Şimdi Ara

Google hesabim ban yedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vpn açıkken google playe girdim ve sanırım hesabim artık ödeme kabul etmiyor .Yani şöyle ki google play den bir ürün satın almak istediğim zaman hata veriyor. Farklı ödeme yöntemleri denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum. Telefonda play store da ödeme yöntemlerine yeni yönetici hesabı ekleyip o hesapla ödeme yapmayı denedim o da aynı hatayı verdi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• google play e pcden gir, mail adresinle giriş yap, ödeme yöntemlerin hepsini kaldır, sonra telefondan da mail hesabını kaldır. 10 dakika telefonu kapat, tabi vpn sakın açma bu arada. sonra telefonu aç, mail hesabına giriş yap ama hiçbirşey indirme, pcden google play gir ödeme yöntemlerinden bi tane ekle, sonra telefonu tekrar kapat, biraz bekle aç, yine söylüyorum vpn açma sakın, telefondan google play gir uygulama almayı dene.

Aklıma bunlar geliyor.
  • Dediğinizi deneyeceğim umarım ise yarar çok sıkıntılı bir durum hayır para harcayamiyoruz böyle bişey olabilir mi ya

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Olmadı malesef hayır başka hesapla indirmeyi deniyorum kabul etmemesi çok saçma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    damakcatlatan neden ban yedi
    2 yıl önce açıldı
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    irc de surekli ban yiyorum
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.