Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
126.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

quote:

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Şu sayfaları kaydırma özelliğide bir an önce Chrome ekleseler artık.. Sırf bu yüzden Firefox'un stabil versiyonunu kullanmakdayım bu aralar

Dostum sayfaları kaydırma derken, akıcı kaydırmadan mı bahsediyorsun? Öyle diyorsan onun eklentisi var.

https://chrome.google.com/extensions/detail/cccpiddacjljmfbbgeimpelpndgpoknn?hl=tr

Ooo süpermiş bu ya. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

quote:

Şu sayfaları kaydırma özelliğide bir an önce Chrome ekleseler artık.. Sırf bu yüzden Firefox'un stabil versiyonunu kullanmakdayım bu aralar

Dostum sayfaları kaydırma derken, akıcı kaydırmadan mı bahsediyorsun? Öyle diyorsan onun eklentisi var.

https://chrome.google.com/extensions/detail/cccpiddacjljmfbbgeimpelpndgpoknn?hl=tr

Ooo süpermiş bu ya. Teşekkürler.

Hassasiyetini de istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz, güzel bir eklenti.

• quote:

quote:

Evet bahsetmek istedigim buydu Teşekkür ediyorum

• Chrome'da pencereyi kapattığımızda herhangi bir uyarı vermeksizin tüm sekmeler kapanıyor. Birden fazla sekme açıkken pencereyi kapadığımızda uyarı vermeyi açabiliyor muyuz? Baktım baktım bulamadım yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Chrome'da pencereyi kapattığımızda herhangi bir uyarı vermeksizin tüm sekmeler kapanıyor. Birden fazla sekme açıkken pencereyi kapadığımızda uyarı vermeyi açabiliyor muyuz? Baktım baktım bulamadım yok galiba

Bildiğim kadarıyla öyle bir özellik yok dostum. Ama en son kapattığın sekmeleri, tarayıcıyı açtığında ''en son ziyaret edilenler'' ekranında, altta gösteriyor.
  • Araçlar - Seçenekler - Temel bilgiler - Başlangıc - En son Açık olan sayfaları tekrar aç

bu konuda sana yardımım bu olur
  • Teşekkürler. Bu özellik niye olmaz anlam veremedim. Firefoxtaki Kaydet ve Çık özelliği çok iyi gerçekten.

Bu arada konu çok güzel. imdb, facebook ve reklam engelleme eklentileri çok iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 28 Ocak 2011; 18:19:37 >
  • arkadaşlar chromeda en dandik şey download olayı
    herhangi bir download eklentisi var mı
    çoook düşük hızda indiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

arkadaşlar chromeda en dandik şey download olayı

Diğer tarayıcılarla arasında pek bir fark göremedim ben dostum ama önerebileceğim tek şey, IDM gibi bir download yöneticisi kullanman olacaktır.
  • quote:

aynen..
    ben soracaktım bunu sana nasipmiş...
    doğru düzgün bir downloader eklentisi yokmu bu tarayıcının yahu..
  • Bu reklam engelleyicilerin aktif ve inaktif hallerinde sayfaların açılma hızına bakarmısınız arkadaşlar.Bende Her hangi bir DH sayfasında inaktif haldeyken sayfa daha çabuk açılıyor.Aktif haldeyken resmen kasıldığını hissediyosunuz.Belli yani, reklamı göstertmicem diye uğraşıyo resmen.İmleç dön ha dön.
    Mesela;

http://forum.donanimhaber.com/forumid_310/tt.htm

Sonuçlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Bu reklam engelleyicilerin aktif ve inaktif hallerinde sayfaların açılma hızına bakarmısınız arkadaşlar.Bende Her hangi bir DH sayfasında inaktif haldeyken sayfa daha çabuk açılıyor.Aktif haldeyken resmen kasıldığını hissediyosunuz.Belli yani, reklamı göstertmicem diye uğraşıyo resmen.İmleç dön ha dön.
    Mesela;

En az yarı yarıya fark var. Ama 8sn reklamı da hasta ediyor adamı.

• quote:

Öyle bi sorun olucağını sanmıyorum büyük ihtimalle indirdiğin sitedendir bende 1 megabit hız var hep 125-130'la çekiyorum
  • quote:

quote:

Bu reklam engelleyicilerin aktif ve inaktif hallerinde sayfaların açılma hızına bakarmısınız arkadaşlar.Bende Her hangi bir DH sayfasında inaktif haldeyken sayfa daha çabuk açılıyor.Aktif haldeyken resmen kasıldığını hissediyosunuz.Belli yani, reklamı göstertmicem diye uğraşıyo resmen.İmleç dön ha dön.
    Mesela;

En az yarı yarıya fark var. Ama 8sn reklamı da hasta ediyor adamı.

C:/Windows/system32/drivers/etc burda for example altına
    127.0.0.1 localhost
    77.92.131.135 ad.donanimhaber.com

yapıştırın ve kaydedin.Reklam engelleyicisiz de kaldırmış olursunuz o reklamı.

• quote:

127.0.0.1 localhost

Nası yapıcam ki onu?
    Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)
  • hostu not defteriyle aç.
  • quote:

quote:

127.0.0.1 localhost

Nası yapıcam ki onu?

Host'a yazman gerektiğini yazmayı unutmuşum
    Birlikte aç; Not Defteri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 28 Ocak 2011; 22:39:11 >

• Hallettim arkadaşlar, çok sağolun.
  • quote:

Mesela;

Şu mesaj hala güncel.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.