Chrome ekranındayken direkt Ctrl+Shift+O kombinasyonunu uyguluyorsunuz değil mi?
arkadaşlarım, (halen xp kullancısıyım) benim chrome'den çok sekmelerim gitti bilg. kapandı açtım yok 'geçmiş' aracından bakarsın günler yok koca ay bile silinmiş atlak halde idi onun için burada ki yolları görüp 'yer işaretleri' özelliğinden D'ye kayıt yaptım explorer olarak kayıt etmiş format sonrası sorun olmaz değil mi? bir de chrome 'session manager' diye sekmeleri yedekleyen eklentisi var formattan sonra onu da kullanabilir miyim? bir de giden o sekmeler için 'recuva' programı getirir denmişti o işe yarar mı ya da başka bir program ya da yöntem, formattan sonra hepsine kavuşsam iyi olur ..
bu tip'leri seviyorum "forum donanimhaber" ailesine yeni katıldım, selam olsun herkese.. cevaplar verilirse de şimdiden Teşekkürler
Eğer google hesabınız varsa ve açıksa sık kullanılanlarınız zaten hesabınıza ilişik oluyor diye biliyorum yani kendisi otomatik kaydediyor format attıktan sonra bile oturum açtığınızda kendisi yüklüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme