Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler daha önce çok sorulmuştur ama SII mü Nexus 4 mü ? 1200TL param var kafam çook karışık...

S2 yi geçtim s3 karşısında bile hatta xperia z karşısında bile nexus 4 çok daha performanslı bir telefon. Ayrıca kendine has şık tasarımı ve güncellemeleri her zaman için ilk olarak almasıda diğerlerinden ayıran ve öne çıkaran özellikleri.
    S3 ten işlemci olarak %20 daha performanslı, grafik performansında 2 kata yakın farkı var. S3 te 1gb ram varken nexus 4 te tam iki katı 2gb ram var. Bu şartlarda Nexus 4 en doğru seçim olur.

Bende suan tercih etcek olsam s3 yerine nexus 4 tercih edebilirim ama sunlari yazmazsak objektiflikten cok uzaklasmis oluruz bence s3 e karsi ustun oldugu yonler cpu gpu( oyunlarda degil ama 2 kat hizlidir dogru) ram suan 2 kati fazla ilerde 1.5 kati olcak ama hala bol keseden var nexus 4 te s3 e karsi.guncellemeleri daha erken almasi. Ekran konusuda kisisel tercih amoledi begenende olur lcd yi de bence 2 side guzel 2 sini birlikte kullanan biri olarak ozel bir tercih nedenim olmaz aralarinda ekran konusu. S3 un artilarina gelirsek halen uygulama optimizasyonu cok daha iyi 50 milyon satmasinin etkisi var tabi. Otg destegi olmasi benim icin olmazsa olmaz( ah google niye koymazsinki nexus a) daha iyi ses chipi daha iyi kamerasi cikartilabilir pili ve pilin nerdeyse 2 kati daha iyi gitmesi. Bircok yazilimsal ozelligi olmasi ben cok fazla kullaniyorum nexus a gecince ariyorum ama hic kullanmayan olabilir buna arti demiyorum.bence onemsiz bir konu yine s3 un hoparloru cok daha iyi ama bence gereksiz ses versin yeter telefon hoparlorunden muzik dinliycek halimiz yok.hafiza karti destegi benim gibi 30gb muzik tasiyan biri icin nexus sadece 2. telefon olabilir unutmamak lazim.birde gorulmeyen yine olmazsa olmaz olmayan artilar var s3 wifi ve 3g cekim gucu daha iyi ama sorun yasatmiyor bana nexus ta en azindan evde kendi wifi i olan ve istanbulda yasayan 2 sinde de sorun yasamaz en azindan bende oyle ama s3 full cekerken nexus genelde yarida olabiliyor.

Boyle farklari var suan aklima gelen s3 genel olarak ustun bir telefon ama ustun oldugu konular herkesin ihtiyaci olmayabilir o zaman ram ve guncelleme daha tercih edilebilir kilar nexus u.s2 ye girmiyorum bile ikisininde rakibi degil.

Ek olarak s3 un 4.2 si cok yakinda geliyor ve cok koklu degisiklikler var samsung becerebilirse s3 un omru uzar beceremezse suankinden kotu olabilir. Nexus ta mayista android 5 alabilir ve o da nexusu ucurabilir bunlari cok yakinda gorucez zaten.

Nexusun uzun vadede en büyük handikapı depolama alanı. Gerek oyun, gerek müzik yönünden istediğimiz gibi kullanamamamız nexus büyük bir eksiklik.

• pil düzelmesi şartıyla tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Arkadaşlar bugün telefonu almadan önce incelemek üzere Teknosa'ya gittim. LG standında LG'nin bayan elemanları bekliyordu. Gözgöze geldik Nexus 4 bakıyorum dedim ''Yeni çıkan Optimus G modelimiz var ona bakmak istemez misiniz?'' dedi ben de ''Google ürünü olduğu için nexusla ilgileniyorum'' derken aynı zamanda elime aldım cihazı kurcalıyorum, arkada optimus g ile ilgili bilgiler veriyor koydum nexusu yerine teşekkür ederim derken elime optimus g kitapçıkları tutuşturdu siz yinede düşünün dedi giderayak. özetlersek talimat almış gibiler nexusa üvey evlat gibi davranıyorlar çok şaşırdım böyle yapmalarına açıkçası

Optimus G fena telefon değil. TeknoSeyir incelemsini izleyip karar verebilirsiniz.

