Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
126.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • speed dial programını öneriyorum, 8 kutucuk yerine istediğiniz gibi ayarlayabildiğiniz kısayollara sahip oluyorsunuz..
  • Evet

Görkem hatta speed dial 2 kurmanı öneririm :)

https://chrome.google.com/webstore/detail/jpfpebmajhhopeonhlcgidhclcccjcik#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 19 Mayıs 2011; 10:27:09 >
  • angry birds ya çok güzel oldu
  • Çok güzel oyun :)
  • Akşam kapattım bugün kırom'u açtım bütün eklentiler gitmiş. Nasıl bişey bu ya?
  • Silinmiş mi hepsi
  • hacım,aklıma gelen şeyse ,artık geri alman mümkün değildir,
    chromeda biliyorsundur belki,senkronizasyon özelliği var,eğer başka makınada da senın ayarlar yüklü ise ve ordaki eleman yer imlerini silmişse sendekilerde gider,eger böyle ise,gmail şifreni değiştir,öteki tarafla bağlantı kopar...
  • Güncel
  • beyler bu angry bird de chrome özel olan sadece 1 tane denk geldi ya :S
  • Chrome'da firefox daki gibi sayfa içinde arama yapınca vurgula seçeneği var. Bunda yokmu.Sayfa içi arama eziyet gerçekten.

Varmış buldum. ama vurgulama sarı renkte. renk değiştirilebiliyor mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimeBoy -- 22 Mayıs 2011; 20:18:58 >
  • Bilgisayara format attım doğal olarak chrome eklentilerimde gitti. Sayfalardaki akıcı kaydırma özelliği ile ilgili eklentiyi yüklediğim halde hiçbir değişiklik olmadı. Ayarlar kısmına baktığımda arka plandaki sayfaları görüntüle kısmında smooth control sarı renkte. Bunu nasıl çözeblirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salim89

Bilgisayara format attım doğal olarak chrome eklentilerimde gitti. Sayfalardaki akıcı kaydırma özelliği ile ilgili eklentiyi yüklediğim halde hiçbir değişiklik olmadı. Ayarlar kısmına baktığımda arka plandaki sayfaları görüntüle kısmında smooth control sarı renkte. Bunu nasıl çözeblirim acaba?

Keşke daha önce hesap alıp senkronize etseydin Eklenti ve ayarların değişmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

beyler bu angry bird de chrome özel olan sadece 1 tane denk geldi ya :S

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

quote:

Orijinalden alıntı: salim89

Bilgisayara format attım doğal olarak chrome eklentilerimde gitti. Sayfalardaki akıcı kaydırma özelliği ile ilgili eklentiyi yüklediğim halde hiçbir değişiklik olmadı. Ayarlar kısmına baktığımda arka plandaki sayfaları görüntüle kısmında smooth control sarı renkte. Bunu nasıl çözeblirim acaba?

Keşke daha önce hesap alıp senkronize etseydin Eklenti ve ayarların değişmezdi

Zaten hesap alıp senkronize etmiştim ama sorun chrome'da değilmiş mouse ayarlarındaymış biraz önce farkettim çözdüm sorunu teşekkürler
  • 11.696.71 çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 25 Mayıs 2011; 12:10:01 >
  • quote:

quote:

beyler bu angry bird de chrome özel olan sadece 1 tane denk geldi ya :S

up

oyunu oynayan yok mu ya
  • işyerimde chrome de geçmiş öğelerimi yanlışlakla silmişler çok önemli bir siteye bakılması gerekiyor silinen geçmişi bulabilirmiyim
  • chrome için sekme ayarlarını değiştirebileceğim ff deki gibi tab utilities veya tab mix plus gibi bir eklenti var mı ?
  • Şifrelerimi, yanii site login bilgilerimi nasıl export edebilirim ? Firefox'a göre hatta normale göre çok dandik bir password menager'i var Chrom'un ! LastPass kullanmaya çalıştım ama beceremedim galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Şifrelerimi, yanii site login bilgilerimi nasıl export edebilirim ? Firefox'a göre hatta normale göre çok dandik bir password menager'i var Chrom'un ! LastPass kullanmaya çalıştım ama beceremedim galiba :)

Aynen bende bunu sorucaktım ??
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.