Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
126.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faramir

Adblock eklentisi hala geliştirilemedi arkadaş. Firefox'daki Chrome'a el atmış sanırım ama uzun süredir beta.

8sn'lik DH reklamına takılıyorum ben genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

uzun zamandır firefox kullanıyordum ve chrome a yeni geçtim , biraz tanımam lazım :)

- uygun olmayan kelimelere word daki gibi kırmız çizgi çiziyor , onu nasıl kapatacam ?
    - sayfanın görünümünü özelleştirmem lazım , sekmeler adres çubuğunu üstünde mesela alta almaya çalıştım olmadı
    - adres çubuğunda son girdiğim adresleri aşağı doğru gösterecek kısa yol tuşu çıkmıyor

şimdilik bunlar sanırım :)

- chrome://settings/languages burayı tarayıcına yapıştır ve "Yazın denetimini etkinleştir" tıkını kaldır.
    -bununiçin biraz geri sayfaları araştırırsanız belki o çubuğu sol tarafa almanın yolunu bulursunuz. şimdi nasıl yapıldığını hatıralyamadım.
    -onun için bir eklenti ben de görmedim fakat belki açılış sayfasındaki yeni kapatılan kısmı işinize yarayabilir.

teşk. yalnız çubuğu sola değil üste almam lazım yani sekmeler altta olacak ... birde 3. seçenekte dediğim şey olmadan nasıl kullanılıyor yahu bu çok zorluk çekilir açtığım yeni bir sekmeden mesela direk en çok gittiğim sitelere gitmek için kullanırdım bir browser da olmaması saçmalık bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

quote:

uzun zamandır firefox kullanıyordum ve chrome a yeni geçtim , biraz tanımam lazım :)

- uygun olmayan kelimelere word daki gibi kırmız çizgi çiziyor , onu nasıl kapatacam ?
    - sayfanın görünümünü özelleştirmem lazım , sekmeler adres çubuğunu üstünde mesela alta almaya çalıştım olmadı
    - adres çubuğunda son girdiğim adresleri aşağı doğru gösterecek kısa yol tuşu çıkmıyor

şimdilik bunlar sanırım :)

- chrome://settings/languages burayı tarayıcına yapıştır ve "Yazın denetimini etkinleştir" tıkını kaldır.
    -bununiçin biraz geri sayfaları araştırırsanız belki o çubuğu sol tarafa almanın yolunu bulursunuz. şimdi nasıl yapıldığını hatıralyamadım.
    -onun için bir eklenti ben de görmedim fakat belki açılış sayfasındaki yeni kapatılan kısmı işinize yarayabilir.

teşk. yalnız çubuğu sola değil üste almam lazım yani sekmeler altta olacak ... birde 3. seçenekte dediğim şey olmadan nasıl kullanılıyor yahu bu çok zorluk çekilir açtığım yeni bir sekmeden mesela direk en çok gittiğim sitelere gitmek için kullanırdım bir browser da olmaması saçmalık bence

çubuğu yukarı alacak bir eklenti sanırım yoktur.
    ayrıca üçüncü seçenek için açılış sayfasında en çok kullandığınız 8 sayfa geliyor zaten. onun dışında çubukta harfe bastığınız anda en çok girdiğiniz sayfanın önerisi çıkıyor zaten sadece harfe basmanız gerekiyor yani.

• güzel eklentiler =)))
  • bir indirme linkine tıkladığımızda direk kaydetmek yerine çalıştır seçeneğide olsa çok güzel olacak.Acaba böyle bir eklenti var mı ?
  • google chrome backup geri yükleme yapmıyor.yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

bir indirme linkine tıkladığımızda direk kaydetmek yerine çalıştır seçeneğide olsa çok güzel olacak.Acaba böyle bir eklenti var mı ?

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

bir indirme linkine tıkladığımızda direk kaydetmek yerine çalıştır seçeneğide olsa çok güzel olacak.Acaba böyle bir eklenti var mı ?

Kaydet hocam setupları. Lazım olur ilerde.
  • ben de chrome kullanıcısıyım. fakat bir sorunum var. screen capture eklentisinde tam sayfa görüntü almak istediğim zaman tarayıcı kilitleniyor. görev yöneticisinden işlemi sonlandırmam gerekiyor. sizde de durum böyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Adblock eklentisi hala geliştirilemedi arkadaş. Firefox'daki Chrome'a el atmış sanırım ama uzun süredir beta.

8sn'lik DH reklamına takılıyorum ben genelde.

Adblock Plus kullanıyorum. 8 saniyelik reklamları uzun süredir görmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanikYanardağ -- 27 Haziran 2011; 22:58:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

ben de chrome kullanıcısıyım. fakat bir sorunum var. screen capture eklentisinde tam sayfa görüntü almak istediğim zaman tarayıcı kilitleniyor. görev yöneticisinden işlemi sonlandırmam gerekiyor. sizde de durum böyle mi ?

Bendede çok yavaş alıyor görüntüsünü bir forum sayfası için 5dk bekliyorum,ff'da bir tıkla hemen hazırdı
  • Güncel
  • Çok sağol.
    Bu unfriend finder'de sorun yok değil mi , kendi kendine arkadaşlık daveti yollama veya silme ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köktürk -- 30 Haziran 2011; 12:40:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

Çok sağol.
    Bu unfriend finder'de sorun yok değil mi , kendi kendine arkadaşlık daveti yollama veya silme ?

Yok, ama güncellemeniz lazım eski sürümdü sanırım buradaki
  • 1,5-2 yıl sonra tekrar Chrome'a döndüm. Opera ve Firefox'un yavaşlığı ve sistemi yavaşlatması sağolsun. Güzelde klasik temam, yer imlerim vs. ayarladım süper şu an.
  • Aramıza hoş geldin
  • bende öyle fanatiklik yok.ama chrome gerçekten şimdilik en iyisi... dell mini 1018 de opera firefox kullandım baya kasıyor ama chrome de sorun yok....
    sadece şikayetim ileri geri sayfa yenileme ana sayfa tuşlarının yerini değiştiremem.
  • Zamanla alışırsın yahu
  • Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Güncel.

Şuan iş yerindeyim, Chrome kurdum tabi ki. 2mbit olmasına rağmen çook hızlı.
    />
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.