Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
126.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartalaraz

sık kullanılanları bulamadım gitti.

Sağ taraftaki anahtara tıklayıp araçları seçin ordan yer imleri çubuğunu her zaman gösteri seçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Bu kişiden kişiye değişir ben her sürümü indirmiyorum özelikle tamamlana ve sorunsuz çalışan sürümlerin takipcisiyim + benim internetim 8 Mgbit 1 dk bile sürmüyorum inmesi

Mesela bana bi sürüm önerebilir misiniz?

build.chromium.org adresinden sürüm notlarından hepsinin yeşil olmasına dikkat et ve şu adrestenden o sürümün nosunu bularak indir ..

http://build.chromium.org/f/chromium/snapshots/chromium-rel-xp/

• angry birds'ün google chrome için bir versiyonu çıkmış. tarayıcı üzerinden oynanabiliyor. zaman geçirmelik güzel birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

angry birds'ün google chrome için bir versiyonu çıkmış. tarayıcı üzerinden oynanabiliyor. zaman geçirmelik güzel birşey

Evet uygulama olarak senkronize edelebiliyor bende az önce ekledim favorilerime ulaşmak isteyen arkadaslar bu adresden hesaplarına yükliyebilirler...

https://chrome.google.com/webstore/detail/aknpkdffaafgjchaibgeefbgmgeghloj#

• Güncelleme çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Güncelleme çıkmış

Yükledik.
  • Tabi
  • Güncel
  • Flash videolarda ses alamıyorum bir süredir, external ses kartı kullanıyorum (Line 6 POD GX), defalarca driver re-install yaptım, flash/chrome/java re-install yaptım bir işe yaramadı, videolarda hala ses yok yok yok! ne yapmalıyım!
  • @Slammer

Fikrim yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slammer

Flash videolarda ses alamıyorum bir süredir, external ses kartı kullanıyorum (Line 6 POD GX), defalarca driver re-install yaptım, flash/chrome/java re-install yaptım bir işe yaramadı, videolarda hala ses yok yok yok! ne yapmalıyım!

şunu dener misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_42140314/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47054286
  • arkadaşlar search-fever denen bi sorunla uğşrayorum dünden beri chromeu açıp kapayınca tüm eklentiler falan gidiyor anasayfam search-fever diye bi site oluyo , daha önce başına gelen varmı ?
  • Bilgisayara yeni program mı yükledin ?
  • youtubedan video donwload etmek için bi ekleni var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

youtubedan video donwload etmek için bi ekleni var mı ?

İDM programını kullanıyorum Youtube ve diğer sitelerin videolarını rahatlıkla indirirsin
  • firefox daki roomy bookmarks eklentisi tarzında eklenti yokmu yani yer imleri araç çubuğundaki yer imlerini sadece ikon şeklinde görelim üzerine gelindiğinde tam adı yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Druigard

firefox daki roomy bookmarks eklentisi tarzında eklenti yokmu yani yer imleri araç çubuğundaki yer imlerini sadece ikon şeklinde görelim üzerine gelindiğinde tam adı yazsın

yer iminin ismini sil tamamdır. eklentiye falan gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 19 Mayıs 2011; 1:36:14 >
  • aklıma geldi de hepsini firefox dan aktarınca 150 civarı link ile baş başa kaldım :)
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.