Arkadaşlar bilgisayarıma format atacağım,ancak Google Chrome-Sık Kullanılanlar'da pek çok faydalı olarak gördüğüm siteler var.Eskiden linkleri not defterine kopyalar,onu yedek alırdım ama şimdi hem çok fazla site var hemde yedek alındığını duydum.
Google Chrome'da sık kullanılanlar nasıl yedek alınır ve format sonrası nasıl geri yüklenir?
Cevabınıza şimdiden teşekkürler
1) CTRL+ Shift + O
2) Düzenle
3) Yer işaretlerini html dosyasına aktar
quote:
Orijinalden alıntı: Resident
1) CTRL+ Shift + O
2) Düzenle
3) Yer işaretlerini html dosyasına aktar
Format sonrası Chrome'u kurduğumda yine aynı yerden içe aktarma yapacağım değil mi?
Evet. Bu sefer "içe aktar" seçeneği ile yedek yüklenmiş olacak.
quote:
Çok teşekkürler.Büyük yardım ettiniz bana
Bu arada imzanız da çok farklı ve güzelmiş
quote:
bende çok teşekkür ederim süper yol gösterme için Teşekkürler !
chrome aktarma işlemini i.explorer yada firefox üzerinden yapıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz
chrome aktarma işlemini i.explorer yada firefox üzerinden yapıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz
Programın kurulumunu yaparken aktarma işlemini iptal edin.
çok teşekkürler
çok faydalı oldu teşekkür ederim
teşekkurler
Böyle doğru,net cevap için teşekkürler :)
teşekkürler kardeş.
Benim de işime yaradı bilgiler, teşekkürler arkadaşlar.
böyle birşeye gerek yok gmail hesabınızla giriş yapın herhangi bir chrome'da oturum açınca gelir hepsi
o da iyiymiş
harika cevap
Merhaba arkadaşlar,
Peki benim manuel olarak almam mümkün mü? Bilgisayarım çöktü. Dosyalarımı kurtardım. Chrome'un olduğu klasörü de yedekledim. Şimdi o klasörün içinden almam mümkün mü?
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default
Copy Bookmarks & Bookmarks.bak files and past after format
-----METHOD 2-----
Chromun sağ üstteki düğmesi - Yer İşaretleri - Yer imi Yöneticisi - Düzenlenin yanındaki ok - Yer işaretlerini Html dosyasına aktar diyerek yedek almış da olursun
Sonra aynı şekilde yer işaretlerini html dosyasından içe aktar diyerek tekrar yerine koyarsın