Bildirim
google chrome indiremiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sorun sansürcü zihniyet... Daha açık söylerdim ama resmimin altına bakarsan zaten hal-i hazırda iki adet uyarı almış olduğumu ve ne zaman AKP lafı etsem uyarı almakta olduğumu göreceksin. Ben de Sketchup indirememiştim arkadaştan istedim o gönderdi. Ne yazık ki bütün bilgelikleri ile hükümetimiz IP'leri engelletmiş olduğundan bazı google hizmetlerine erişim mümkün değil şu anda. Sketchup, chrome, google earth bunlardan bazıları... (3. uyarım yolda geliyor galiba hissediyorum... Kutumda uyarı hissediyorum Acun bey... )
Edit: Baktım elimde yokmuş olsa indirme linki gönderecektim. Yazılım bölümüne bir sor olan birileri gönderir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 25 Ağustos 2010; 3:08:15 >
-
Hocam Google in bir suru servisi engellendigini biliyorsunuzdur. Chrome da onlardan biri. bazi dns lerde indiriyor bazilarinda indirmiyor. navige.com u bile deneyerek indirmeyi denedim indirmedi. umarim siz cozum bulursunuz buna -
-
Japan DNS adresinide deneyebilirsiniz, şu an kullanmaktayım, ( Google Chrome ) ve yeni versiyonunuda şu an itibari ile acaba inmiyor mu? diyerekten indirmekteyim. Ayrıca farklı bir siteden indirmeye çalışın hep aynı Server'lara yönlendiriliyorda olabilirsiniz...
163.139.21.197
133.145.228.6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 25 Ağustos 2010; 0:34:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: clarion
Buradan deneyin
http://download.cnet.com/Google-Chrome/3000-2356_4-10881381.html?tag=mncol
Bu linkden oldu. Çok tşk. ediyorum.
Yanıtlayan herkese de tşk.ler... -
bnmde ihtiyacım vardı sağolsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X