Bu nasıl bir incelemedir yaw. Adam arayüz karşılaştırıyor. "Android arayüzü eskidi be ya, lg nin ki gıcır gıcır" nasıl bir karşılaştırma mantığıdır Biri bu arkadaşlara markette Launcher denen arayüzlerin olduğunu söylesin Allah için
    Çok duygusal analiz etmişler, mevzuyada biraz fransızlar sanki. tamam tasarım kişiye göre deişirde, hani tasarımı sevdin diye, bir cümle öncesinde ikiside donanım olarak birebir aynı deyipte "nexus 4 çabuk yaşlanmış yauww" denilir mi "İkisi de aynı donanım dayı biri genç kalıp diğeri niye yaşlansın?" diye sorarlar adama.

• söylediği doğruda launcher konusuna hiç girmemesi aralarındaki fiyat farkından heralde teknosalarda falanda optimus g yi satmaya çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 13 Nisan 2013; 18:14:37 >
  • Yanlışım varsa düzeltin, optimus g sonucta lg markasının bir telefonu ve dolayısıyla güncellemeleri LG den alacak. Yani samsung, htc vs. den bir farkı yok. Şahsen benim gibi bir çok kişide nexus 4 ü güncelleme problemi olmadıgı için almıştır yani bu konunun 2-2,5 yıl sonra bir daha konuşulması gerek
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün telefonu almadan önce incelemek üzere Teknosa'ya gittim. LG standında LG'nin bayan elemanları bekliyordu. Gözgöze geldik Nexus 4 bakıyorum dedim ''Yeni çıkan Optimus G modelimiz var ona bakmak istemez misiniz?'' dedi ben de ''Google ürünü olduğu için nexusla ilgileniyorum'' derken aynı zamanda elime aldım cihazı kurcalıyorum, arkada optimus g ile ilgili bilgiler veriyor koydum nexusu yerine teşekkür ederim derken elime optimus g kitapçıkları tutuşturdu siz yinede düşünün dedi giderayak. özetlersek talimat almış gibiler nexusa üvey evlat gibi davranıyorlar çok şaşırdım böyle yapmalarına açıkçası

Optimus G fena telefon değil. TeknoSeyir incelemsini izleyip karar verebilirsiniz.

Bu nasıl bir incelemedir yaw. Adam arayüz karşılaştırıyor. "Android arayüzü eskidi be ya, lg nin ki gıcır gıcır" nasıl bir karşılaştırma mantığıdır Biri bu arkadaşlara markette Launcher denen arayüzlerin olduğunu söylesin Allah için
    Çok duygusal analiz etmişler, mevzuyada biraz fransızlar sanki. tamam tasarım kişiye göre deişirde, hani tasarımı sevdin diye, bir cümle öncesinde ikiside donanım olarak birebir aynı deyipte "nexus 4 çabuk yaşlanmış yauww" denilir mi "İkisi de aynı donanım dayı biri genç kalıp diğeri niye yaşlansın?" diye sorarlar adama.

Mevzuya Fransız insanlar değiller. Launcherdan bahsetmemiş çünkü telefonu satıcıdan aldığın an neyse odur. O işe girersen custom romlar da var. Eskidi demesi arayüzden kaynaklanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mevzuya Fransız insanlar değiller. Launcherdan bahsetmemiş çünkü telefonu satıcıdan aldığın an neyse odur. O işe girersen custom romlar da var. Eskidi demesi arayüzden kaynaklanıyor.

İyide lg nin arayüzünü bulunmaz hint kumaşı moduna sokmuşlar. Çok daha güzel arayüzler zaten markette mevcut. Bahsedilen özelliklerde zaten 3. parti yazılımlar olarak markette var. LG ye çok özel şeyler deil yani. Ayrıca ne demek "nexus lara da güncelleme öyle çokta gelmiyor" Güncellemeden kasıt ne? güncelleme olsun diyemi güncelleme çıkacak nexus 'a? Ya da marka telefonlarda gördüğümüz hataya özel çıkan güncellemeler gibi google da nexus a özel güncelleme mi çıkaracak? böyle bir düşünce çok mantıksız olur, çünkü google major değişiklikleri bir android sürümü şeklinde çıkarır ve bunları genel olarak yayınlar, özel güncelleme çıkarmaz. Zaten çıkardığı güncellemeyi de aynı gün nexus lar alır.
    Yani mevzuya pek uzak insanlar, işin basit mantığını bile bilmediklerinin göstergesi benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

söylediği doğruda launcher konusuna hiç girmemesi aralarındaki fiyat farkından heralde teknosalarda falanda optimus g yi satmaya çalışıyorlar

İki telefon arasında çok açık net şu farklar var.

