Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kiwi21

sonunda bitti ekran kişiselleştirmem :)

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

Hocam güzel olmuş, nasıl yapılıyor bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

6 aylık bir bekleyişin ardından nihayet Nexus 4'üme kavuştum

Öncelikle hayırlı olsun.
    Yorumlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 12 Nisan 2013; 20:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

6 aylık bir bekleyişin ardından nihayet Nexus 4'üme kavuştum

Öncelikle hayırlı olsun.
    Yorumlarını bekliyorum

Öncelikle ürün 301k olanı. Kameradan ses geliyor sallayınca. Ahizeden dikkatimi çeken bir cızırtı gelmedi. Wifi sorunu yok. Biraz şans işi sanırım bunlar.

Sorunlar varsa kullandıkça göreceğiz ama şu ana kadar gayet olumlu izlenimler bırakan bir cihaz Neticede bu fiyat aralığındaki telefonlar belli ve bence en iyisi bu. Zaten hızından bahsetmeyeceğim bile defalarca bahsedildi. Tasarım olarak ilk başta elime kaba gibi geldi ama bunun en büyük, hatta tek büyük sebebi 3.5 sene 3inçlik samsung star kullanmış olmam Eğer aklınızı çelen başka bir model varsa söyleyin, karşılaştıralım. Ben de Nexus 4 almadan önceki en büyük korkum wifi sorunu olmasıydı ama bir sıkıntı çıkmadı. Sonuç olarak iyiki almışım diyor muyum? Kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

Nexus 4 almadan önce sürekli güncel kalacak ve yazılım desteği konusunda sıkıntı olmayacak diye aldım.

malesef google beni hayal kırıklığına uğrattı cihazı aldığımdan beri wifi sıkıntısı var ve bildiğim kadarı ile bir tek bende değil türkiye ve yurt dışında da bu sıkıntıyı yaşayan çok kişi var.

Google bunları görüyor ve illaki duyuyor olmasına rağmen yazılımsal veya donanımsal diye bir açıklama yapmadı. Zamanın da İ4 ü sol el ile tutmayın diye apple a herkes gülmüştü ama adamlar en azından sorunu kabul edip bir çözüm önerisi sunmuştu.

Google ise susmayı tercih ediyor bizler ise belki düzelir umudu ile Android 5 i bekliyoruz. Benim kanaatim ise bu durum donanımsal büyük ihtimal ile yazılımsal olsa idi herkeste olurdu diye düşünüyorum.

Wifi deki bu durum ise büyük ihtimal ile batarya performansını da etkiliyor, sonuçta cihaz sürekli wifi ye bağlanmak için bir enerji harcıyor. Bugün modem ile aramda 2 metre mesafe olmasına rağmen mozila firefox güncellemesini tam 10 dakikada yaptı cihazım.

Diğer markalar sorunlar için arada yama güncellemeler yapar iken biz daha ne kadar bekleyeceğiz çok merak ediyorum. Şimdi burda bu kadar yazacağına garantiye yolla değişim iste diyenlerde çıkacaktır ama 1 aylık cihazı yollamak içimden gelmiyor ve Android 5 çıkana kadar bekleyeceğim olmaz ise servis yolu gözüküyor.

Aslında ne dendiyse o, sürekli güncel(en güncel), yazılım desteği konusunda da sıkıntısı yok, 3 ayda bir güncelleme alan başka bir telefon yok..

Google Gruplar içersinde bug bildirimi vs. yapılabiliyor, ve dediğiniz gibi illaki duyuyor. Fakat şu var ki, Google sadece N4'teki (hatta bazı N4'lerdeki) bug vs. için hemen yeni sürüm çıkartmıyor, belli bi süre bekliyor, hem sorunların toplanması için, hem de bi yenilikle birlikte yeni sürüm çıkartmak için.

Wifi'daki sorun da genel bi sorun değil, şayet bende yok, hiç bi sorun yok;

Şu an dizüstü bilgisayarla aynı çekiyor, yaklaşık 15-20 metre mesafe ve 1 duvar var arada.

Yani sorun genel değil, hatta belki modemden kaynaklanıyor, ya da belli cihazlara özel.

Bir de Firefox'un güncellemesini 10dk'da yapması illa wifi çekim sorunundan değil bazen Google Play'in yavaşlamasından kaynaklanıyor, yaşadım ben de.

Biraz komplo teorisi falan gibi olacak ama -biri daha dillendirmişti forumda- Google, LG optimus G'yi satsın falan diye de böyle yapıyor olabilir, çünkü benchmarklarda(ki güvenmem kendilerine ama) vanilla android'i aynı donanımla geçebilmek yürek ister, bir de yazılım LG'ninse..

