Şimdi Ara

google chrome indiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir notebook almıştım. üzerinde 64 win7 ve explorer var.
    chrome indirmek istiyorum ancak mümkün değil indirmiyor. download butonuna bastıktan sonra tepki yok. opera vs. başka dosyalar indirmek isteyince şakır şakır iniyor.

sorun ne olabilir

• Sorun sansürcü zihniyet... Daha açık söylerdim ama resmimin altına bakarsan zaten hal-i hazırda iki adet uyarı almış olduğumu ve ne zaman AKP lafı etsem uyarı almakta olduğumu göreceksin. Ben de Sketchup indirememiştim arkadaştan istedim o gönderdi. Ne yazık ki bütün bilgelikleri ile hükümetimiz IP'leri engelletmiş olduğundan bazı google hizmetlerine erişim mümkün değil şu anda. Sketchup, chrome, google earth bunlardan bazıları... (3. uyarım yolda geliyor galiba hissediyorum... Kutumda uyarı hissediyorum Acun bey... )

Edit: Baktım elimde yokmuş olsa indirme linki gönderecektim. Yazılım bölümüne bir sor olan birileri gönderir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 25 Ağustos 2010; 3:08:15 >

• Hocam Google in bir suru servisi engellendigini biliyorsunuzdur. Chrome da onlardan biri. bazi dns lerde indiriyor bazilarinda indirmiyor. navige.com u bile deneyerek indirmeyi denedim indirmedi. umarim siz cozum bulursunuz buna
  • Japan DNS adresinide deneyebilirsiniz, şu an kullanmaktayım, ( Google Chrome ) ve yeni versiyonunuda şu an itibari ile acaba inmiyor mu? diyerekten indirmekteyim. Ayrıca farklı bir siteden indirmeye çalışın hep aynı Server'lara yönlendiriliyorda olabilirsiniz...

163.139.21.197

133.145.228.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 25 Ağustos 2010; 0:34:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarion

Buradan deneyin

http://download.cnet.com/Google-Chrome/3000-2356_4-10881381.html?tag=mncol

Bu linkden oldu. Çok tşk. ediyorum.
    Yanıtlayan herkese de tşk.ler...
  • bnmde ihtiyacım vardı sağolsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google chrome uzantılar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.