Bildirim
Google Chrome anasayfa değişmiyor Acil Yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Eklentilerde bi app yüklemiş olabilir chrome eklentilerine bakın eğer çözüm olmazsa soy bulasmıstır Spy Hunter'ı indirip tarayın çıkan spyları silin düzelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağ üst köşeden seçenekler kısmı var (altalta 3 çizgi) onu tıkla-ayarlar-''başlangıçta'' başlığının altında ''Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç.'' sekmesini tıkla ''sayfaları ayarla'' orda istediğin adresi ana sayfa yapabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: HSYN34
Google chromede youtubeden video indireyim dedim.Dirpy.com'dan videoyu indirdikten sonra anasayfamı natıoonzoom dıye bırsey yaptı.Araçlardan değiştirmeye çalıştım ama olmadı.Acil yardım
Dirpy.com'dan mp4 (video) iniyormu deneyeyim bir -
kısayolu silip tekrar dene -
Bütün dediklerinizi yaptım olmadı -
araçlar kısmından uzantılar bölümüne bak neler var -
HP Product Detection Plugin,Norton Identity Protection ve Website Logon bunlar var.Yardımlarınızı bekliyorum dostlar programlada olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSYN34 -- 3 Aralık 2013; 19:18:45 > -
Şimdi düzeldi muhtemelen Spyhunter düzeltti.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- oyun oynarken pc kapanıyor
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- mouse tekerleği bozuldu
- kasada elektrik var ama pc açılmıyor
- dns önbelleği sorunu nedir
- telefon wifiye bağlanmıyor
- dlss nedir
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X