|
Bildirim
Ben oneplus 5 kullanıyorum 2017 de çıktı bu cihaz araştırabilirsin hala kullanıyorum canavar gibi 1 kere pilini değiştirdim |
Telefonu çıktıktan 2 3 yıl sonra alanlar var kendide 3 yıl kullansa 4 5 yıl eder bide çekmeceye atıp 2 3 sene sonra kullananlar var
|
2017de aldığım galaxy s8i kendim 3 yıl kullandım sonra 2020de galaxy s10+ aldım ve s8i babama verdim o da 3 sene kullandı sonra ben s23 ultra alınca ona s10+ verdim s8i de klinikte 2023ten beri elden ele hala kullanıyoruz. Yani kesintisiz 8 senedir kullanılıyor batarya da dahil anahtar değmedi üzerine daha. Ve bu gidişle 2 sene daha kullanılır. Kaldı ki şimdiki çipset ve ekran teknolojisi çok daha iyi olduğu için daha rahat kullanılabileceğini düşünüyorum.
|
Mediatek in yükselişi birilerini baya korkutmuş :d
|
Huawei Mate 10 Pro hala kullanıyorum. Telefon resmen ilk günkü gibi çalışıyor. Bu arada sadece 2 defa batarya 1 defa alt hoparlörü değişti. Alt hoparlör benim hatamdan bozulmuştu. Bu cihazı komple bozulana kadar da kullanmaya devam edeceğim. Yani kimse 8 yıl telefon kullanmaz diyorsunuz ama 10 yıl bile kullanırım, kullanırlar. Misal Nokia 3310'u tam 10 yıl ben, 4 yıl dayım kullanmıştı.
Bu arada Huawei Mate 10 Pro için Launch Announced 2017, October Status Available. Released 2017, November Ayrıntılı bilgi için https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10_pro-8854.php |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 25 Şubat 2025; 09:00:20 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Ben oneplus 5 kullanıyorum 2017 de çıktı bu cihaz araştırabilirsin hala kullanıyorum canavar gibi 1 kere pilini değiştirdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 25 Şubat 2025; 14:37:34 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |