Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
125.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Google chrome'da yazıların üstünü çizdiğim zaman aşağıdaki gibi boşlukları da dahil ediyor. Firefox'da ise böyle bir sorun yok.. Firefox'da ki gibi nasıl yapabilirim acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Chrome;

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)

Firefox;

• quote:

Orijinalden alıntı: Galois_

Arkadaşlar Google chrome'da yazıların üstünü çizdiğim zaman aşağıdaki gibi boşlukları da dahil ediyor. Firefox'da ise böyle bir sorun yok.. Firefox'da ki gibi nasıl yapabilirim acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Chrome;

Firefox;

Tebrik ediyorum güzel soru. Vardır bir bilen.

• http://www.chip.com.tr/konu/chrome-icin-kolayca-tema-olusturun_24813.html eklenti değil ama tema için en güzeli

Galois_ o sorun bende de var ama yazıyı tutuş yerine göre değişiyor benim için bi sorun olmadığından üstünde durmamıştım
  • yalnız dikkat ettimde ie'de de aynı sorun var
  • Benim her zaman dedigim birşey var dikkat eden arkadaşlar bilir Chrome iyi güzel bir tarayıcı ama alacağı daha çok yol var derken demek istediklerim bu şekildeki sorunlar Xp uyumluluk bakımında ben şahsen Firefox'un üzerine tanımam ama Chrome gelecek vadeden bir tarayıcı degil neden diyecek olursanız Chrome OS' çıktıkdan sonra geliştiriciler daha cok kendi sistemlerinde daha iyi performans vermesi için çalışıp cabalayacaklar buda diger sistem kullan kişilerin eksisi olacak benim görüşüm bu yönde ama zaman ne gösteriri bilinmez söylentilere göre Firefox5 dogdu 4 cıkmadan

Bu arada

@Getta kardeş ban yemiş bu yüzden bu konuda ilgili arkadaşklar güncel yapmayı unutmayalım Getta arkadaş gelene kadar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahLimm -- 29 Ocak 2011; 21:27:57 >

• Beyler benim 2 sorum olacak.

Birincisi Chrome'da herhangi bir sayfadan bir şey indirdiğimde (indirme yeri masaüstü) masaüstünde yenile yapmadan o indirdiğim şey görünmüyor, nasıl halledebilirim bunu?

Bir de forumlara koyulmuş youtube videolarını falan izleyemiyorum. İlla o videoyu youtube üzerinden açmam lazım. Dh'dekileri de izleyemiyorum. Sebebi nedir?
  • Getta gitti, konu öldü. Haydi canlanın beyler.
  • 1) Bende de öyle. Yenileme yapınca görünüyor. Bi' sorun değil bence.
    2) Anlam veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 30 Ocak 2011; 21:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

Beyler benim 2 sorum olacak.

Birincisi Chrome'da herhangi bir sayfadan bir şey indirdiğimde (indirme yeri masaüstü) masaüstünde yenile yapmadan o indirdiğim şey görünmüyor, nasıl halledebilirim bunu?

Bir de forumlara koyulmuş youtube videolarını falan izleyemiyorum. İlla o videoyu youtube üzerinden açmam lazım. Dh'dekileri de izleyemiyorum. Sebebi nedir?

o sanırım yeni sürümün böceği

diğer sorun da reklam engelleyici programınızdan olabiler. bende oynatıyor sorunsuzca...

bi de ben paylaştım bilene tema yapım linkini ama ilk sayfaya eklenmesi lazım gibi
    up da aynı zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

quote:

Beyler benim 2 sorum olacak.

o sanırım yeni sürümün böceği

diğer sorun da reklam engelleyici programınızdan olabiler. bende oynatıyor sorunsuzca...

bi de ben paylaştım bilene tema yapım linkini ama ilk sayfaya eklenmesi lazım gibi
    up da aynı zamanda

Reklam engelleyici eklenti kullanmıyorum dostum ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

1) Bende de öyle. Yenileme yapınca görünüyor. Bi' sorun değil bence.
    2) Anlam veremedim

Şu 2.ye bi anlam veriver kardeş, çözüver bir zahmet, sinir oldum.
  • sağol kardeş tam aradığım şeyler var
  • Getta reyisin cezası bitmiş, giriş yapmamış daha. Gelsin de canlansın konu.
  • gencler hotmail e kac mail geldigini gösteren eklenti var ya seceneklerde mail gelince ses ekleyebiliyoruz ama ben ekleyemedim nasıl yapcaz fikri olan varmı?
  • süper eklentiler çok işime yaradı tesekkürler..
  • Teşekkürler valla çok işime yaradı
  • Yer imi yöneticisine hızlı ulaşabilmem için bir eklenti var mı?
  • quote:

Yer imi yöneticisine hızlı ulaşabilmem için bir eklenti var mı?

eklenti sayılmaz ama
    chrome://bookmarks kısmına gir ve yer imler çubuğuna yer imi ekle orayı
    ismini silsen bile yeter logosuna tıkladığın zaman direk girer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

quote:

Yer imi yöneticisine hızlı ulaşabilmem için bir eklenti var mı?

eklenti sayılmaz ama
    chrome://bookmarks kısmına gir ve yer imler çubuğuna yer imi ekle orayı
    ismini silsen bile yeter logosuna tıkladığın zaman direk girer :)

Çok iyi yöntem, sağol dostum, aklıma geldi bu ama kısayolu ''chrome://bookmarks'' şeklinde yazacağımı bilmiyordum.
  • Getta dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali mi işi falan var ondan mı giremiyor. gel de bi güncelle getta :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.