Optimus G 13 mp kamera, 32 gb dahili hafıza ve ekran harici kapasitif tuşlar, kişiye göre de köşeli hatları.
    Nexus 4 ün güncelleme üstünlüğü, kıvrımlı hatları, arka tarafında ışıltılı görünümü.

Bunun dışında iki telefonda birebir aynı. Yani bunun dışında yok arayüz daha akıcıydı, şurasında bu özelliği var falan mantıksız kaçıyor. Reklam yapma modundalar diyecem ama adamlar pek naif görünümlü, sanki konuyu pek bilmiyolar

• Arkadaslar yeni parti nexus4 bekleyenlere bir kotu haberim var. Bugün teknosaya sordum yeni parti gelecek mi ne zaman gelecek diye.
    Bana verilen cevap yeni parti Türkiyeye gelmeyecek.
    Ayrica LG servisine gittim arka kapagi acik nexus teshirdeydi kamera bölgesinin yan tarafina kulagimi dayayyip dinledim bariz bir cizirti vardi kapak olmadan daha net duyuluyor. O bölgede mekanik bir kisimda yok. Cizirdayan ne anlayamadim.

• XenonHd ve Aokp harici bir rom onerirmisiniz ?
    Suan stok rom ve montley kernelden memnunum ama can sikintisi degisiklik istiyorum.

• Bu arada telefon ekrani çiziliyor teshir ürününü inceledim epey bir çizilmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

http://mycolorscreen.com/2013/03/31/darkcity2/

@ ysf.taskin @Berat249 @darkuk

Hangi Launcher bu ben onu soruyorum?

• Birkac gundur nexus 4 hakkinda cok ciddi arastirmalar yapip bazi arkadaslardan fikir almistim fakat bu sabah ani bi kararla Note 2 aldim . Bana yardim eden herkese teşekkür ederim . Neye niyet neye kısmet :)

• Forumda hiç 303K sahibi olan var mı?
  • phandroid yüklemeyi düşünüyorum, tavsiye eder misiniz arkadaşlar?.. gerçi şu anda aokp yüklü ama, şeytan gıdıklıyor işte
  • telefon olaki dondu.ne yapmak gerekiyor.diğer telefonlarda bataryayı söküp takıyorduk.bunda ne yapacaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancetin_74

telefon olaki dondu.ne yapmak gerekiyor.diğer telefonlarda bataryayı söküp takıyorduk.bunda ne yapacaz :)

Güç düğmesine 20-30 sn basılı tut tel kendine res atıyo.
    Edit : Bende öyle yani değişeceğini sanmıyorum. Şuana kadar 1 kere takıldı. 4.1.2 kullanırken şuan 4.2.2 deyim hiç sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusac -- 13 Nisan 2013; 23:02:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkuk

Arkadaslar yeni parti nexus4 bekleyenlere bir kotu haberim var. Bugün teknosaya sordum yeni parti gelecek mi ne zaman gelecek diye.
    Ayrica LG servisine gittim arka kapagi acik nexus teshirdeydi kamera bölgesinin yan tarafina kulagimi dayayyip dinledim bariz bir cizirti vardi kapak olmadan daha net duyuluyor. O bölgede mekanik bir kisimda yok. Cizirdayan ne anlayamadim.

Yani parti gelmeyecek diyenlerle optimus g daha iyi bunu alın diyenler herhalde aynı kişiler

Ne demek gelmicek? Gelmeyip de ne olacak? Dünyada ki tüm 301-302 üretimleri Türkiye'de mi eritecekler?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkuk

Arkadaslar yeni parti nexus4 bekleyenlere bir kotu haberim var. Bugün teknosaya sordum yeni parti gelecek mi ne zaman gelecek diye.

lg servisine sormadiniz mi bu cizirti ne diye?

• Cihazda tek root yöntemi mi var? Custom ROM'dan stock ROM'a nasıl döneriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 13 Nisan 2013; 23:34:13 >
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.