Şimdi Ara

Google Chrome Dosya indirme hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Chrome kullanmaya başladım fakat sıkıntım şu bir dosya indirme linkine tıkladığımda direkt olarak kaydet çıkıyor. Burada dosya aç, kaydet, farklı kaydet gibi seçenekler çıkması için ne yapmamız gerekiyor?

• Ayarlar - Gelişmiş Ayarları Göster - İndirilenler de "İndirmeden önce her dosyanın nereye kaydedileceğini sor" seçeneğine tıkla
    Herhalde istediğin bu
  • Google Chrome bedava mı?
  • Paralı olan tarayıcı mı var yoksa?
  • Paralı olandamı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Paralı olan tarayıcı mı var yoksa?

Hiç bir fikrim yok bu konuda
  • Ben de bi zamnlar Cher lloyd dinlerdim de illumnati den olduğunu öğrenince soğudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyOsse

Ayarlar - Gelişmiş Ayarları Göster - İndirilenler de "İndirmeden önce her dosyanın nereye kaydedileceğini sor" seçeneğine tıkla
    Herhalde istediğin bu

O kısım zaten daha önce seçiliydi. Benim sorunum şu İnternetten pdf veya word dosyası açacağım zaman direkt olarak kaydet seçeneği çıkıyor. Yani ben dosyayı kaydetmek istemiyorum sadece görüntülemek istiyorum. Fakat direk olarak kaydet seçeneği geliyor.

Aç - Kaydet - İptal penceresi gelse ve buna ben karar versem çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

quote:

Ayarlar - Gelişmiş Ayarları Göster - İndirilenler de "İndirmeden önce her dosyanın nereye kaydedileceğini sor" seçeneğine tıkla
    Herhalde istediğin bu

O kısım zaten daha önce seçiliydi. Benim sorunum şu İnternetten pdf veya word dosyası açacağım zaman direkt olarak kaydet seçeneği çıkıyor. Yani ben dosyayı kaydetmek istemiyorum sadece görüntülemek istiyorum. Fakat direk olarak kaydet seçeneği geliyor.

Bilgisayarında Adobe Reader ve Microsoft Office programı yüklü mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: musa.075

quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

quote:

Herhalde istediğin bu

Bilgisayarında Adobe Reader ve Microsoft Office programı yüklü mü?

Evet yüklü. İE ve Mozilla da sorun yok. Chrome de sıkıntı var.

• Chrome'ni eski sürümlerinde sorun oluyor mu?
  • başlığı açan arkadaşın işi çoktan çözülmüştür ancak sonradan ihtiyacı olacaklar için yazmak istedim.

Belirli türdeki dosyaların, indirme işlemi tamamlandığında her zaman otomatik olarak açılmasını istiyorsanız, indirme çubuğunda dosya düğmesinin yanındaki oku tıklayın ve Bu tür dosyaları her zaman aç'ı seçin. Bu seçenek, olası kötü amaçlı dosyaların bilgisayarınıza otomatik olarak indirilmesini önlemek için .exe, .dll veya .bat (Windows için) ve .dmg (Mac için) gibi uzantıları olan yürütülebilir dosya türlerinde kullanılamaz.

kaynak:https://support.google.com/chrome/answer/95759?hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyilgin1 -- 21 Ocak 2014; 13:35:58 >

• Bir girdi de ben yapayım. Eğer dokümanın bilgisayara indirilmeden açılmasını istiyorsanız Chrome'un "Chrome Office Viewer (Beta)" isimli uzantısını kullanabilirsiniz...
  • Merhabalar,
    Google Chrome'da dosya eki tıkladığımda direkt indiriyor. İndirmeden görüntülemek için ne yapmalıyım?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifs_

Merhabalar,
    Google Chrome'da dosya eki tıkladığımda direkt indiriyor. İndirmeden görüntülemek için ne yapmalıyım?
    Teşekkürler

Mause sağ tık aç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sağ tıklayınca da direkt indiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.