Şimdi Ara

Google Chrome Mouse Tekerlek Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Google Chrome girdiğimde mousın tekerleği işlev yapmıyor. Sayfada aşağıya yukarı inmeye çalışıyorum aynı olduğu gibi oluyor. Diğer tarayıcılarda denedim onlarda böyle bi sorun yok normal işlevini yapıyor. Chromu silip tekrar yükledim yine birşey olmadı . Bende sizlere danışayım dedim . Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :D

• aynı sorun bende de var.

diğer tarayıcılarda tekerlek çalışıyor,office programlarında filan da çalışıyor.

ama chrome'da gezerken tekerlek aşağı yukarı götürmüyor. bu forumda olmuyor mesela?

sebebi ne olabilir durduk yere böyle bir problem başladı.
  • aynı sorun bende de var
    tekerlek aşağı yukarı yerine sağ sol yapıyor
    çözümünü bilmiyorum
  • nmouse tekerleği çalışmayanlar denetim masasında mouse sekmesinde tekerlek bölümünde google chrome u listeye ekleyin
  • çok garip tekerlek çalişmiyor var mı yardımcı olabilecek ?
  • Ya arkadaşlar bu soruna bir çözüm bulabilen var mı? Denetim masasında fare tekerleği kısmında herhangi bir program eklenemiyor. Twitch te video seyrederken bu saçma sorun başıma bela oldu. İlla orta tekerleğe bir kez tıklayıp ondan sonra yukarı aşağı hareket edebiliyorsunuz. Başka hiçbir programda aynı sıkıntı olmazken Chrome da mouse tekerleği saçma sapan bir şekilde çalışıyor.
  • bu sorunun çözümü yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Chrome da Klavye Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.