Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
125.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opera'dan geçtiğim için Speed Dial eklentisine bayıldım. Çok aratıyordu kendini

Birde güzel bir not alma programı olsa keşke. Baktıklarım pek kesmedi beni. Şöyle önceki notlarımızı hafızada tutan, gruplayabildiğimiz bir eklenti var mı?
  • Üşüyoruz getta Reyiz... Nerdesinn?

• Web sayfasının tamamının ss'sini alan eklenti varmı chromeda acaba firefoxdaki screengrab gibi
  • 2 tane yararlı eklenti buldum getta girince eklersin ilk sayfaya ;

Aviary Screen Capture : Bir web sayfasının ss'sini bütün olarak kaydedebilirsiniz

Screen capture : bir web sayfasındaki belli bir yeri croplayıp pcnize kaydedebilirsiniz.

• Panic button
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Web sayfasının tamamının ss'sini alan eklenti varmı chromeda acaba firefoxdaki screengrab gibi

https://chrome.google.com/extensions/detail/ckibcdccnfeookdmbahgiakhnjcddpki?hl=en

İstediğiniz şey için 1 numara bu eklenti.
  • Beyler bir şey soracaktım ben, format atıldıktan sonra falan yer imlerim kaybolmasın istiyorum. Kısayoldan yapabileceğim herhangi bir yedekleme var mı? Hatta ayarlarım ve eklentilerimin de korunmasını sağlayacak bir şey. İlk sayfalarda birisi böyle bir şeyden bahsediyordu ama ne olduğu yazmıyor. Biliyorsanız paylaşın lütfen.
  • Chrome senkronizasyonu hocam. Google hesabı gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Chrome senkronizasyonu hocam. Google hesabı gerekiyor.

Nasıl yapacağız bu işi?

Google hesabı alıcam, sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 9 Şubat 2011; 23:47:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

quote:

Nasıl yapacağız bu işi?

Seçenekler > Kişisel Ögeler > Senkronizasyon
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl yapacağız bu işi?

Seçenekler > Kişisel Ögeler > Senkronizasyon

Çok teşekkürler dikkatimi çekmedi hiç orada senkronizasyon, araştırmadan direk buraya sordum.

• Bugun chrome'a girmek istediğim zaman. Hata raporu verdi.Açılmadı.Anca silip tekrar kurmam düzeltti sorunu.
    Allah'tan sık kullanılanlarım gitmemiş. Uzantıları da burdan hallettim.
  • quote:

Bugun chrome'a girmek istediğim zaman. Hata raporu verdi.Açılmadı.Anca silip tekrar kurmam düzeltti sorunu.

Bazen oluyo öyle tercihler okunamıyo hatası veriyor , senkronizasyon yaparsan eklentileri otomatik kurar
  • quote:

quote:

Bugun chrome'a girmek istediğim zaman. Hata raporu verdi.Açılmadı.Anca silip tekrar kurmam düzeltti sorunu.

Bazen oluyo öyle tercihler okunamıyo hatası veriyor , senkronizasyon yaparsan eklentileri otomatik kurar

Ben de yaptım şu senkronizasyon olayını sayenizde, garantiye almış olduk.

• bu TLS 1.0 kullan diye bir seçenek var oradaki TLS nin ne olduğunu bilen var mı?

bi de getta niye girmiyor ya bilen yok mu heç?
  • Geldim arkadaşlar yoklugumu aratmadığınız için teşekkür ederim hepinize en kısa zamanda konuyu güncelleyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

Ben de yaptım şu senkronizasyon olayını sayenizde, garantiye almış olduk.

Sadece yerimlerini degil kullanmış oldugun eklentileride senkronizasyon yapabiliyorsun Firefox'a bu yok mesela

• Canım kardeşim süper konu olmuş.5 gün önce Chrome'a geçmiştim bayağı beğendim.Şimdi sayende daha da beğendim. Sağol panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Geldim arkadaşlar yoklugumu aratmadığınız için teşekkür ederim hepinize en kısa zamanda konuyu güncelleyeceğim.

Adamımız geldi, hoşgeldin dostum.
  • Teşekkür ederim Emin abi

Hoşbulduk The Swamplord
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.