Android 5 mi olur ne olur bilemem ama 15 Mayısta sorunların (yazılımsal olanların) giderilmesi gerek (batarya süresi dahil), giderilmeyedebilir. O yüzden bence cihazı garantiye yollayın, 1 aylıksa 1 aylık hocam, gerçi güncellemeye 1 ay kalmış şurada, belki sorunlar giderilecek falan diye düşünüyor insan, bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Arkadaşlar bugün telefonu almadan önce incelemek üzere Teknosa'ya gittim. LG standında LG'nin bayan elemanları bekliyordu. Gözgöze geldik Nexus 4 bakıyorum dedim ''Yeni çıkan Optimus G modelimiz var ona bakmak istemez misiniz?'' dedi ben de ''Google ürünü olduğu için nexusla ilgileniyorum'' derken aynı zamanda elime aldım cihazı kurcalıyorum, arkada optimus g ile ilgili bilgiler veriyor koydum nexusu yerine teşekkür ederim derken elime optimus g kitapçıkları tutuşturdu siz yinede düşünün dedi giderayak. özetlersek talimat almış gibiler nexusa üvey evlat gibi davranıyorlar çok şaşırdım böyle yapmalarına açıkçası

Optimus G fena telefon değil. TeknoSeyir incelemsini izleyip karar verebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Arkadaşlar bugün telefonu almadan önce incelemek üzere Teknosa'ya gittim. LG standında LG'nin bayan elemanları bekliyordu. Gözgöze geldik Nexus 4 bakıyorum dedim ''Yeni çıkan Optimus G modelimiz var ona bakmak istemez misiniz?'' dedi ben de ''Google ürünü olduğu için nexusla ilgileniyorum'' derken aynı zamanda elime aldım cihazı kurcalıyorum, arkada optimus g ile ilgili bilgiler veriyor koydum nexusu yerine teşekkür ederim derken elime optimus g kitapçıkları tutuşturdu siz yinede düşünün dedi giderayak. özetlersek talimat almış gibiler nexusa üvey evlat gibi davranıyorlar çok şaşırdım böyle yapmalarına açıkçası

Optimus G fena telefon değil. TeknoSeyir incelemsini izleyip karar verebilirsiniz.

hocam bende beğeniyorum fakat nexus 4 1250 lirayken optimus g 1800 lira gibi bir fiyatı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

hocam bende beğeniyorum fakat nexus 4 1250 lirayken optimus g 1800 lira gibi bir fiyatı var.

2012 yazında çıkan bir telefon için kesinlikle çok fazla 1800 lira,1300 civarında olması lazım Optimus G'nin. Aslında olması gereken; Nexus 4-16 GB 1000 TL ve Optimus G 1300 TL

• nexus 4 ile optimus g kıyaslanamaz arkadaşlar... optimus g'nin tek artısı arttırılabilir hafızası (o da bazı modellerde),otg desteklemesi, ve BAZI modellerinde 12mp kamerası... onun dışında nexus 4'ten farkı yok.. sonuçta aynı donanımı kullanıyorlar..
    hatta bakın xda'ya, optimus g'ye nexus 4 romları flashlanabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü008 -- 13 Nisan 2013; 0:00:21 >
  • bende kesinlikle ne wifi ne cızırtı nede başka bir burada yazılmış sorun var
    bence Türkiyeye gelen partide sıkıntı var, ben ilk partiden isviçreden alınma nexus4 var ve @muhamnetle beraber aldık, hiçbir sıkıntı yaşamadık
    bakalım neler olacak
  • Twitter da ve facebook da resimlerin geç gelmesi neyle ilgili? Wifi den baglaniyorum , wifinin yanindayim neredeyse ama öyle resim geç geliyor.

• 302K (teknosa) ve bende de bir sorun yok, şans işi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychedelicamel

302K (teknosa) ve bende de bir sorun yok, şans işi bence.

bende de 302k teknosa var, işlemci sesi ve kamera tıkırdaması var mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü008 -- 13 Nisan 2013; 1:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

quote:

Orijinalden alıntı: psychedelicamel

302K (teknosa) ve bende de bir sorun yok, şans işi bence.

bende de 302k teknosa var, işlemci sesi ve kamera tıkırdaması var mesela
    Bende işlemci sesi yok, fakat kameradan ses geliyor, sorun olarak algılamıyorum bunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

sonunda bitti ekran kişiselleştirmem :)

Bunu nasıl yaptınız?

• @kiwi21 resimdeki kişiselleştirmeyi nasıl yaptın ?
  • Buzz launcher ile sizde böyle ekranlar kullanabilirsiniz.Fakat program türkçe dilinde hata veriyor ingilizce diline alıp kullanmanız gerekli.
  • http://mycolorscreen.com/2013/03/31/darkcity2/

@ ysf.taskin @Berat249 @darkuk
  • Nasil ingilizce diline alırız. Ayarlar diyemeden prg kapaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: feryalderin

Nasil ingilizce diline alırız. Ayarlar diyemeden prg kapaniyor

Hangi program kapaniyor?

Ayarlar> Dil ve Klavye> Dil

• Merhaba arkadaşlar telefonumun şifresini unuttum. İnternete bağlı olmadığı için herhangi bir şekilde gmail hesabıyla da giriş yapamıyorum. Bu nedenle kapatıp recovery mode a almayı deniyorum. Yalnız o da olmuyor. Nedense ses kısma ve güç butonuyla recovery moda giriyorum daha sonra ekrana komut yok yazısı geliyor ve daha sonra telefon yeniden başlıyor ama herhangi bir değişiklik yok yine şifre istiyor. Eğer yardımı dokunabilecek bir arkadaş varsa yardım ederse çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.