorum fakat borsa yönü biraz kısıtlı sanırım. bunu buldum sizin için, kullanıcı yorumları falan güzel.

VOB da işlem yapıyorum. Pek haber ve hisse takip etmem. Bunlar yerine yurtdışı ve vobu canlı takip ettiğim ve benim için en önemli uygulama olan Metatrader 4 ün performansı önemli.

Sık kullandığım diğer uygulamalar ise ;

İşCep

Foreks Mobile

Matriks Mobile

Ing Mobile

Genellikle Metastock kullanıyorum ama onun uygulaması yok galiba. Matriks ve Metatrader kullanmışlığımda var.

Şuan için telefondan teknik analiz pek yapılamıyor galiba ama ileride uygulamaların gelişmesiyle birlikte bu da mümkün olduğunda telefonumun bunu bana sağlayabilmesini isterim. Androide geçmemdeki en temel sebep ise kapalı kutu olmayışı. Yani bu durum gerçekleşirse iosun dışarıya kapalı hali buna müsade etmeyebilir ama android buna müsade edebilir.

Java C++ Html5 gibi konularda eksik olmamalı ki ileride yaşanacak gelişmelerde sıkıntı yaşanmasın.

Bunlarla ilgili yorum ve değerlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Ayrıca önereceğiniz uygulamalar ve fikirler varsa onlarıda belirtin lütfen.

Yardımcı olabilirmisiniz?

• Arkadaslar soyle ilginc bir sey yasadim ne anlama geldigini bilen varmi? Ayarlar telefon bilgisi derleme numarasini can sıkıntisindan ust uste dokundum gelistirici olmaya iki adim kaldi bir adim kaldi siz artik gelistiricisiniz dedi makina. Simdi dokunuyorun derleme numarasina siz gelistiricisiniz stock rom kullaniyorum acaba telefonu root mu etti bilgisi olan varmi konu ile ilgili... Cevaplar icin simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

Arkadaslar soyle ilginc bir sey yasadim ne anlama geldigini bilen varmi? Ayarlar telefon bilgisi derleme numarasini can sıkıntisindan ust uste dokundum gelistirici olmaya iki adim kaldi bir adim kaldi siz artik gelistiricisiniz dedi makina. Simdi dokunuyorun derleme numarasina siz gelistiricisiniz stock rom kullaniyorum acaba telefonu root mu etti bilgisi olan varmi konu ile ilgili... Cevaplar icin simdiden tesekkurler

Ayarlarda geliştirici seçenekleri açıldı cihaz hakkındanın hemen orada.Root olmadı yani.

• quote:

Arkadaslar soyle ilginc bir sey yasadim ne anlama geldigini bilen varmi? Ayarlar telefon bilgisi derleme numarasini can sıkıntisindan ust uste dokundum gelistirici olmaya iki adim kaldi bir adim kaldi siz artik gelistiricisiniz dedi makina. Simdi dokunuyorun derleme numarasina siz gelistiricisiniz stock rom kullaniyorum acaba telefonu root mu etti bilgisi olan varmi konu ile ilgili... Cevaplar icin simdiden tesekkurler

Hayir, root etmediniz.
    Gelistirici seceneklerinde pencere animasyonlari var. Onlar 1X te. Kapatirsaniz ekran gecislerinde biraz hizlanma oluyor.
    Madem actiniz bunu yapabilirsiniz

• quote:

root olmadı sadece geliştirici seçenekleri açıldı. biraz kurcalarsanız çözebilirsiniz, mesela usb debugging'i açıp adb kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

quote:

root olmadı sadece geliştirici seçenekleri açıldı. biraz kurcalarsanız çözebilirsiniz, mesela usb debugging'i açıp adb kullanabilirsiniz

Tesekkur ederim cevaplar icin:)

• Arkadaşlar ekran kapalıyken bildirim gelmiyor genelde şu sıralar, özellikle Whatsapp'ta çok sıkıntı oluyor benim için, iletişimimi engelliyor diyebilirim. Bir çözümü var mı bunun? Can sıkıcı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Arkadaşlar ekran kapalıyken bildirim gelmiyor genelde şu sıralar, özellikle Whatsapp'ta çok sıkıntı oluyor benim için, iletişimimi engelliyor diyebilirim. Bir çözümü var mı bunun? Can sıkıcı bir durum.

