Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
126.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni bir durum değil aslında, dh foruma hep yeniden şifre girmek zorunda kalıyorum
  • beni hatırla var o yetmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dısıturbo

Mesajım bulunmalı.
  • Bende üst kısımda adres kısmının altında yer imleri mevcut ve hepsinin ayrı ayı adı yazı acaba yer imlerinde o yazıları kaldırsak sadece resimleri bırakabilirmiyiz bırakabilirsek nasıl ?
  • ya bu speed dial2 de iconların sıralamasını değiştiremiyormuyuz ? sürüklüyorum geri eski yerine geliyor
  • Mesajım Bulunsun.
  • Aviary de ss alma hakkında soru(nu)m var.
    Kısa sayfalarda düzgünce alıyor ama mesela şurda :http://www.aviary.com/launch/falcon?url=http%3A%2F%2Frookery9.aviary.com.s3.amazonaws.com%2F7932500%2F7932929_0cee.png böyle oluyor, bunu nasıl düzeltebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAWASH WOLF

ya bu speed dial2 de iconların sıralamasını değiştiremiyormuyuz ? sürüklüyorum geri eski yerine geliyor

Yanına sürükledikten sonra bırakırsanız olur şimdi denedim oluyor.

@Zena

Fikrim yok bilen bir arkadaş çıkar elbet.
  • @getta
    Benim avatar seninkini yir yir
  • Vaaay

Bu nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 6 Mayıs 2011; 18:59:03 >
  • Hiç şansın yok
  • Peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 6 Mayıs 2011; 21:55:34 >
  • ben bilgisayarıma windows 7 yükledim,uzun süredir chrome kullanıyorum,alışkanlık yaptı bir nevi,fakat bu bilgisayara chrome'u kuramadım ya,indiriyorum aç diyorum ax00000a5 diye bi hata veriyor ve açılmıyor.

kaldırdım ve tekrar yükledim yine aynı hata..

bunun bir çözümünü bilen var mıdır arkadaşlar?
  • @OMG

Ben de karşılaştım o sorunla bir çok kez CCleaner ile temizlemiştim kaldırdıktan sonra düzelmişti.Deneyin.

Bu arada yeni güncelleme çıktı unknown yazısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

@OMG

Ben de karşılaştım o sorunla bir çok kez CCleaner ile temizlemiştim kaldırdıktan sonra düzelmişti.Deneyin.

Bu arada yeni güncelleme çıktı unknown yazısı yok

malesef yaptım ama sonuç aynı,tarayıcıyı yükledim ama daha yükleme yeni bitmişken uygulama çalıştırılamıyor diye bir hata veriyor,anlamış değilim.

• Şimdi de google güncelleme hatası diyor. Durduk yere küçük bir pencere çıkıyor güncelleme hatalı diyor ne ile ilgili acaba.
  • @ Getta
    acaba bendeki win7 64 bit olduğu için mi çalışmıyor?
  • yeni güncellemeyle unknown yazısı gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

@ Getta
    acaba bendeki win7 64 bit olduğu için mi çalışmıyor?

Olurmu öyle şey benim de 64 bit şuan çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.