Şimdi Ara

Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
6
Favori
38.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huaweiye hiçbir şey olmaz. Tesislerinde kendi markası yerine başka markalara telefon üretip yoluna devam eder. Sonuçta iphone da çinde fason üretiliyor. Ayrıca huawei parayı telefonun kendisinden değil altyapıyı oluşturan parçaların üretiminden kazanıyor. Yani üretim ağı ve ürün gamı apple dan çok üstün. Bu gün çin hükümeti amerikanın ve şirketlerin kararına karşı yaptırımda bulunacağını açıkladı. Muhtemelen kendi ülkesinde apple ürünlerinin internete çıkışını altyapıdan kapatarak amerikayı can evinden vuracak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malum siteye baktım da yeni girilen çok sayıda satılık p30 ilanı var. Birazda acele davranıyor insanlar bir şekilde halledilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum bu Abd’nin yaptığını vatandaşından yüklemek olur farklı aksiyonlar yapabilir bekleyip görmek lazım ama ne yapsa kozların büyüğü Abd’de

• edit: huawei yi sağlam bitirdiler. google, intel, qualcomm, microsoft, arm, hisilicon...

5g yalan oldu. telefon nasıl üretir, içine ne işletim sistemi koyar muallak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enJr -- 23 Mayıs 2019; 18:3:5 >
  • jocabonita J kullanıcısına yanıt
    Normalde biz yazınca birşey değişmezde bu durumda google açılmayacak youtube kapanacak tarzı yazanlar çoğaldıkça malum sitede mantar gibi ilanlar çoğalıyor. Malum satıcı çoğalırsa fiyat aşağıya yönlenir. 200 tl az olsun elden çıksınlar ortaya çıkacak.
    Parası olan tel al satçılarına gün doğar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu duruma bile sevinenler var ya.Ne enteresan.. Sanarsın rakip şirket sahibi.

• Hiçbir ABD menşei yazılım kullanılmayacak. Whatsapp, facebook, instagram. Olay sadece Google servisleriyle sıkıntılı değil. Gmail, Youtube, Playstore ile bitmiyor kısacası. Bu saatten sonra Huawei = Çöp.

Ayrıca Çin'i savunan arkadaşlara da akıl fikir diliyorum. Çin, ABD'den beter bir ülke.
  • Huawei yi sadece telefon ureticisi sananlar icin kisa bir bilgi. su an apple olsun samsung olsun ne olursa olsun her telefonun kullandigi bir baz istasyonu var ve bunun cogunluk ureticisi ozellikle lte altyapisinda cinli firmalar. bu durumda apple kendi baz istasyonu uretmeye baslasa iyi olacak ya da amerikanin kendi teknolojisi olan uydu telefonlarina da yonelebilir.

• Huawei yi sadece telefon ureticisi sananlar icin kisa bir bilgi. su an apple olsun samsung olsun ne olursa olsun her telefonun kullandigi bir baz istasyonu var ve bunun cogunluk ureticisi ozellikle lte altyapisinda cinli firmalar. bu durumda apple kendi baz istasyonu uretmeye baslasa iyi olacak ya da amerikanin kendi teknolojisi olan uydu telefonlarina da yonelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enJr

edit: huawei yi sağlam bitirdiler. google, intel, qualcomm, microsoft, arm, hisilicon...

5g yalan oldu. telefon nasıl üretir, içine ne işletim sistemi koyar muallak.
    aynen kardeşim patlat bi p31 hemen
  • Karar 3 aylığına ertelendi
    Yeni Soluk
    Huawei'ye müjde: 3 ay daha Android kısıtlaması yok
    https://yenisoluk.com/huawei-ye-mujde-3-ay-daha-android-kisitlamasi-yok

Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti

• İstediği kadar yasaklasın atarsın bir custom rom devam edersin dandroide aynı kaynakları kullandığı sürece hiç bir cacık olmaz:)

• Abi bir insan bukadar nefret akabilir ya. Nefret ediyorum şöyle dünyayı ele geçirip sonra da ona buna ambargo koymasına müsaade eden sistemden. Allah topunun belasını versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiserslautern34 -- 21 Mayıs 2019; 8:1:26 >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Evet bende onu düşündüm birleştiricisi zaten Foxconn değilmi bütün cihazların. Madem öyle çinliler de bu faaliyetini durdurur. Dediğiniz gibi abd yara alır. Konuştuğumuz şeylere bak. Savaşa bakın ya hem gülünç hem hüzünlü.

• Kaiserslautern34 kullanıcısına yanıt
    İlla bir yerde yaptıracak. Çin olmazsa Tayvan olur dandik bir Asya ülkesi olur. O olmadı güney Kore de Samsung fabrikalari var. Orada yaptırır. Kendi ülkesinde yaptırmaz. Adam başı 2bin dolar vermektense adam başı 100-300dolar arası verir.

• scanh kullanıcısına yanıt
    Demek ki gerçekten casus. ABD iyi niyetli yaklaşıyor.

• Telefonum mate 20 lite hastayım bu tele degiştirmek istemem
    En fazla taş catlasın ucuz yollu bir samsung alır sosyal medya İcin kullanırım

• Ray Kurzweil kullanıcısına yanıt
    Bu durumda Huawei de alt yapı desteklerini çekerse pek çok telefon = çöp

Apple ve samsung kendi alt yapı hazırlıklarını yapsa iyi olur.

Bu durum karışık gibi görünsede birbirlerine muhtaç firmalar. Google Huawei e muhtaç, Huawei Google a muhtaç.

Sarı kafa sadece kendince önlem alabildiğini zannediyor. Kaldıki böyle bir çağda bu şekildeki kısıtlamalar en çok kendilerine zarar verecektir.
  • 90 günlük süre verilmiş huwai ye. Bir an önce diğer Çinli firmaların aralarında birleşip yeni bir oluşuma gitmeleri gerekiyor. Huwai gerçekten pazar da çok büyük bir ses ile geliyordu. Apple da Samsung da bunun farkında idi. Eğer Çinli firmalar birleşip yeni bir oluşuma gidebilir ise. O zaman Google düşünsün. Ama işin asıl sıkıntılı boyutu sadece store değil. YouTube ve Gmail için ne yapacaklar.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.