PlayStation 3 kullanıcıları müjde! Gelmiş geçmiş en kötü web tarayıcı olan PS3 tarayıcısından kurtulmak çok yakında mümkün olacak. İnternette dolaşan bilgiler bu veriyi doğrular yönde.Bir PS 3 kullanıcısının can sıkıntısından(!) dolayı "ps3-webkit-support.diff" isimli dosyayı karıştırmaya karar vermesi sonucu ortaya çıkan bir haber bu. Dosyanın içerisinde geçen "chrome extension"kelimelerinden böyle bir sonuca varılıyor. Doğruluğu tartışılır ama henüz yalanlanmadığı için bir şey diyemiyoruz. Umarız doğrulanır ve bizi bu tarayıcı işkencesinden Google kurtarır.
PS3 ün en kötü yanlarından biri web browser. Bazen takıldığım yerin çözümü yada trophy lerle ilgili sitelere bakarken çileden çıkarıyor. Bilgisayarı açıp bakıp kapatmak daha zahmetsiz. O kadar kötü yani :)
Benimde laptoplar bozuk oldugu icin son aylardir Ps3 ten idare ediyorum. Cokta kötü degil.
PS3'ün tarayıcısı aslında o kadar da kötü değil. Flash videolara falan bulaşmazsanız fazla sorun çıkarmıyor. Nedense bende flash video falan olduğu zaman kilitleniyor. Ama geri kalan basit işlerimi halledebiliyorum. Zaten PS3 tarayıcısını oyunlar hakkında bilgi almak amacıyla kullanıyorum. Gamefaqs'ı düzgün çalıştırsın yeter
hiçbir tarayıcı ie kadar kötü olamaz
Gelmesini çok isterdim açıkcası..
Zamanında mozilla geliyor dendi, yarım kaldı, umarım gerçek olur.
konsol çıkmış 2006 da. 2011 de chrome gelse ne olur bunu konsolu yapmadan düşüneceklerdi.
Google açıklama yapmış böyle bi çalışma yok die
lütfen en kötü tarayıcı pspninki :D:D
Firefox tercih ederim ama bu da harika olur.
quote:
Orijinalden alıntı: snake_unreal
Direk memory hatası veriyor. Evlere şenlik o.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
quote:
@ myze tesekkurederim kardesim. Hayirlisi insallah cikarda azda olsa rahatlariz.
Chrome mükemmel olurdu, normalde de sürekli chrome kullanıyorum. IE, Mozilla falan yalan Chrome yanında
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
quote:
Su anda psp'deyim,memory hatasi icin settings/wiew settings/conserve memory on'sa off,off'sa on.Bu kadar basit.