hocam wifi kullanıyorsanız bazı kullanıcılarda işe yarayan çözümlerden biri "kablosuz optimizasyon"daki tiki kaldırmak, yada (tercihen) paranoidandroid gibi romlar atabilirsiniz, onlarda bu sorun çözülmüş oluyor bu sorun artık %99 sadece stok romlarda kaldı diyebilirim, bütün custom romlarda fix'i var..
  • wifi ye bağlanmak istediğimde kimlik doğrulama sorunu yaşıyordum aslında nexus 4 ile ilgili değil tam olarak motorola atrix cihazda da denedim aynı kimlik doğrulama sorunu deyip bağlanmıyordu. Modemi sıfırladım şifreleme seçeneği wpa2 ydi wep i seçip şifre verdim cihazlar bağlandı . android sürümleri nexusus 4.2.2 stock rom atrixde 2.3.. sanırım android sistemi ile alakalı. Bu sorunu yaşayan oldumu modem ile alakalı bir sorun sanırım
  • quote:

wifi ye bağlanmak istediğimde kimlik doğrulama sorunu yaşıyordum aslında nexus 4 ile ilgili değil tam olarak motorola atrix cihazda da denedim aynı kimlik doğrulama sorunu deyip bağlanmıyordu. Modemi sıfırladım şifreleme seçeneği wpa2 ydi wep i seçip şifre verdim cihazlar bağlandı . android sürümleri nexusus 4.2.2 stock rom atrixde 2.3.. sanırım android sistemi ile alakalı. Bu sorunu yaşayan oldumu modem ile alakalı bir sorun sanırım

Bende modem wpa2 şifreleme ile kullanıyorum, bir sorun yok.
    Modeminizle alakalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkuk

quote:

wifi ye bağlanmak istediğimde kimlik doğrulama sorunu yaşıyordum aslında nexus 4 ile ilgili değil tam olarak motorola atrix cihazda da denedim aynı kimlik doğrulama sorunu deyip bağlanmıyordu. Modemi sıfırladım şifreleme seçeneği wpa2 ydi wep i seçip şifre verdim cihazlar bağlandı . android sürümleri nexusus 4.2.2 stock rom atrixde 2.3.. sanırım android sistemi ile alakalı. Bu sorunu yaşayan oldumu modem ile alakalı bir sorun sanırım

Bende modem wpa2 şifreleme ile kullanıyorum, bir sorun yok.
    Modeminizle alakalı olabilir.

Evet modem ile alakalı sanırım web e çekince gördü. Bende evde ve işte wpa2 ile sorunsuz kullanıyorum aynı sorunu yaşayan olursa çözüm anlamında bilgi mahiyetinde paylaştım.

• selam
    1 ay önce nexus 4 aldım fakat pil gerçekten çok hızlı bitiyor. sanırım sorun benim telefonumda biraz daha fazla. gece %100 dolana kadar şarj ediyorum, sabah uyandığımda şarj %90-92 civarında oluyor. wifi, edge, facebook açık.
    uygulamarın pil kullanım oranlarını kontrol ettiğimde "Android İS" en çok pil harcayan uygulamalardan (EN AZ %15) biri olarak görünüyor.
    android e uzak olduğum için neleri kontrol etmem gerektiğini bilmiyorum.
  • sizn telefonda bi sorun yok hocam
  • mobil veri kapalı, kablosuz açık ve senkronizasyon otomatikteyken 5 saati geçen bir ekran kullanımı aldım
     ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Arkadaşlar ekran kapalıyken bildirim gelmiyor genelde şu sıralar, özellikle Whatsapp'ta çok sıkıntı oluyor benim için, iletişimimi engelliyor diyebilirim. Bir çözümü var mı bunun? Can sıkıcı bir durum.

hocam wifi kullanıyorsanız bazı kullanıcılarda işe yarayan çözümlerden biri "kablosuz optimizasyon"daki tiki kaldırmak, yada (tercihen) paranoidandroid gibi romlar atabilirsiniz, onlarda bu sorun çözülmüş oluyor bu sorun artık %99 sadece stok romlarda kaldı diyebilirim, bütün custom romlarda fix'i var..

Bu bence kernelden kaynaklanan bir sıkıntı ben franco kernel atınca stock roma düzeliyor sorun , fakat stock rom ve kernelde bildirim gelmeme wifi yavaşlama gibi sorunlar oluyor en azından şu kerneli yenileseler çok iyi olcktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt01 -- 15 Nisan 2013; 14:52:23 >

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.