Mrb. arkadaşlar Türk olduğumdan bi kez daha gurur duydum.şu Dünyada biz Türklerin önünü bi açsalar daha neler yaparız kim bilir.Yeryüzünde bir gün bu Dünyanın hakimi olacağımızdan eminim.şimdi bunlar nerden çıktı diyeceksiniz.artık oyunlarda adımızı yavaş ve emin adımlarla tanıtmaya başladık.artık sıra İnternete geldi.ve işte o da yapıldı.bende zaten arkadaştan öğrendim.valla hoşuma gitti.bence bunun gibi yerli tüm yapımları destekleyin ki bunun gibi yapımların önü açılsın.artık Türkleri tanımalarının vakti geldi.
bu yüzdende türklerden korkarlar anlayacağın ottoman
deneyelim bakalım nasıl bişey
Helal olsun be
iyi ya en azından bu özguugle dan daha iyi....
zapbo isimden kaybediyo GOOGLE daha karizma
ewt arkadaşlar benim en büyük hayalim öyle bir zaman gelecekki dünyadaki herkes yerli ürün kullanmak için birbirleriyle yarışacak.ama bu o kadar kolay olmayacak.çünkü yerli yapımlar o kadar kaliteli ve pahalı olacaklarki üst seviyedeki insanlar anca bu ürünleri kullanabilecek.diğer ithal dediğimiz ürünler ise bizim ürünlerin yanında 3.sınıf ürünler kalacak.işte bu ithal ürünleride düşük bütçesi olan insanlar kullanacak.yani bunların olması imkansız değil.ama tabiki bu başımıza gelen liderlerin büyük önder Atatürk gibi olması lazım.yoksa biz böyle gidersek yine ithal ürünlere para vermeye ve tabiki onlara bağımlı kalmaya devam edeceğiz.üzülerek söylüyorumki (parmaklarım klavyede şuuursuzca yazıyor) zamanında bütün dünyanın isminden bile korktuğu türkler ne hale geldi.Türklerin o şerefsizlerin (bu kelime onların yanında hafif kalıyor) uşağı haline geldiğini gördükçe içim kan ağlıyor.
Da bu başlığın burada durmasındaki tek amaç reklam olabilir gibime geliyor.
sana tek diyeceğim yazık...senin gibiler yüzünden anladım neden bu duruma geldiğimizi...çünkü hayatta en kolay şey birilerine karşı asılsız yere laf atmak...yani sende kolay yolu seçmissin...burda benim yapmak istediğim yerli tüm yapımların desteklenmesini sağlamak.ama senin yaptığın laf olsunda ne kadar boş olursa olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: burakerenn
Da bu başlığın burada durmasındaki tek amaç reklam olabilir gibime geliyor.
Valla bende burdaki reklam fobisini anlayabilmiş değilim.. referans sitelerin reklamını vermek öcümüdür anlamıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: borntobewild
hadi be neresi karizma..çevir türkçe ye "GÖZLÜKLER" ıyy berbat zapbo daha karizma
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
quote:
hadi be neresi karizma..çevir türkçe ye "GÖZLÜKLER" ıyy berbat zapbo daha karizma
Gözlükler mi?
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
quote:
quote:
Gözlükler mi?
google gözlük ya da gözlükler deil miydi yoksa yoksa d.t mü oldum
quote:
quote:
senin dediğin goggle
arkadaşlar ben her zaman türk ürünlerini ve çalışmalarını desteklemiştirim.ama bu site google'a rakip bile olamaz ne yazık ki
quote:
quote:
quote:
senin dediğin goggle
Google'ın Anlamı
Google, "googol" sözcüğünün üzerinde oynanılmasıyla ortaya çıkmıştır. Edward Kasner adındaki Amerikalı matematikçinin yeğeni Milton Sorotta tarafından üretilmiş olan "googol" sözcüğü 1 ve onun ardından 100 sıfırın gelmesiyle oluşan rakamı belirten matematiksel bir terimdir. Google'ın bu terimi kullanması, şirketin web'deki ve dünyadaki bilgi selini organize etme misyonunu yansıtır.
Açılmıyor site. Ayrıca reklam olması bir yana da bu topiğin yeri web magazin olabilir gibi.
helal olsun walla
google nere zapbo nere... abi nasil karsilastirdiniz ikisini anlamadim..